2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Şimdilik yoğurda karıştırıp yedik
Ayy biz bugün patates püresi yedik, eşimle birbirimize girdik ben vercem diye en son kaşığı birlikte tuttuk ajajajaj ayy çok komikti azıcık zeytinyağı bi de kendi sütümle açtım yinede yoğun göründü gözüme yarın daha çok sütümü katayım kıvamlı olsun, bizimki sevdi versem daha da yerdi ama alerji açısından vermedim, 3 gün sonra havuçlu vercem

Oioi önlüğünü ve tabağını kullandım eşim diyorki bu kadar şova ne gerek var önlüğe hapishane önlüğü gibi bu ne biçim şey bez olandan al diyo ben tabi zorla taktım videoya aldım foto çektim ajakak işte kadınla odun erkek arasındaki farkı görüyorsunuz arkadaşlar

Bende yarın patates vereceğim.. 2 gün havuç verdim. 1 gün de önceden vermiştim 3 oldu sayılır kendi sütünü taze mi sağdın?

Kız ben ek gıda tacı bile taktım eşim diyor yine eksik kalmamışsın bir süs püs kondurmuşsun kesin foto içindir dedim olabilir

Bende yarın patates vereceğim.. 2 gün havuç verdim. 1 gün de önceden vermiştim 3 oldu sayılır kendi sütünü taze mi sağdın?
evet canım direk sağıp koydum ama az geldi ya yarın daha sulu kıvam yapacağım, bayağı yoğun oluyor patates hoş yedi ama

Çok eğlenceli ya canavar gibi atlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…