2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben bu çizelgeyi takip edeceğim canım. İlk ay öğlenleri bir öğün sebze vereceğim. İlk hafta sadece bir çeşit sebze, sonra patates ekleyeceğim sonra da et veya balık. İkinci ay ikinci öğün olarak akşamları kaşık maması vereceğim. Bir sonraki ay üçüncü öğün olarak meyve vereceğim. 1 yaşından sonra da kahvaltı geliyor. Gerekli protein ve vitaminleri alması için Almanya'da böyle öneriliyor. Kaşık maması ile güzel uyuyor bir de bebekler 😅 evde kendin de muhallebi tarzı bir şeyler hazırlayabilirsin, bu paketler aşırı pratik ama. Su/anne sütü/mama ile karıştır bitti. Eki Görüntüle 3382723
Ya bir şey itiraf edeyim mi size , ben kızım emsin istiyorum hala 🙊 yani mama vermeyelim 1 yaşına kadar emsin olmaz mı🥰 daha çok küçük ya sanki mama başlayınca benden ayrılacak gibi geliyor.

Of kimse bana bunu söylemedi ki söyleseydiniz öyle Tarardım Hey Allah'ım🤣🤣🤣
Ben söyledim sanıyordum söylememişim 🫣 başlarda bende öyle yapmıştım hiçbir işe yaramamıştı. En son dr.ekin pasinlioğlu var instagramda onun bebeğide bizimkilere denk. O kendi bebeğine yapmıştı onda görmüştüm 🤣🤣

Ya bir şey itiraf edeyim mi size , ben kızım emsin istiyorum hala 🙊 yani mama vermeyelim 1 yaşına kadar emsin olmaz mı🥰 daha çok küçük ya sanki mama başlayınca benden ayrılacak gibi geliyor.
Benim oğlum 3 yaşına kadar emdi bu çizelgeyle 🤣 yine en az 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum 🥹

Ben söyledim sanıyordum söylememişim 🫣 başlarda bende öyle yapmıştım hiçbir işe yaramamıştı. En son dr.ekin pasinlioğlu var instagramda onun bebeğide bizimkilere denk. O kendi bebeğine yapmıştı onda görmüştüm 🤣🤣
Yine işe yaradı bence ya kabuklar kalktı onları saçlardan kurtarmam gerekecek sadece

Oh evet seninki hızlı çalışıyor. Yok yavaş çalıştığında süt az gelebiliyor. İlaç kullanıyor musun?
Hamilelik öncesinde bi kullanmıştım T ile başlayan tiroit ilacını (adını unuttum) sonra bırakmıştım. Hamileyken kan tahlilinde yine böyle yüksek çıkınca Eutrox mu ne onu kullandım doğuma yakın bıraktırdı doktorum. Ama sanırım benim devamlı kullanmam lazım 😓 şuan kullandığım bi ilaç yok. Cuma günü endokrine gideceğim bakalım ne diyecek

Hamilelik öncesinde bi kullanmıştım T ile başlayan tiroit ilacını (adını unuttum) sonra bırakmıştım. Hamileyken kan tahlilinde yine böyle yüksek çıkınca Eutrox mu ne onu kullandım doğuma yakın bıraktırdı doktorum. Ama sanırım benim devamlı kullanmam lazım 😓 şuan kullandığım bi ilaç yok. Cuma günü endokrine gideceğim bakalım ne diyecek
Üzme canını, ilaçla hemen düzeliyor 🩷 kendini çok daha iyi hissedeceksin sonrasında

Almanya'danım canım orada doğup büyüdüm, Türkiyeye taşındım ☺️ benim aldıklarım pirinç, kızılbuğday ve darı. Yulaf ve tam buğday çeşitleri de oluyor. Ebebekte de var katkısız kaşık mamaları. Eki Görüntüle 3382721
Tamamdır bende normal mama vereceğime bunları veririm daha iyi olmaz mı

Kız bana niye demediniz önce Tara diye ben önce banyo yaptırdım Sonra taradım çocuğun saçlarını içi kabuk kabuk şu an
Bizimde doğduğundan beri hafif derecede vardı hatta kaşında da vardı o kendiliğinden geçti, bu ara saçında çok çoğaldı görüntüsü beni çok rahatsız ediyor, banyodan yarım saat önce bebe yağı sürdüm yumuşadı konak tarağıyla taradım bayağı bi çıktı, yumuşadığı için çok bastırmadım kendiliğinden tarağa geliyordu sonra yıkadık falan tertemiz oldu hatta bi köşeyi hiç taramamışım sadece orda var az bişey
Demişim 🥹

Eşim geldi biz de parka gidiyoruz arkadaşlarımız ordaymış hep😂😂

Eklentiler

• IMG_1824.jpeg
    IMG_1824.jpeg
    159,2 KB · Görüntüleme: 57
Benimki üç gündür çok huysuz ya, dudaklarını birbirine bastırıp ağlıyor/kızıyor. Diş mi diyeceğim ama görünürde hiçbir şey yok. Ve çok gazı var. Atak dönemi değil. Nedir bu 😵‍💫

X