2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlar an itibariyle bildiriyorum. Evde şuan 6 paket 64lü 4 no goon premium soft, 3 paket 100lü 4 no goon mutlu bebek var. Yani toplam 684 tane bez 🤭🤭
Var mı benden fazla goonu olan?

Goondan artık sponsorluk almayı hakettim bence 🤣🤣🤣
3 Paket 64 lü 4 no 3 paket 5 no var.. sana yaklaşamadım bile😂😂

Kızlar an itibariyle bildiriyorum. Evde şuan 6 paket 64lü 4 no goon premium soft, 3 paket 100lü 4 no goon mutlu bebek var. Yani toplam 684 tane bez 🤭🤭
Var mı benden fazla goonu olan?

Goondan artık sponsorluk almayı hakettim bence 🤣🤣🤣
3 Paket 64 lü 4 no 3 paket 5 no var.. sana yaklaşamadım bile

Kızlar çok kötüyüm 1 gündür oğlum çok huysuz gece de durmadı diş zannettim eli hep ağzında.bu sabah üstünü değiştirirken fark ettim ayak parmağına saç dolanmış boğum olmuş neredeyse parmağı kopacakmış.banyoda yaptırdım nasıl görmedim diye kendime kızıyorum.fito sürdüm inşallah geçer.annemle kardeşim yanıma geldi her şeye yetişmeye çalışmaktan kafam yerinde değil.
Canım nasıl oldunuz var mı bir sıkıntı geçti mi?

Kızlar kakali kıyafetlere bunu kullanacağım, daha önce kullanan var mi randıman alabildiniz mi
Eki Görüntüle 3382765
Evet 2 litre kaynar suya 2 kaşık koyup karıştırıyorum. İçine kıyafetleri atıyorum. 1 - 2 saat bekletip makineye atıyorum. Bütün lekeler çıkıyor. Ama suyun sıcak olması önemli. Soğuk suda pek etkili olmuyor

Arada paylaş bize de fikir olsun😊
Canım benim aynı Konsept hep yeni şeyler yapmıyorum Yani bir tane tavşanı var Her ay onunla çekiyorum beyaz bady ve renkli taç takıp..
Bir de sayı balonlar aldım bir de pastanın üstüne 3 aylık yazıp çekiyorum. Ayrıca üçümüz ailecek de çekiliyoruz pastayla.

Eklentiler

• 20231009_153943.jpg
    20231009_153943.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20231208-WA0051.jpg
    IMG-20231208-WA0051.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 67
Evet 2 litre kaynar suya 2 kaşık koyup karıştırıyorum. İçine kıyafetleri atıyorum. 1 - 2 saat bekletip makineye atıyorum. Bütün lekeler çıkıyor. Ama suyun sıcak olması önemli. Soğuk suda pek etkili olmuyor
Normal deterjanı ile yıkayıp güneşi gören bir yerde kurumaya bırakınca da çıkıyordu leke🌸

Kızlar biz bugün bütün gün dışarıdaydık . Yazdan kalma bi gündü 😉 babamız bizi merak etmiş 🫣 sabah 11 den akşam 7 ye kadar
Evde uyuyordu , akşam bi kalkmış evde kimse yok yazmamışsında dedi hiç şuradayım buradayım diye dedi yahu dedim uyuyordun annem de var diye .
Akşam akşam trip yedik heriften 😂😅

Eklentiler

• IMG_3768.jpeg
    IMG_3768.jpeg
    133 KB · Görüntüleme: 64
1. Ay Kabus gibiydi😂😅 hayal ettiğim gibi olmamışlardı😂
ayy benimkilerde çok komik sürekli ağlıyordu 🤣🤣
Kızlar biz bugün bütün gün dışarıdaydık . Yazdan kalma bi gündü 😉 babamız bizi merak etmiş 🫣 sabah 11 den akşam 7 ye kadar
Evde uyuyordu , akşam bi kalkmış evde kimse yok yazmamışsında dedi hiç şuradayım buradayım diye dedi yahu dedim uyuyordun annem de var diye .
ee sanki biraz haklı gibi 😁 benim eşim olsa ortalığı ayağa kaldırırdı ajajaka

Ayy çok güzel neresiydi burası.. tribi hak etmişsin 😂

Her seferinde 2 litre su mu kaynatıyon ya :) ben hiç öyle yapmıyorum valla. Ben bebekten çnce de bunu kullanırdım bu arada bazı kendi kıyafetlerime filan.

Eşim olsa polise haber vermişti :) Manzara çok güzel ama eşin haklı canım. Ben attığım adımı haber veriyorum 😑😄

Annelerin vicdani susmuyor
Kızım meme-uyku ikilisini aşırı bağdaştırmış durumda. Artık gece yarım saatte bir uyanıyor. Emzik -pışpıs- kucak - ayak hic bir yöntemle uykuya dönemiyor. Ama memeyi ağzına aldığı vakit saniyesinde uyuyor.
Sonuç olarak ikimiz de çok kalitesiz uykular yaşıyoruz. Bugün dedim ki emzirip mayistirip yatağa koyayım. Öyle yaptım tabi çığlık kiyamet. Kucağıma alıp sakinlestirp tekrar yatağa koymaya başladım ve kucağıma aldığım an iki elimle yanağımi tutup yanağımi emmeye başladı. Ya bu nasıl bı şey 😔 yanağımi kavramaya emmeye çalışıyor elimle çektim, elimi emmeye çalışıyor. Kötülük mu ediyorum bilmiyorum çok üzüldüm onu böyle görünce bunu her kucağa alisimda yaptı. Minicik daha ve meme ile yanağı ayırt bile edemiyor bense ona en doğal hakkı olan memeyi vermiyorum, acımasızlık mi bu 😞

X