- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Benimki iki hafradir aşırı yapıyor. Eşim oyalayamiyor. Beni görünce çığlık atarak gülüyor aynı zamanda ağlıyor ayaklarını yere vurarak.Kızlar bebekler ne zaman anneye bağlı oluyor . Arkadan ağlamalar falan .. yani 5 aylık benim ki ama öyle beni görmeyince falan ağlamıyoryani bilemedim bana bağlanmadı mı bu çocuk
Buraya da atarsın biz de bakalımLOVE diye kızımı foto çekicem kırmızı kalpli kıyafeti var onunla
Bak newmama da 5.5 aylıkken baslıyo bi de 15 gunden bişey olmaz bence. Bem senin yerinde olsaö biberon verirdim memeyi reddetmeyevel bebek reddetmiyo ben nerdeyse en bastan beri veriyorum biberon sırıngayı beceremedim kasık biberonu da döktüm bi mochinin kadehi iyiydi onu da kedim top yaptı kendine biberonla kıymetli sütümü dökmeden sacmadan verdim reddetmedi. Şans tabi ama 70 80 100 her kacsa ml kaşıkla cok yorucu olur bence
Çok teşekkür ederim geri dönüşleriniz için. Ben de biraz daha alıştım ek gıdaya başlama fikrineBenim doktorum 4 aylıkken baslicakmis zor tuttuk bişi olmaz 15 günden hiiic kafana takma bence.
Sütünü de biberonla ver artık büyüdüler memenin tadını aldılar red olmaz bence. Ben ilk bir ay full biberon ve meme verdim hiç eksilmedi meme sevgisi. Bence hiic uğraşma canım siringaymis kasikmis
Ben de seni merak ediyordum. Yapma ya kıyamam ona ben. Mart ta da aynı süreçler beni bekliyor bakalım ne yapacağızMerhaba kızlar benim işyerinde ikinci haftam ama sanırım olmayacak, yani benim açımdan hiçbir sorun yok ama bakıcı ne kadar çabalarsa çabalasın olmuyor. Kızım sürekli ağlıyor rahat uyusun diye hamakta aldım ben taşıyamam diyen kadın çocuğu indirmiyor yerine oturmuyor ama olmuyor. Bugün morardı ağlamaktan diye beni çağırdı daha gideli yarım saat olmuştu. Daha yeni geldin oldu haliyle amir bende bu kadarı benden olsun tüm gün için izin yazın dedim öyle olunca gidip geri gel dedi. Taksiyle eve gittim aradıktan 10 dk sonra evdeydim 5. Kattan girişe sesi geliyordu kapıyı açtım beni gördü ve sustu. Emzirdim mamayı almamış yedirdim gazını çıkardım altını aldım. Eli ağzında hep dış granülü sürdüm sakinleşir diye bıraktım ise döndüm 10 dk sonra yine ağlamaya başladı bu kez uyutabildi. Ben yarım saatte git gel yapmış oldum ise ama işte sorun herşey. Zaten yarım çalışıyorum öğleden sonra gidiyorum birde arada izin alınca suratlar beş karış. Abla birkaç gün daha deneyelim olmuyorsa zorlamayalım dedi. Zaten ramazanda kadın oruç tutacak bununla nasıl baş eder hiç bilmiyorum oluru yok gibi
Bende olmadığım için pişmanımHayatımda ilk defa bu yıl oldum doktorumuzun önerisiyle. İyiki de olmuşum diyorum.
Raflarda bulamazsan kilitli dolaplara bak burdakiler oraya koymuştu, mağazayı 17516.kez tavaf ettikten sonra gördüm sonunda ajakakBen gidemedim yanyarın inş. Ama köpek oyuncağıysa bitmemiştir
Ay maşallah kuzuma ..Benimki yapıyor yaa. Annemdeyim sabah bebek uyanınca emzirip anneme verdim uyuyayım diye 1 saat zor durmuş sonlara doğru sürekli odada bakınıp dudak büküp ağlıyormuş kapıya bakıyormuş ben sesini duyunca gittim bir çığlık bir gülme var ya içim gitti .. uykusu gelince yada yabancı biri kucağına qlınca da hep gözler bende takip ediyor filan kıyamam ya çok üzülüyom
Ayy onu duymaz mıyız kız bebek annelerinin millli şarkısıTaçlı kızım ah yıldızım neymişim ben senden önce
Bunu da mi duymadin agsh
MaşallahBenimki iki hafradir aşırı yapıyor. Eşim oyalayamiyor. Beni görünce çığlık atarak gülüyor aynı zamanda ağlıyor ayaklarını yere vurarak.
