2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlar bebekler ne zaman anneye bağlı oluyor . Arkadan ağlamalar falan .. yani 5 aylık benim ki ama öyle beni görmeyince falan ağlamıyor yani bilemedim bana bağlanmadı mı bu çocuk
Benimki iki hafradir aşırı yapıyor. Eşim oyalayamiyor. Beni görünce çığlık atarak gülüyor aynı zamanda ağlıyor ayaklarını yere vurarak.

Kızlar, çıldırma ve ciddi ciddi memeden kesme düşüncesinin yerleştiği bir noktaya geldim artık. Meme bağlılığı değil bu başka bir boyut. Beni Philips avent emzik olarak kullanıyor resmen, uyuttum 21.00 da. Şu saate kadar 8 kere uyandı emiyor 5-10 dakika uyuyor. Ya ben napcam bu olayı, bir de burnum akıyor halsizim çok fena genzim dolu 3 yıldır ilk kez hasta oldum dikkat ede ede. Dün gece de böyleydi sabaha karşı ağladım artık 20-30 dakikada bir uyanınca gerçekten çöktüm. Ağlıyor kucağıma aliyorum emzik verip sakinleştirmeye uğraşıyorum, yatakta pis pis yapıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor ben nerelere gideyim artık.

Çok teşekkür ederim geri dönüşleriniz için. Ben de biraz daha alıştım ek gıdaya başlama fikrine evet biberon bana da daha uygun geliyor zaten emzik de alıyor benimki o yüzden meme reddi yapmazmış gibi geliyor
Ben de seni merak ediyordum. Yapma ya kıyamam ona ben. Mart ta da aynı süreçler beni bekliyor bakalım ne yapacağız

Ay maşallah kuzuma ..
eee benimki de 5 aylık neden yapmıyor

Emzik hiç almıyor mu? Almıyorsa çok az şekerli suya batırıp öyle ver ben ilk emziğini öyle verdim
Bu arada gece benimkide uyandığında asla emzik almaz emmek ister ama seninki kadar uyanmıyor tabi

Memeden kesmek yerine meme desteğini bitirsen?

Ben ilk saçını kesip attıktan sonra arkadaşım bana bunu attı çok duygulandım keşke atmasaydım dedim şimdide ikinci saç kesimine yapsam mı diyorum
Bizim duygulandıgımız kadar onların da hoşuna gider büyüdüklerinde inşallah
Emzik hiç almıyor mu? Almıyorsa çok az şekerli suya batırıp öyle ver ben ilk emziğini öyle verdim
Bu arada gece benimkide uyandığında asla emzik almaz emmek ister ama seninki kadar uyanmıyor tabi
annem de bebek susmayınca gizlice pekmeze banıp vermişti şaşırmıştım ben de nasıl uyudu hemen diye

Ben de kestiğim saçını saklıyorum Betüş’ümün. Böyle bir şey yapsam gereksiz mi sizceEki Görüntüle 3386126
Çook tatlıymış :) Ben kolye yaptırdım bebeğimin saçı ve sütümden.. yarın kargoya veriliyor. Gelince atacaktım size foto ama konu olmuşken söyleyeyim..

Sosyal bebek bence seninki inan böylesi daha iyi, şimdi çok hoşumuza gidiyor bize bağlı olması ama uzun vadede yıpratıcı olur
Ay bilmiyorum eşim ne güzel işte yabancılık çekmez diyor o da sosyal bebek bizim oğlan dedi evet dedim bana çekmiş ama ne bileyim böyle de ağlaması seni istemesi fln hoşuma giderdi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…