2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Nisan sonuna da daha çok var. Klişe olacak normalde böyle şeylere de inanmam hiç ama gerçekten bir şekilde bereketi oliyor paranın. Ben çalışmıyorum eşimin maaşı ile ev ve araba kredisi öduyoruz çok şükür her şeye yetiyor para. Ona göre harcama yapılıyor çünkü. Bence bir şans verin, biraz daha alışsın bebeğiniz sonra belki daha güvenli bir şekilde ise donersiniz

Muhtemelen öyle olacak gibi duruyor daha fazla yıpranmasını istemiyorum

Kızlar grip aşısı hiç yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız
Bu konu hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyim
Seneye olsam mı diyorum

Bugün bende anneme bırakıp 2 saat dışarı çıktım, yokluğunu anladı durmadı ağladı dedi annem huysuzlanmış bayağı ve uyumamış benim dışımda küçük kardeşimden başka kimse uyutamıyor bende çalışınca napıcam bilmiyorum yaa. Kadınların her alanda varolmasını savunan biriydim taki anne oluncaya kadar, bu fikre çok karşıydım ama bence kadınlar çalışmamalı çoçuklarına bakmalı en azından belli bi yaşa kadar

Bir de ise giderken konuşuyor musunux yoksa kaçar gibi mi gidiyosunuz. Annecim ben ise gidiyorum ama 3 saat sonra yanındayım vs diye
İlk günden beri vedalaşarak çıkıyorum 3 saat sonra anne gelmiş olacak beraber oynayın, uyu hemen geleyim diyorum ablanın kucağında oluyor öpüyorum el sallıyorum beni ugurluyorlar

Kızlar bebekler ne zaman anneye bağlı oluyor . Arkadan ağlamalar falan .. yani 5 aylık benim ki ama öyle beni görmeyince falan ağlamıyor yani bilemedim bana bağlanmadı mı bu çocuk
Benimki yapıyor yaa. Annemdeyim sabah bebek uyanınca emzirip anneme verdim uyuyayım diye 1 saat zor durmuş sonlara doğru sürekli odada bakınıp dudak büküp ağlıyormuş kapıya bakıyormuş ben sesini duyunca gittim bir çığlık bir gülme var ya içim gitti .. uykusu gelince yada yabancı biri kucağına qlınca da hep gözler bende takip ediyor filan kıyamam ya çok üzülüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…