Gün içindeki toplam miktar de mi bu 60-120 ccDemir ilacından sonra veriyorum ben sevdi baya 1 cay kasıgı veriyodum simdi ek gıdaya da gectim biraz saha arttırdım bu aylarda yani 9 aya kadar 60 ila 120 ml yemekle beraber su öneriliyor
Evet biz başladık, onun için bir süre giremedim buralaraEveet 2 gundur girememiştim şimdi sorularıma geleyim
dikloron iyileştin mi nasıl oldun?
septembrmom nerelerde acaba uyku egitimi aldı mı naptı?
Salon Kadini sende ne var ne yok en son biraz sorun vardı eşinle
Canım aksef e başladım antibiyotiğe, öncesinde klamoks kullanmıştım yarısı bitmişti neredeyse neyse aksefi de bitireceğiz mecburen 1 ay sonra da kontrol var, memeler yumuşadı düğümler açıldı sadece göğüs ucları fecaat durumda yine, kvde deyken gümüş kapakları kaybettim o yüzden daha beter oldular yenisini aldım valla boynuma ascam artık 780 tl ödedim yaa ajajkaEveet 2 gundur girememiştim şimdi sorularıma geleyim
Hayır. Biogurme. Migrosta satılıyor.Kızlar bebeklere Migros bahçıvan labne öneriliyordu değil mi
Merhaba benim bebeğimde ateş oldu huzursuzluk da biraz vardıMerhaba kızlar ben 2023 kasım anneleri grubundayım. Sizin bebekleriniz bizden büyük olduğu için sizlere bir şey sormak istiyordum. Bebeğim önümüzdeki salı günü dördüncü ay aşısı olacak. Birinci ve ikinci ay aşıları hiç ateş yapmadı. Pek huzursuzlukta yapmadı tam tersine çok uyku yapmıştı ikiside. Bu dördüncü ay aşısı çok ateş yapıyor mu? Bir de huzursuzluğu uzun sürüyormuş deneyimlediğiniz kadarıyla doğru mu bunlar?
Bende ek gıdaya geçtim veriyorum her yemek sonrası ama ver içer ml falan bakmıyorum benDemir ilacından sonra veriyorum ben sevdi baya 1 cay kasıgı veriyodum simdi ek gıdaya da gectim biraz saha arttırdım bu aylarda yani 9 aya kadar 60 ila 120 ml yemekle beraber su öneriliyor
Valla benimki ver gün içersinde sadece su lıkır lıkır içiyor ben ml bakmıyorumYa ben ilk defa bugün suluğunda verdim hiç sevmedi kusturdu resmen kendini bilemedim öncesinde probiyotik damlasını vermiştim ondan mı böyle oldu, resmen midesini bulandırdı sudan
Bu arada suyu nasıl ve kaç cc veriyorsunuz kızlar?
Valla Allah razı olsun, bu şampuan bize iyi geldiBende hep zeytinyağı sürdüm pek etkili olmadı. Artık doğal hindistam cevizi yağı sürüp bekletmeye başladım. Sonra konak tarağıyla tarayıp heaven on earth markanın konak karşıtı şampuanını kullanmaya başladım. Baya baya iyi geldi çok az kaldı birkaç kere daha yaparsam tamamen bitecek. Sanada öneririm
Benimkiside pek içmiyoKızlar ya sizin bebelerde çok su içiyor mu ? Benimki suya çok düşkün ver sürekli içerseviyor suyu. Fazla vermek iyi mi bilemedim
Mutlu bebek yorumlarını merakla bekliyorumOlgunlaşmamıştır o
Yakın olsak ben alırdım vana da evdejiler yetmedi gratiste indirim varmış ama ben alana kadar premium soft bitti 3 paket mutlu bebek aldım hesaplarıma göre o civarda 7 kg olmuş olacak
Hem 9 hem 12 mi, bilmem ki ben genelde sorgulamıyorum üniversite hastanesine gidiyorum ne önerirlerse o
Aşıları yeni olduysa bir iki gün sürüyor huzursuzluk menenjitlerde
Ne kadara aldın ya ben de migrostan aldım bugun vivo diye bişey 50 küsür tl idi 20 kg yogurt yapar diyo hayatımda ilk defa yapcam fjfj
dikloron diyecejtim ki yazmış
ben hatırlamıyorum 4. Ayda ateş ama genelde ilk ayda yapmıyosa diğerinde de yapmıyor
Bardakla veriyorum sürekli genzine sıçrıyo arada kaşıkla içiyoYa ben ilk defa bugün suluğunda verdim hiç sevmedi kusturdu resmen kendini bilemedim öncesinde probiyotik damlasını vermiştim ondan mı böyle oldu, resmen midesini bulandırdı sudan
Bu arada suyu nasıl ve kaç cc veriyorsunuz kızlar?
