Bende korkumdan yanıma yatırmadım hiçBen anneyi haklı bulmuyorum. Bebeğim doğduğundan beri doğru düzgün ne o uyuyor ne ben. Bir kere bile yanımda yatirmadim, belki hemen uykuya dalardi, belki mis gibi uyurdu kurtarirdi bizi. Ama yatirmadim. Çevremdeki herkes yanına yatir emer uyur emer uyur dedi.
Her emzirmede uykum açılsın da bebeğime zarar gelmesin diye gider yatağın ucuna dimdik oturuyorum uyuklamiyim diye. Anne haksız-ne olursa olsun.
Evet ayva yedim Gamze olur dediler oldu gerçektenBi gamze mi gördüm benmaşallah miniğine maşallah
Aaa tek saçlı benim kızım değilmiş maşallah çok tatlı
Allahımmm lokum lokum maşallah ona
Ben bugün yoğurt verdim. Ev yoğurdu yapmıştım dolu dolu 3 çay kaşığı verdim. Yarın biraz daha fazla vereceğimKızlar 5 aylık kontrolden çıktı. Çok şükür herşeyi iyi..
2 alt diş kabarmış dedi ama çıkmasın4 ayı bile bulan var dedi. Bekleyeceğiz
artık oturtabilirsin dedi koltuk köşesine , emzirme yastığına filan dedi doktor oturttu denedi çok rahat oturuyor zorlanmaz dedi.
5,5 aylık olunca ek gıda da tadıma başlıyoruz.. 7 aylık olana kadar tek öğün tadımla devam edelim dedi. 6. Ayı beklemeyelim ancak 7. Aya yetişir tadım dedi. Önce 5 tane sebze tadımı yapacağız 3 gün kuralı ile ve 1 küçük kaşık ilk gün. Sıkıntı yoksa biraz daha arttırırsın 2. Gün dedi. 5 sebze olduktan sonra yoğurt. Ondan sonra zaten tahminen 6. Ay kontrolü olur konuşuruz dedi. Devamı da şöyle meyve (narenciye hariç) 7. Aya yakın yada 7. Ay dedi galiba kahvaltılık yumurta sarısı, peynir pekmez.. 7den sonra daha doyurucu kısma geçeceğiz şimdilik tadım sadece dedi. Heycanlandım
Anneyiz diye super guclerimiz yok yorulabiliriz uykumuz gelebilir, bize destek vermeyenler utansinOğlum 5 aylıktı sürekli hasta Sürekli uykusuz artık mahvolmuştum bi destek görmedim o süreçte eşimden bile
Haftalarca uykusuzluk yorgunluk perişan etmişti bi gece sabaha karşı bebeğim yine ağladı beşiğinden aldım kucağımda emziriyordum kendi bazamın uç kısmında
Saat sabahın 5i artık nasıl bir yorgunluk uykusuzluk haliyse çocuğu emzirirken ben uykuya dalıp sırt üstü düşüp uyumuşum çocuk kucağımda kayıp yere çakılması ile sesine uyandım büyük bir telaş içinde baktım çocuk ağlıyor ama ses yok morarmış o an yaşadıklarımı ve hissettiklerimi sana anlatamam direk hastane yolunu tuttuk çok şükür ki bişey olmadı yavruma ama o yaşadıklarım aklımdan hiç gitmiyor ya oğluma bişey olsaydı kendimi nasıl affedebilirdim
Uyku =ölüm bu sebeple şuan kızımda aynı tabloyu yaşamamak için elimden geleni yapıyorum
Önce Allah'a emanet sonra bizlere sonuçta bizde insanız
Teşekkür ederiz teyzesiAllahımmm lokum lokum maşallah ona
Sağol teyzesi nazenin kankası kadar uzun değil ama toka takılabilir uzunluktaAaa tek saçlı benim kızım değilmiş maşallah çok tatlı
Çok tatlı bahtı güzel olsun inşallah
Çok sağol canım benim Allah'ım kimseye yaşatmasınAnneyiz diye super guclerimiz yok yorulabiliriz uykumuz gelebilir, bize destek vermeyenler utansin
Cok gecmis olsun
Allah razı olsun hepimiizin evladı içinÇok tatlı bahtı güzel olsun inşallah
Maşallah
Çok asil duruyor küçük hanım
Eki Görüntüle 3383212
merhaba teyzelerim bi süslü fotoda benden gelsi
Benim kızın saçını iki haftalıkken kesmiştik böyle bebişleri görünce pişman oluyorum bıraz
Teşekkür ederim teyzesiMaşallahyerim seni linosumm
Teşekkür ederim teyzesi hepsi birbirinden tatlı maşallahÇok asil duruyor küçük hanım