- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Niye kestin gülüm olsun yine uzar kökü onlardaBenim kızın saçını iki haftalıkken kesmiştik böyle bebişleri görünce pişman oluyorum bıraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kestin gülüm olsun yine uzar kökü onlardaBenim kızın saçını iki haftalıkken kesmiştik böyle bebişleri görünce pişman oluyorum bıraz
Demekki ateşi o yüzden çıkmış 39 aKızlar bebeğim influenza olmuş ya 2 gündür hep ateşli doktor şurup verdi onuda öğürüyor içmek istemiyo enfluvir şurup kullanan oldumu aranızda
Demekki ateşi o yüzden çıkmış 39 a
Allahım tez zamanda şifssını versin inşallah
Kesilmesi saç için daha sağlıklıymış gibi sonradan dökülüyormuş yoksa. Bir de saçın ağırlığınca sadaka sünneti vardı bebişin sağlığı içinNiye kestin gülüm olsun yine uzar kökü onlarda
Çok geçmiş olsun yeğenim olmuştu ablam kullanmıştı iyileşti şükür biraz uzun sürüyor amaKızlar bebeğim influenza olmuş ya 2 gündür hep ateşli doktor şurup verdi onuda öğürüyor içmek istemiyo enfluvir şurup kullanan oldumu aranızda
Çok geçmiş olsun yeğenim olmuştu ablam kullanmıştı iyileşti şükür biraz uzun sürüyor ama
Ben de çekmedimHarikayız ahajaja bizim bebeler bize kızmaz inşallah ilerde D derinmavi35
Ne denie kii… Anne hakkı asla ama asla ödenmezOğlum 5 aylıktı sürekli hasta Sürekli uykusuz artık mahvolmuştum bi destek görmedim o süreçte eşimden bile
Haftalarca uykusuzluk yorgunluk perişan etmişti bi gece sabaha karşı bebeğim yine ağladı beşiğinden aldım kucağımda emziriyordum kendi bazamın uç kısmında
Saat sabahın 5i artık nasıl bir yorgunluk uykusuzluk haliyse çocuğu emzirirken ben uykuya dalıp sırt üstü düşüp uyumuşum çocuk kucağımda kayıp yere çakılması ile sesine uyandım büyük bir telaş içinde baktım çocuk ağlıyor ama ses yok morarmış o an yaşadıklarımı ve hissettiklerimi sana anlatamam direk hastane yolunu tuttuk çok şükür ki bişey olmadı yavruma ama o yaşadıklarım aklımdan hiç gitmiyor ya oğluma bişey olsaydı kendimi nasıl affedebilirdim
Uyku =ölüm bu sebeple şuan kızımda aynı tabloyu yaşamamak için elimden geleni yapıyorum
Önce Allah'a emanet sonra bizlere sonuçta bizde insanız
Bugün üçüncü gün değil mi?Ateş dirençli baya ya sürekli inip çıkıyo yani
Şurubuda içmiyo öğürüyo zorla verdim sabah kustu sonrada ateş halsiz bıraktı resmen
Oyy canım benim maşallah sana yaaaa , erkek analarının gözü yaşlııEki Görüntüle 3383212
merhaba teyzelerim bi süslü fotoda benden gelsin
Yarı aç karna mı versen acaba çok geçmiş olsunKızlar bebeğim influenza olmuş ya 2 gündür hep ateşli doktor şurup verdi onuda öğürüyor içmek istemiyo enfluvir şurup kullanan oldumu aranızda
Hepsinin ayrı bir tatlılığı var allahım yokluğunu göstermesinOyy canım benim maşallah sana yaaaa , erkek analarının gözü yaşlıı
Canım çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız ateş için şurup veremiyorsanız doktora bir danışıp fitil verebilirsiniz bence. Fitil çok hızlı etki ediyor biz kullanmıştıkKızlar bebeğim influenza olmuş ya 2 gündür hep ateşli doktor şurup verdi onuda öğürüyor içmek istemiyo enfluvir şurup kullanan oldumu aranızda
Bugün üçüncü gün değil mi?
Yarı aç karna mı versen acaba çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız ateş için şurup veremiyorsanız doktora bir danışıp fitil verebilirsiniz bence. Fitil çok hızlı etki ediyor biz kullanmıştık
Vallahi ben Doktora sordum ben hiçbir şey yapmıyorum O yüzden hiç oturtmadım da Mama sandalyesini yeni aldığımızda bir denemek için bir kere oturttuk oturdu yani Zaten normalde de kucağımda kalkıp kendi de oturuyor hatta eşim hep kucağında oturtuyor ben de kızıyordum bir doktora soralım Dur Belki beni ağır bir sıkıntı olur falan diyordum Ama işimi kucağında hep kalkıyordu benim kucağımda da bebek kalkıyordu Ben yere oturtmaya çalışıyordum yani kendime yaslıyordum bakalım bundan sonra oturtacağız sorun yok dedi doktor bakalım.. Tabii destekle oturtacağız Yani hala yana düşüyor Benimki de düşüyordur doktor da hani etrafına yastık koyarak veya koltukta tam köşeye koyarak Hani düşmesin diye yanlarına yastık koyun o şekilde dedi kendi iyice düşmemeyi öğrenene kadar böyle devam edeceğizAy maşallah hadi yeni maceralar .
Benim ki 5 aylık oturuyor mama koltuğunda ama destekli daha kendisi hop yana düşüveriyor
Yarindan itibaren atesi cikmaz artik diye düsünüyorum. InsaAllah cabuk atlatacak2 ama pzarda huysuzdu belki o zaman başladı biz anlamadık şuruba dün akşam başladım