2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Günaydın kızlar
Sağlık ocağındam6. Ay aşılarımızı olduk yaygın kızamık vakası varmış bundan dolayı 12. Ay kızamık aşısını 9. Aya çekmişler yapılsa da yapılmasada 12. Ay yine kızamık yapılacakmış
Sizler yaptıracakmısınız ne düşünüyorsunuz?
Valla hiç dr öyle bişey demedi bize bilgim yok

Olgunlaşmamıştır o

Yakın olsak ben alırdım vana da evdejiler yetmedi gratiste indirim varmış ama ben alana kadar premium soft bitti 3 paket mutlu bebek aldım hesaplarıma göre o civarda 7 kg olmuş olacak

Hem 9 hem 12 mi, bilmem ki ben genelde sorgulamıyorum üniversite hastanesine gidiyorum ne önerirlerse o

Aşıları yeni olduysa bir iki gün sürüyor huzursuzluk menenjitlerde

Ne kadara aldın ya ben de migrostan aldım bugun vivo diye bişey 50 küsür tl idi 20 kg yogurt yapar diyo hayatımda ilk defa yapcam fjfj

dikloron dikloron diyecejtim ki yazmış

ben hatırlamıyorum 4. Ayda ateş ama genelde ilk ayda yapmıyosa diğerinde de yapmıyor
Valla şoktan aldım 3.5 tl maya nasıldır bilmem.. bimde altın süt kalmamış yanda şoktan mis süt ve yayla marka maya aldım.. 1 ltreden 3 litrew kadar mayalar diyor. Açınca tek seferde kullanın diyor.. şimdi yapçam akşama hazır olur

Ayni sekilde gunduz emzirmek eziyet. Gece 3-4 defa kalkip emziriyorum o yuzden. Insallah ek gidayi severler de bu konu da boylece kapanir🙏

Altinsut ve activia ile 43 derece 8 saat hem tas gibi hem lezzetli oldu. Kizimdan once yogurt sevmeyen esim bitirdi😂

Sadece anne sutu birde anne sutuyle hazirlanan reflu mamasi verdim. Ufak tefek tadimlar yapiyor ama olur mu acaba ondan.
Ya dün BİM'de altın süt kalmamış yakın BİM'de gidemedim yürüyemedim Yani arabayı şimdi değdi Şimdilik mis sütle deneyeceğim zaten bebek için değil ben kendi makineyi öğreneyim diye kendime yapıyorum bir sonrakine aktivya ve altı süt alırım inşallah

Ya dün BİM'de altın süt kalmamış yakın BİM'de gidemedim yürüyemedim Yani arabayı şimdi değdi Şimdilik mis sütle deneyeceğim zaten bebek için değil ben kendi makineyi öğreneyim diye kendime yapıyorum bir sonrakine aktivya ve altı süt alırım inşallah
Şok un mis bakraçlık olandan aldıysan o da oluyor canım

Şok un mis bakraçlık olandan aldıysan o da oluyor canım
Dur bakim , yağlıymış iyi olur inşallah .. bakraç demiyor ama :) akşam 17.30da 8 saat dolcak.. biraz dışarda tutup buz dolabına atacağım dimi? Bir gün sonra yiyin diyor mayada ama banane merak ederim akşam da yerim🤣🤣

Eklentiler

• 17091892760281765843936339059324.jpg
    17091892760281765843936339059324.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar size soru: bebeğin çıngırağı oyuncağı vs evde yere düşünce her defasında yıkıyor musunuz? Ben artık yıldım ve biraz saldım 2 gündür 🤭🤭 bence büyüdü artık ya valla yoruldum

Kızlar size soru: bebeğin çıngırağı oyuncağı vs evde yere düşünce her defasında yıkıyor musunuz? Ben artık yıldım ve biraz saldım 2 gündür 🤭🤭 bence büyüdü artık ya valla yoruldum
Diş kayışıcılarını yıkıyorum onları ağzına götürüp kemiriyor ama diğer oyuncaklarını tanıyor ağzına götürmüyor o yüzden yıkamıyorum, bu arada salmakta haklısn 🤣

Diş kayışıcılarını yıkıyorum onları ağzına götürüp kemiriyor ama diğer oyuncaklarını tanıyor ağzına götürmüyor o yüzden yıkamıyorum, bu arada salmakta haklısn 🤣
Nasıl tanıyor ya? Benimki tutsa kafamı bile ağzına götürüyor 🤣🤣ne bulsa ağzında mutlaka

Nasıl tanıyor ya? Benimki tutsa kafamı bile ağzına götürüyor 🤣🤣ne bulsa ağzında mutlaka
Benimki de öyle bu ara ayağıma merak salmış ajjajaka ya çıngıraklar ses çıkarıyor ya hoşlanmıyor artık tutmak bile istemiyor bırak ağzına götürmeyi ahajaj çok sıkılgan bi bebe işimiz var bunla 😂

Kızlar süt iznimiz ne zaman başlıyor? Analık izni bitim süresinden itibaren başlıyor değil mi? Benim 10 aralıkta bitmişti, 2024 10 aralığa kadar süt iznim devam edecek yani değil mi doğumdan hemen sonra başlamıyor 🤔

Saldım artık bahane olarak da biraz bağışıklığı olsun diyorum 😅🙈 arada yıkıyorum 🙈

X