- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
Merhaba kızlar benim işyerinde ikinci haftam ama sanırım olmayacak, yani benim açımdan hiçbir sorun yok ama bakıcı ne kadar çabalarsa çabalasın olmuyor. Kızım sürekli ağlıyor rahat uyusun diye hamakta aldım ben taşıyamam diyen kadın çocuğu indirmiyor yerine oturmuyor ama olmuyor. Bugün morardı ağlamaktan diye beni çağırdı daha gideli yarım saat olmuştu. Daha yeni geldin oldu haliyle amir bende bu kadarı benden olsun tüm gün için izin yazın dedim öyle olunca gidip geri gel dedi. Taksiyle eve gittim aradıktan 10 dk sonra evdeydim 5. Kattan girişe sesi geliyordu kapıyı açtım beni gördü ve sustu. Emzirdim mamayı almamış yedirdim gazını çıkardım altını aldım. Eli ağzında hep dış granülü sürdüm sakinleşir diye bıraktım ise döndüm 10 dk sonra yine ağlamaya başladı bu kez uyutabildi. Ben yarım saatte git gel yapmış oldum ise ama işte sorun herşey. Zaten yarım çalışıyorum öğleden sonra gidiyorum birde arada izin alınca suratlar beş karış. Abla birkaç gün daha deneyelim olmuyorsa zorlamayalım dedi. Zaten ramazanda kadın oruç tutacak bununla nasıl baş eder hiç bilmiyorum oluru yok gibi