Ben kızıma vermedim doktorum verme dedi suyu ne kadar çok içerse midesi dolacağı için anne sütünü yada mamayı almazmış. Boş yere midesini doldurur demişti doktorumuzKızlar ya sizin bebelerde çok su içiyor mu ? Benimki suya çok düşkün ver sürekli içerseviyor suyu. Fazla vermek iyi mi bilemedim
Bende çok memnun kaldım şampuandanValla Allah razı olsun, bu şampuan bize iyi geldi
Çok geçmiş olsun umarım bu son olur. Gümüş kapaklar o kadae pahalanmış mı yaaCanım aksef e başladım antibiyotiğe, öncesinde klamoks kullanmıştım yarısı bitmişti neredeyse neyse aksefi de bitireceğiz mecburen 1 ay sonra da kontrol var, memeler yumuşadı düğümler açıldı sadece göğüs ucları fecaat durumda yine, kvde deyken gümüş kapakları kaybettim o yüzden daha beter oldular yenisini aldım valla boynuma ascam artık 780 tl ödedim yaa ajajka
Ayni sekilde gunduz emzirmek eziyet. Gece 3-4 defa kalkip emziriyorum o yuzden. Insallah ek gidayi severler de bu konu da boylece kapanirAl benden de o kadar, emmek istemeyen bebeği emzirmeye çalışmak dünyanın en zor şeylerinden biri saçlarım ağardı vallahi
Bizde genel olarak gündüzleri emmeme sorunu var gece sorun yok emiyor, ben gündüz sessiz nispeten karanlık ve kimsenin olmadığı yerde emzirmeye çalışıyorum çünkü en ufak bi seste memeden çekiyor kendini ve uykudan uyanır uyanmaz memeye alıyorum bi böyle emiyor 3 5 dk
Altinsut ve activia ile 43 derece 8 saat hem tas gibi hem lezzetli oldu. Kizimdan once yogurt sevmeyen esim bitirdiKızlar weewell yoğurt makinesi ile yoğurt mayalayanlar kaç derecede kaç dak mayaladınız?? Şoktan probiyotik maya aldım deneyecem tavsiye lazımm
Sadece anne sutu birde anne sutuyle hazirlanan reflu mamasi verdim. Ufak tefek tadimlar yapiyor ama olur mu acaba ondan.Yani bizde olmamıştı . Aşının etkisi olabilir tabi . Bir şeyler verdiniz mi anne sütünden hariç . Belki hazımsızlık yapmıştır fln ondan dedim
Öyleymiş yaHayır. Biogurme. Migrosta satılıyor.
Benimki bardakla lıkır lıkır içiyodu suluğunu mu beğenmedi acepBardakla veriyorum sürekli genzine sıçrıyo arada kaşıkla içiyo
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun umarım bu son olur. Gümüş kapaklar o kadae pahalanmış mı yaa
Fenalardayiz esdia'm, vur dedik öldürdü kendisi, Allah sabrimi eksiltmesin ne diyeyim...Eveet 2 gundur girememiştim şimdi sorularıma geleyim