Hay Allah kıyamam ! Ama istikrarlı olmanız lazım . Tabi siz bilirsiniz ev durumunu bebeğinizi ama , başka türlü de alışamaz kiOnu iki hafta önce raporlu iken yaptım canım bir hafta, geçen hafta işe döndüm tepkisi azalması gerek ama artıyor
Nisan sonuna da daha çok var. Klişe olacak normalde böyle şeylere de inanmam hiç ama gerçekten bir şekilde bereketi oliyor paranın. Ben çalışmıyorum eşimin maaşı ile ev ve araba kredisi öduyoruz çok şükür her şeye yetiyor para. Ona göre harcama yapılıyor çünkü. Bence bir şans verin, biraz daha alışsın bebeğiniz sonra belki daha güvenli bir şekilde ise donersinizBakıcıyla yarım gün 10 bine anlaştım bana yaklaşık 3 katı kalacaktı büyük kızın anaokuluna destek çıkacaktım hemde ufak borçları toplayıp bayram sonrası ayrılırım diyordum. Aslında 13.15 çıkıp en geç 17.30 evde oluyorum ama çok ağlıyor
Bugün morardı ağlamaktan birşey olacak diye çağırınca çok kötü oldum ben kapıdan girince güldü şaka gibiHay Allah kıyamam ! Ama istikrarlı olmanız lazım . Tabi siz bilirsiniz ev durumunu bebeğinizi ama , başka türlü de alışamaz ki
Muhtemelen öyle olacak gibi duruyor daha fazla yıpranmasını istemiyorumNisan sonuna da daha çok var. Klişe olacak normalde böyle şeylere de inanmam hiç ama gerçekten bir şekilde bereketi oliyor paranın. Ben çalışmıyorum eşimin maaşı ile ev ve araba kredisi öduyoruz çok şükür her şeye yetiyor para. Ona göre harcama yapılıyor çünkü. Bence bir şans verin, biraz daha alışsın bebeğiniz sonra belki daha güvenli bir şekilde ise donersiniz
Kıyamam yaBugün morardı ağlamaktan birşey olacak diye çağırınca çok kötü oldum ben kapıdan girince güldü şaka gibi
Bir de ise giderken konuşuyor musunux yoksa kaçar gibi mi gidiyosunuz. Annecim ben ise gidiyorum ama 3 saat sonra yanındayım vs diyeMuhtemelen öyle olacak gibi duruyor daha fazla yıpranmasını istemiyorum
Çok tatlı bi oyuncak sevdi ama bizimki sese fazla duyarlı korkuyorİşleve takılmamak lazım dikkatini çekti mi bebişin
Bugün bende anneme bırakıp 2 saat dışarı çıktım, yokluğunu anladı durmadı ağladı dedi annem huysuzlanmış bayağı ve uyumamış benim dışımda küçük kardeşimden başka kimse uyutamıyor bende çalışınca napıcam bilmiyorum yaa. Kadınların her alanda varolmasını savunan biriydim taki anne oluncaya kadar, bu fikre çok karşıydım ama bence kadınlar çalışmamalı çoçuklarına bakmalı en azından belli bi yaşa kadarBakıcıyla yarım gün 10 bine anlaştım bana yaklaşık 3 katı kalacaktı büyük kızın anaokuluna destek çıkacaktım hemde ufak borçları toplayıp bayram sonrası ayrılırım diyordum. Aslında 13.15 çıkıp en geç 17.30 evde oluyorum ama çok ağlıyor
Kız bunlar kim tanışmıyoruzAllah siziAyrı ayrı özelden yazmiyim nurdan toplu cvp veriyim alifiru var ya eşler
Ordaki Firuze hanım
Kızlar grip aşısı hiç yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız
Bu konu hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyim
Seneye olsam mı diyorum
İlk günden beri vedalaşarak çıkıyorum 3 saat sonra anne gelmiş olacak beraber oynayın, uyu hemen geleyim diyorum ablanın kucağında oluyor öpüyorum el sallıyorum beni ugurluyorlarBir de ise giderken konuşuyor musunux yoksa kaçar gibi mi gidiyosunuz. Annecim ben ise gidiyorum ama 3 saat sonra yanındayım vs diye
İnstadan bakın tanırsınız yaKız bunlar kim tanışmıyoruz
Ben de uzaktan öttürüyorumÇok tatlı bi oyuncak sevdi ama bizimki sese fazla duyarlı korkuyor
Benimki yapıyor yaa. Annemdeyim sabah bebek uyanınca emzirip anneme verdim uyuyayım diye 1 saat zor durmuş sonlara doğru sürekli odada bakınıp dudak büküp ağlıyormuş kapıya bakıyormuş ben sesini duyunca gittim bir çığlık bir gülme var ya içim gitti .. uykusu gelince yada yabancı biri kucağına qlınca da hep gözler bende takip ediyor filan kıyamam ya çok üzülüyomKızlar bebekler ne zaman anneye bağlı oluyor . Arkadan ağlamalar falan .. yani 5 aylık benim ki ama öyle beni görmeyince falan ağlamıyoryani bilemedim bana bağlanmadı mı bu çocuk
Ben gidemedim yanyarın inş. Ama köpek oyuncağıysa bitmemiştir
Kim be bunlar hiç duymamışımAllah siziAyrı ayrı özelden yazmiyim nurdan toplu cvp veriyim alifiru var ya eşler
Ordaki Firuze hanım
LOVE diye kızımı foto çekicem kırmızı kalpli kıyafeti var onunlaKızlar 14 Şubat için plan yapan var mı ya da hediye falan
Taçlı kızım ah yıldızım neymişim ben senden önceKim be bunlar hiç duymamışım