Ben ilk saçını kesip attıktan sonra arkadaşım bana bunu attı çok duygulandım keşke atmasaydım dedim şimdide ikinci saç kesimine yapsam mı diyorumBen de kestiğim saçını saklıyorum Betüş’ümün. Böyle bir şey yapsam gereksiz mi sizceEki Görüntüle 3386126
Emzik hiç almıyor mu? Almıyorsa çok az şekerli suya batırıp öyle ver ben ilk emziğini öyle verdimKızlar, çıldırma ve ciddi ciddi memeden kesme düşüncesinin yerleştiği bir noktaya geldim artık. Meme bağlılığı değil bu başka bir boyut. Beni Philips avent emzik olarak kullanıyor resmen, uyuttum 21.00 da. Şu saate kadar 8 kere uyandı emiyor 5-10 dakika uyuyor. Ya ben napcam bu olayı, bir de burnum akıyor halsizim çok fena genzim dolu 3 yıldır ilk kez hasta oldum dikkat ede ede. Dün gece de böyleydi sabaha karşı ağladım artık 20-30 dakikada bir uyanınca gerçekten çöktüm. Ağlıyor kucağıma aliyorum emzik verip sakinleştirmeye uğraşıyorum, yatakta pis pis yapıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor ben nerelere gideyim artık.
Sosyal bebek bence seninki inan böylesi daha iyi, şimdi çok hoşumuza gidiyor bize bağlı olması ama uzun vadede yıpratıcı olurAy maşallah kuzuma ..
eee benimki de 5 aylık neden yapmıyor
Bizim duygulandıgımız kadar onların da hoşuna gider büyüdüklerinde inşallahBen ilk saçını kesip attıktan sonra arkadaşım bana bunu attı çok duygulandım keşke atmasaydım dedim şimdide ikinci saç kesimine yapsam mı diyorum
Kızlar, çıldırma ve ciddi ciddi memeden kesme düşüncesinin yerleştiği bir noktaya geldim artık. Meme bağlılığı değil bu başka bir boyut. Beni Philips avent emzik olarak kullanıyor resmen, uyuttum 21.00 da. Şu saate kadar 8 kere uyandı emiyor 5-10 dakika uyuyor. Ya ben napcam bu olayı, bir de burnum akıyor halsizim çok fena genzim dolu 3 yıldır ilk kez hasta oldum dikkat ede ede. Dün gece de böyleydi sabaha karşı ağladım artık 20-30 dakikada bir uyanınca gerçekten çöktüm. Ağlıyor kucağıma aliyorum emzik verip sakinleştirmeye uğraşıyorum, yatakta pis pis yapıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor ben nerelere gideyim artık.
Bizim duygulandıgımız kadar onların da hoşuna gider büyüdüklerinde inşallahBen ilk saçını kesip attıktan sonra arkadaşım bana bunu attı çok duygulandım keşke atmasaydım dedim şimdide ikinci saç kesimine yapsam mı diyorum
annem de bebek susmayınca gizlice pekmeze banıp vermişti şaşırmıştım ben de nasıl uyudu hemen diyeEmzik hiç almıyor mu? Almıyorsa çok az şekerli suya batırıp öyle ver ben ilk emziğini öyle verdim
Bu arada gece benimkide uyandığında asla emzik almaz emmek ister ama seninki kadar uyanmıyor tabi
Bende aldım dün daha gelmedi bilmiyorumWeewell yogurt makinesi aldım da kaç derecede kaç saat yapıyorsunuz yogurtları
Çook tatlıymış :) Ben kolye yaptırdım bebeğimin saçı ve sütümden.. yarın kargoya veriliyor. Gelince atacaktım size foto ama konu olmuşken söyleyeyim..Ben de kestiğim saçını saklıyorum Betüş’ümün. Böyle bir şey yapsam gereksiz mi sizceEki Görüntüle 3386126
Ay bilmiyorumSosyal bebek bence seninki inan böylesi daha iyi, şimdi çok hoşumuza gidiyor bize bağlı olması ama uzun vadede yıpratıcı olur
Yapar kuzum biz annemlere geldik ya burda yaptı evde babasına yapmıyorduAy maşallah kuzuma ..
eee benimki de 5 aylık neden yapmıyor