- 13 Ocak 2023
- 511
- 894
- 33
Yaa, goon bazen 15 saate kadar duruyor çiştr sızma olmadı hiç kaka da dün arkadan cıkmıs kızım bezi baglarken dönüyor falan tam baglayamadım heraldeBen oğlumu sünnet ettirdiğimden beri bütün bezlerde sızdırıyor goon 3 saatte sızdırdı. Özellikle erkek anaları gece bu sızdırma olayı sizde de çok oluyor mu gece bezini değiştirmek zorunda kalıyorum hep
Bizde bexero ve nimenrix birlikte 3 5 13 diye ayarlamdı acaba diğer doktordan devam mı etseniz tek sorun sıra beklemekseBiz 3. Ve 5. Ayda olduk bexsero bizim doktorumuz rota aşısını sizin tercihinize bırakırım ama bunu muhakkak olun dediği için 2 ve 4. Aylarda rota 3 ve 5 te menenjitleri olduk
Mesela molfixte yuzde 60 gece cişlerinin ardından sabahki kaka tasıyordu ozellikle pure and softta normal molfixte var mıydı haturlayamadım ama belki senin işini molfix görür. Bizim kızda poposunu kızartıypr ama pişik yapmıyor normal molfixYarın A 101 de molfix indirime girecekmiş bir de onu deneyeceğim. Oda sızdırırsa geceleri kullanmak için prima alacağım bende.