2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bana bakmayın siz ben çok severim deidm ya organizasyonnyapayım süsleyeyim foto çekilelim filan. Arkadaşların çocuklarının doğumları günleri filan hep ben yapar ilgilenirim :)

Kızlar ya Google ye 2023 Eylül anneleri yazıp görsele tıkladığınızda paylaştığımız resimler çıkıyor
Ya bence bu büyük bir güvenlik açığı, benim hoşuma gitmedi bu durum. Tamam herkese açık burası ama fotoları görebilmeleri için didik didik etmeleri lazım binlerce sayfayı. Direk tepside sunar gibi, pek hoş değil

Ben baktım hep eylüş denk geldi kız bana çok koymuşsun

Merhaba sevgili anneler oglusum 14 aylik menenjit gecirdigi için eşim oglusuma aşı yapdirdik bugün 3. Gunumuz 1. Gunu huysuz huzursuz istahsiz akşamında ates yapdi 2. Gunu pek birsey yemedi hep mama 3. Gunude yine yani bugun gunduz bir bakdim sicaklik var geçmedi bir türlü 38.9 u bile buldu ne yapsam bilemedim doktor belirti olur söyle geçer falan demedi acile gitsem mi bilemiyorum

Merhaba, geçmiş olsun menenjit aşısı ateş yapıyor calpol verdiniz mi ? Ya da dolven falan

Merhabalar çok geçmiş olsun. Arkadaşın dediği gibi ateş düşürücü verdiyseniz ona rağmen düşmüyorsa görünmenizde fayda var.

Oğlunuzun menenjit geçirmesi nasıl oldu? Çok geçmiş olsun.

Bu doktoru severek takip ediyorum ona gitmek büyük şans olmalı diyecektim çelişkiyi okudum

Yarın 5 aylık kontrolüne gideceğiz Dr a soracagim bende 6 aylıkken sünnet olmasını istiyorum siz kaç aylıkken oldunuz süreç nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…