Bana bakmayın siz ben çok severim deidm ya organizasyonnyapayım süsleyeyim foto çekilelim filan. Arkadaşların çocuklarının doğumları günleri filan hep ben yapar ilgilenirim :)Kırklareli’de bi sürü akrabam var amca kızı da oralı bebişine kına yapmıştı çok özenmiştimo değil de ben 6.ay için sadece 6 yazan para süsü ve pasta düşünüyordum herkes organizasyon yapıyormuş
Bana da pasta yemeye sebep olsunBana bakmayın siz ben çok severim deidm ya organizasyonnyapayım süsleyeyim foto çekilelim filan. Arkadaşların çocuklarının doğumları günleri filan hep ben yapar ilgilenirim :)
Ayy tövbeler olsunKızlar ya Google ye 2023 Eylül anneleri yazıp görsele tıkladığınızda paylaştığımız resimler çıkıyor
Ya bence bu büyük bir güvenlik açığı, benim hoşuma gitmedi bu durum. Tamam herkese açık burası ama fotoları görebilmeleri için didik didik etmeleri lazım binlerce sayfayı. Direk tepside sunar gibi, pek hoş değilKızlar ya Google ye 2023 Eylül anneleri yazıp görsele tıkladığınızda paylaştığımız resimler çıkıyor
Evet yaYa bence bu büyük bir güvenlik açığı, benim hoşuma gitmedi bu durum. Tamam herkese açık burası ama fotoları görebilmeleri için didik didik etmeleri lazım binlerce sayfayı. Direk tepside sunar gibi, pek hoş değil
Beni iyi tanıyan bir hanımefendiAhaja sen içinden yine kesin sallamışsındıreşim diyor işte kutlamak için bahane arıyorsunuz diye ilk defa katılcam ben de bir de kendiminkini görmüşüm ama hatırlamıyorum
Gıcık oldum.. silinmiyor da ben bu yüzden bebeği paylaşmak istemiyordum burda.Kızlar ya Google ye 2023 Eylül anneleri yazıp görsele tıkladığınızda paylaştığımız resimler çıkıyor
Hadi hadi sen de yap :) yarım pasta yapçam ben. Zaten sade pastalar moda ya :) üstüne 6 month yazısı aldımYa aslında evde yapabilirim ben de yarı kutlama gibi bişey
Ben baktım hep eylüş denk geldi kız bana çok koymuşsunYa bence bu büyük bir güvenlik açığı, benim hoşuma gitmedi bu durum. Tamam herkese açık burası ama fotoları görebilmeleri için didik didik etmeleri lazım binlerce sayfayı. Direk tepside sunar gibi, pek hoş değil
Bizden başka merak edip aratan yoktur ya daha dikkatlı paylaşırız bundan sonraGıcık oldum.. silinmiyor da ben bu yüzden bebeği paylaşmak istemiyordum burda.
Ya benim aklıma bile gelmemişti açıkçası umarım herkes ben gibidirBizden başka merak edip aratan yoktur ya daha dikkatlı paylaşırız bundan sonra
Merhaba, geçmiş olsun menenjit aşısı ateş yapıyor calpol verdiniz mi ? Ya da dolven falanMerhaba sevgili anneler oglusum 14 aylik menenjit gecirdigi için eşim oglusuma aşı yapdirdik bugün 3. Gunumuz 1. Gunu huysuz huzursuz istahsiz akşamında ates yapdi 2. Gunu pek birsey yemedi hep mama 3. Gunude yine yani bugun gunduz bir bakdim sicaklik var geçmedi bir türlü 38.9 u bile buldu ne yapsam bilemedim doktor belirti olur söyle geçer falan demedi acile gitsem mi bilemiyorum
Merhabalar çok geçmiş olsun. Arkadaşın dediği gibi ateş düşürücü verdiyseniz ona rağmen düşmüyorsa görünmenizde fayda var.Merhaba sevgili anneler oglusum 14 aylik menenjit gecirdigi için eşim oglusuma aşı yapdirdik bugün 3. Gunumuz 1. Gunu huysuz huzursuz istahsiz akşamında ates yapdi 2. Gunu pek birsey yemedi hep mama 3. Gunude yine yani bugun gunduz bir bakdim sicaklik var geçmedi bir türlü 38.9 u bile buldu ne yapsam bilemedim doktor belirti olur söyle geçer falan demedi acile gitsem mi bilemiyorum
Bu doktoru severek takip ediyorum ona gitmek büyük şans olmalı diyecektim çelişkiyi okudum
Kızlar hazır aşı konuşuluyor, bizde henüz yaptırmadık. Osman hocaya gidiyorduk kontrole, kendisi videosunda “benim tavsiyem 9. Aydan sonra yaptırın öncesinde yeteri kadar korumuyor” (Dk. 3:00 da söylüyor) kendisine kontrol zamanında ne zaman yaptıralım dediğimizde, 3. Ayda başlanması gerektiğini söylemişti ve açıkçası kafamızı karıştırdı. Bizde yaptırmamıştık biraz güvenemedik
Şimdi ben mi yanlış anlamışımm, yoksa gerçekten çelişmiş mİ? Yani bu aşı tek doz olabiliyor mu? 6 doz bana fazla geliyor aşının yan etkisinden de korkuyorum çünkü.
Yarın 5 aylık kontrolüne gideceğiz Dr a soracagim bende 6 aylıkken sünnet olmasını istiyorum siz kaç aylıkken oldunuz süreç nasıl geçtiBen oğlumu sünnet ettirdiğimden beri bütün bezlerde sızdırıyor goon 3 saatte sızdırdı. Özellikle erkek anaları gece bu sızdırma olayı sizde de çok oluyor mu gece bezini değiştirmek zorunda kalıyorum hep