2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Valla hiç dr öyle bişey demedi bize bilgim yok

Valla şoktan aldım 3.5 tl maya nasıldır bilmem.. bimde altın süt kalmamış yanda şoktan mis süt ve yayla marka maya aldım.. 1 ltreden 3 litrew kadar mayalar diyor. Açınca tek seferde kullanın diyor.. şimdi yapçam akşama hazır olur

Ya dün BİM'de altın süt kalmamış yakın BİM'de gidemedim yürüyemedim Yani arabayı şimdi değdi Şimdilik mis sütle deneyeceğim zaten bebek için değil ben kendi makineyi öğreneyim diye kendime yapıyorum bir sonrakine aktivya ve altı süt alırım inşallah

Şok un mis bakraçlık olandan aldıysan o da oluyor canım

Şok un mis bakraçlık olandan aldıysan o da oluyor canım
Dur bakim , yağlıymış iyi olur inşallah .. bakraç demiyor ama :) akşam 17.30da 8 saat dolcak.. biraz dışarda tutup buz dolabına atacağım dimi? Bir gün sonra yiyin diyor mayada ama banane merak ederim akşam da yerim

Eklentiler

• 17091892760281765843936339059324.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar size soru: bebeğin çıngırağı oyuncağı vs evde yere düşünce her defasında yıkıyor musunuz? Ben artık yıldım ve biraz saldım 2 gündür bence büyüdü artık ya valla yoruldum

Diş kayışıcılarını yıkıyorum onları ağzına götürüp kemiriyor ama diğer oyuncaklarını tanıyor ağzına götürmüyor o yüzden yıkamıyorum, bu arada salmakta haklısn

Diş kayışıcılarını yıkıyorum onları ağzına götürüp kemiriyor ama diğer oyuncaklarını tanıyor ağzına götürmüyor o yüzden yıkamıyorum, bu arada salmakta haklısn
Nasıl tanıyor ya? Benimki tutsa kafamı bile ağzına götürüyor ne bulsa ağzında mutlaka

Nasıl tanıyor ya? Benimki tutsa kafamı bile ağzına götürüyor ne bulsa ağzında mutlaka
Benimki de öyle bu ara ayağıma merak salmış ajjajaka ya çıngıraklar ses çıkarıyor ya hoşlanmıyor artık tutmak bile istemiyor bırak ağzına götürmeyi ahajaj çok sıkılgan bi bebe işimiz var bunla

Kızlar süt iznimiz ne zaman başlıyor? Analık izni bitim süresinden itibaren başlıyor değil mi? Benim 10 aralıkta bitmişti, 2024 10 aralığa kadar süt iznim devam edecek yani değil mi doğumdan hemen sonra başlamıyor

Saldım artık bahane olarak da biraz bağışıklığı olsun diyorum arada yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…