Evet memnunum, bebek deterjanı siveno kullanıyorum. Tek başına hiç bir lekeyi çıkarmıyor. O yüzden bu leke cikariciyi kaka ve ek gıda lekeleri için aldımAaaa iyiyse bende alayım ..
Evet ya soğuk suda çıkarmadı lekeleri. Makinenin deterjan gözüne de koysan oluyormuş galiba denemedimHer seferinde 2 litre su mu kaynatıyon ya :) ben hiç öyle yapmıyorum valla. Ben bebekten çnce de bunu kullanırdım bu arada bazı kendi kıyafetlerime filan.
Kaka geçenleri kalıp sabun sürüp biraz suda bekletiyorum elimde eski usul citiliyorum yaniKızlar kakali kıyafetlere bunu kullanacağım, daha önce kullanan var mi randıman alabildiniz mi
Eki Görüntüle 3382765
Canım bi de bi dahaki alışında bırakırken üzerindeki kıyafeti de çıkarıp koklayabilecegi bi yere bıraksan işe yarar belki kokunu alıp rahatlar yavrucakAnnelerin vicdani susmuyor
Kızım meme-uyku ikilisini aşırı bağdaştırmış durumda. Artık gece yarım saatte bir uyanıyor. Emzik -pışpıs- kucak - ayak hic bir yöntemle uykuya dönemiyor. Ama memeyi ağzına aldığı vakit saniyesinde uyuyor.
Sonuç olarak ikimiz de çok kalitesiz uykular yaşıyoruz. Bugün dedim ki emzirip mayistirip yatağa koyayım. Öyle yaptım tabi çığlık kiyamet. Kucağıma alıp sakinlestirp tekrar yatağa koymaya başladım ve kucağıma aldığım an iki elimle yanağımi tutup yanağımi emmeye başladı. Ya bu nasıl bı şeyyanağımi kavramaya emmeye çalışıyor elimle çektim, elimi emmeye çalışıyor. Kötülük mu ediyorum bilmiyorum çok üzüldüm onu böyle görünce bunu her kucağa alisimda yaptı. Minicik daha ve meme ile yanağı ayırt bile edemiyor bense ona en doğal hakkı olan memeyi vermiyorum, acımasızlık mi bu
Öyle deme acayip kurtarıcı.bir yere gidiceksin evde yemek mi yok?kat çantana gittiğin yerde sıcak suyla karıştır yedir miss.kavanoz meyve püreleri de kurtarıcı.ama her gün yedirmeye de gerek yok bence.Ya cahilliğimi maruz gör ama kaşık maması ne neden veriyoruz normal evdeki yemekleri niye vermiyoruz çocuğaHani havuç patates falan verecektik
Geçti çok şükürCanım nasıl oldunuz var mı bir sıkıntı geçti mi?
Açılmıyor fotoğraf canın
Sanırım olduAçılmıyor fotoğraf canın
Bende siveno kullanıyorum . Leke çıkarıcı e bebekten almıştım baby me gerçi kullanmıyorum o ayrıEvet memnunum, bebek deterjanı siveno kullanıyorum. Tek başına hiç bir lekeyi çıkarmıyor. O yüzden bu leke cikariciyi kaka ve ek gıda lekeleri için aldım
Ay sorma kıvıramadım bende ama hayatım uyuyordun telefonun kapalıdır fln diye annemde yanımda ondan yazmadım diye ama yok en son oğluma aldıklarımı gösterdimayy benimkilerde çok komik sürekli ağlıyordu
ee sanki biraz haklı gibibenim eşim olsa ortalığı ayağa kaldırırdı ajajaka
Bandırmadayım canım benAyy çok güzel neresiydi burası.. tribi hak etmişsin
Ay sorma sonradan hak verdim ama bütün gece de tribi çektimEşim olsa polise haber vermişti :) Manzara çok güzel ama eşin haklı canım. Ben attığım adımı haber veriyorum
Maaşallah kızlar hepsi de çook tatlıBizimde aylık çekimlerimiz böyle kızlar