- 28 Mayıs 2020
- 993
- 2.064
- 28
Ayy inşallah bakalım çok teşekkür ediyorum güzel desteğin içinÜzme canını, ilaçla hemen düzeliyor kendini çok daha iyi hissedeceksin sonrasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah bakalım çok teşekkür ediyorum güzel desteğin içinÜzme canını, ilaçla hemen düzeliyor kendini çok daha iyi hissedeceksin sonrasında
İndirim ne kadardı acaba 1 ay önce 34 lüsünü 132 tl ye almışım faturaya baktımEbebek indiriminden yararlanıldı
Gelir gelmez de taktım hemen bakalımm
Bu arada mavi paketle, sarı paketin farkı neydi yanlış almadım inşallah . Mavide külot bez diyordu, başka farkı var mıydı
Canın sağolsun balım derhalYves rocher dan şampuan rica ediyorum şampuanım bitmişte
EvetHigh way
Sorsam der mi kiİkikedilibirdeli kime gidiyor acaba
Ay ne güzel olmuş5aylık çekimlerimiz yapıldı
yaw ben bu aylık çekimlerin hiçbirini yapmadım sadece ilk ayın yaptım onda da kendini yırtmıştı pes ettim ajjaja lütfen yalnız olmadığımı söyleyin5aylık çekimlerimiz yapıldı
İlk aylarda zorlandım meğerse uykusu gelince yapıyormusum bu ay uyandı beslendi hemen çektim kolay olduyaw ben bu aylık çekimlerin hiçbirini yapmadım sadece ilk ayın yaptım onda da kendini yırtmıştı pes ettim ajjaja lütfen yalnız olmadığımı söyleyin
Bu arada çekim harika olmuş maşallah
1. Ay Kabus gibiydi hayal ettiğim gibi olmamışlardıyaw ben bu aylık çekimlerin hiçbirini yapmadım sadece ilk ayın yaptım onda da kendini yırtmıştı pes ettim ajjaja lütfen yalnız olmadığımı söyleyin
Ohoo ben ona ısmarladım haksızlık rejim yapıyorum diye yarısını yedim üstelik kalanı da o yediBen dayanamadım bir daha çıktım baktım Melikeben ve septembrmom kocalarına yemek ısmarlattılar dedim benim kocamın neyi eksik o da ödesin
%29 du sitede de geçerli. 300₺ iken 222₺ ya geldi yanlış hatırlamıyorsamİndirim ne kadardı acaba 1 ay önce 34 lüsünü 132 tl ye almışım faturaya baktım
Yok kız orda ben bile biliyommNewMamaa highwayde e bebeğin olmadığını unutma şoku
Ooo sen zarardasın yarın da o çıkarsın seniiOhoo ben ona ısmarladım haksızlık rejim yapıyorum diye yarısını yedim üstelik kalanı da o yedi
Yaa çok tatlı olmuş maaşallah ben daha yapmadım 5i.. ama love fikrini sevdim yapayım5aylık çekimlerimiz yapıldı
Ben yapıyorum her ay hem de 2 farklı kombinyaw ben bu aylık çekimlerin hiçbirini yapmadım sadece ilk ayın yaptım onda da kendini yırtmıştı pes ettim ajjaja lütfen yalnız olmadığımı söyleyin