2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ne denie kii… Anne hakkı asla ama asla ödenmez

Kızlar bebeğim influenza olmuş ya 2 gündür hep ateşli doktor şurup verdi onuda öğürüyor içmek istemiyo enfluvir şurup kullanan oldumu aranızda
Canım çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız ateş için şurup veremiyorsanız doktora bir danışıp fitil verebilirsiniz bence. Fitil çok hızlı etki ediyor biz kullanmıştık

Calpol veriyorum ateş için dünden beri 37 lerdeydi 38.5 olunca verdim artık calpol
Fitilde var doktor calpol düşürmezse fitil kullan demişti şimdilik gerek kalmadı şükür
Canım çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız ateş için şurup veremiyorsanız doktora bir danışıp fitil verebilirsiniz bence. Fitil çok hızlı etki ediyor biz kullanmıştık

Ay maşallah hadi yeni maceralar .
Benim ki 5 aylık oturuyor mama koltuğunda ama destekli daha kendisi hop yana düşüveriyor
Vallahi ben Doktora sordum ben hiçbir şey yapmıyorum O yüzden hiç oturtmadım da Mama sandalyesini yeni aldığımızda bir denemek için bir kere oturttuk oturdu yani Zaten normalde de kucağımda kalkıp kendi de oturuyor hatta eşim hep kucağında oturtuyor ben de kızıyordum bir doktora soralım Dur Belki beni ağır bir sıkıntı olur falan diyordum Ama işimi kucağında hep kalkıyordu benim kucağımda da bebek kalkıyordu Ben yere oturtmaya çalışıyordum yani kendime yaslıyordum bakalım bundan sonra oturtacağız sorun yok dedi doktor bakalım.. Tabii destekle oturtacağız Yani hala yana düşüyor Benimki de düşüyordur doktor da hani etrafına yastık koyarak veya koltukta tam köşeye koyarak Hani düşmesin diye yanlarına yastık koyun o şekilde dedi kendi iyice düşmemeyi öğrenene kadar böyle devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…