Hadi bakalım ne çıkacak:) beğenirse tarif verirsinEki Görüntüle 3394759 ben yine bişi deniyorum
Evet 6 ay 3.5 saat 6 ay 1.5 saat muhabbeti var tabi..Kızlar süt iznimiz ne zaman başlıyor? Analık izni bitim süresinden itibaren başlıyor değil mi? Benim 10 aralıkta bitmişti, 2024 10 aralığa kadar süt iznim devam edecek yani değil mi doğumdan hemen sonra başlamıyor
Bu süt izni; ücretsiz izinden sonra işe dönersem yine geçerli midir?Evet 6 ay 3.5 saat 6 ay 1.5 saat muhabbeti var tabi..
İlk 1yıl geçerli sadece canımBu süt izni; ücretsiz izinden sonra işe dönersem yine geçerli midir?
Şimdilik yoğurda karıştırıp yedikHadi bakalım ne çıkacak:) beğenirse tarif verirsin
Ayy biz bugün patates püresi yedik, eşimle birbirimize girdik ben vercem diye en son kaşığı birlikte tuttuk ajajajaj ayy çok komikti azıcık zeytinyağı bi de kendi sütümle açtım yinede yoğun göründü gözüme yarın daha çok sütümü katayım kıvamlı olsun, bizimki sevdi versem daha da yerdi ama alerji açısından vermedim, 3 gün sonra havuçlu vercemŞimdilik yoğurda karıştırıp yedik
Eveet süre bitene kadar. Yani o tarih gelene kadar benim 12 aralık 2024 mesela.... ücretsiz izni erken kesip başlarsan olur yani.Bu süt izni; ücretsiz izinden sonra işe dönersem yine geçerli midir?
Bende yarın patates vereceğim.. 2 gün havuç verdim. 1 gün de önceden vermiştim 3 oldu sayılırAyy biz bugün patates püresi yedik, eşimle birbirimize girdik ben vercem diye en son kaşığı birlikte tuttuk ajajajaj ayy çok komikti azıcık zeytinyağı bi de kendi sütümle açtım yinede yoğun göründü gözüme yarın daha çok sütümü katayım kıvamlı olsun, bizimki sevdi versem daha da yerdi ama alerji açısından vermedim, 3 gün sonra havuçlu vercem
Kız ben ek gıda tacı bile taktımOioi önlüğünü ve tabağını kullandım eşim diyorki bu kadar şova ne gerek varönlüğe hapishane önlüğü gibi bu ne biçim şey bez olandan al diyo ben tabi zorla taktım videoya aldım foto çektim ajakak işte kadınla odun erkek arasındaki farkı görüyorsunuz arkadaşlar
evet canım direk sağıp koydum ama az geldi ya yarın daha sulu kıvam yapacağım, bayağı yoğun oluyor patates hoş yedi amaBende yarın patates vereceğim.. 2 gün havuç verdim. 1 gün de önceden vermiştim 3 oldu sayılırkendi sütünü taze mi sağdın?
Çok eğlenceli ya canavar gibi atlıyorlarAyy biz bugün patates püresi yedik, eşimle birbirimize girdik ben vercem diye en son kaşığı birlikte tuttuk ajajajaj ayy çok komikti azıcık zeytinyağı bi de kendi sütümle açtım yinede yoğun göründü gözüme yarın daha çok sütümü katayım kıvamlı olsun, bizimki sevdi versem daha da yerdi ama alerji açısından vermedim, 3 gün sonra havuçlu vercem
Bende hala almadım 360° dönebilen 0-36 kg istiyorum , Joie Elele Prego ve Kraft ın modelleri aklımda, joie en pahalısı diğerleri hemen hemen aynı fiyatKızlarcım oto koltuğu hangi marka model kullanıyorsunuz?? Biz hala almadıkta
Dur mama sandalyemiz gelsin asıl o zaman görsün şovu canım kocamKız ben ek gıda tacı bile taktımeşim diyor yine eksik kalmamışsın bir süs püs kondurmuşsun kesin foto içindir dedim olabilir
Evet ya eşimin elini tutmuş kaşıkla beraber ağzına götürüyor hajaja yerimmmÇok eğlenceli ya canavar gibi atlıyorlar
Ben de alcam bu ara uğur böceği çocuk dünyası var t. Yolda orda uygun geldi ve kullanışlı gibiKızlarcım oto koltuğu hangi marka model kullanıyorsunuz?? Biz hala almadıkta
Evde asla yıkamıyorumKızlar size soru: bebeğin çıngırağı oyuncağı vs evde yere düşünce her defasında yıkıyor musunuz? Ben artık yıldım ve biraz saldım 2 gündürbence büyüdü artık ya valla yoruldum
Maxi-Cosi AxissFix ADAC'lı İsofix'li I-Size 0-18 Kg 360 Dönebilir Yatabilir Oto KoltuğuKızlarcım oto koltuğu hangi marka model kullanıyorsunuz?? Biz hala almadıkta
Aynı özellikleri bende istiyorımBende hala almadım 360° dönebilen 0-36 kg istiyorum , Joie Elele Prego ve Kraft ın modelleri aklımda, joie en pahalısı diğerleri hemen hemen aynı fiyat