2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Parmağa yakmayacak kıvamda olucak , ılıktan biraz sıcak olucak şekilde önce yoğurdu birazcık sütten al karıştır sonra kalan süte ekle 6 saat beklesin yoğurt oluyor ben böyle yapıyorum

İnternetten aslında bi tık büyük beden almak lazım demek ki garanti olsun diye .pijamalara bakayım ben de

Canım ben yeni okuyorum bu yazışmaları konuşulduğumu bilmiyorum ama Kuzu etini vermemizin sebebi sindirimi kolay olması henüz bağırsakları gelişmediği için sindirimi kolay diye kuzu eti tercih ediyoruz ama su olarak vereceğin için dana etini suyunu vermende sıkıntı yok zaten su şekline vereceksin yani onu sindirmeyecek Benim bildiğim böyle

Bu siteyi önerenler olmuş bunda da kumaşları iyi diyor ama öyle midir acep
Ya ben de cok severek bi alışveriş yaptım adını hatırlamadıgım bi siteden, kalıpları kucuk diye hepsini bi buyuk beden gonderdiler neyi ne zamana almıştım jafam karıstı. Kumasşarı vs iyi ama ben yine de internet alışverişine tovbe ettim
Bak newmama da 5.5 aylıkken baslıyo bi de 15 gunden bişey olmaz bence. Bem senin yerinde olsaö biberon verirdim memeyi reddetmeyevel bebek reddetmiyo ben nerdeyse en bastan beri veriyorum biberon sırıngayı beceremedim kasık biberonu da döktüm bi mochinin kadehi iyiydi onu da kedim top yaptı kendine biberonla kıymetli sütümü dökmeden sacmadan verdim reddetmedi. Şans tabi ama 70 80 100 her kacsa ml kaşıkla cok yorucu olur bence

Cjfjjffj okuduğum bi kitapta ekmeği hafifçe kızartqrak verebilirsin diyo. Yumuşak olmayacak asırı sert olmayacak bogazında kalmayacak ama ısırılınca da kopacak bi kıvam tabi blw bebeği bu Yaselii ffestinalente

Benim doktorum 4 aylıkken baslicakmis zor tuttuk bişi olmaz 15 günden hiiic kafana takma bence.
Sütünü de biberonla ver artık büyüdüler memenin tadını aldılar red olmaz bence. Ben ilk bir ay full biberon ve meme verdim hiç eksilmedi meme sevgisi. Bence hiic uğraşma canım siringaymis kasikmis

Çilek ısıralım karpuz tadı alalım gibi olmamış mı bu haha

Siz öyle yazınca aklıma, çocuğuna 3 yaşına kadar ekmek vermeyip, çocuk ağladığında koklayabilirsin ama yiyemezsin diyen "influencer" geldi. Çocuk kokluyor sarılıyor ama yiyemiyordu
O şarkıcı değil miydi ya çocuk koltuğun arkasında ekmek yiyor gizlice gülmemeliyim

Bu arada kuzu danaya göre daha az hormon ve ilaç barındırıyor diye biliyorum.bu yüzden kuzu etinden devam kızımda 1.5 yaşından sonra dana etine geçtim imkan varsa uzun süre kuzu yedirmek daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…