2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Annelerin vicdani susmuyor
Kızım meme-uyku ikilisini aşırı bağdaştırmış durumda. Artık gece yarım saatte bir uyanıyor. Emzik -pışpıs- kucak - ayak hic bir yöntemle uykuya dönemiyor. Ama memeyi ağzına aldığı vakit saniyesinde uyuyor.
Sonuç olarak ikimiz de çok kalitesiz uykular yaşıyoruz. Bugün dedim ki emzirip mayistirip yatağa koyayım. Öyle yaptım tabi çığlık kiyamet. Kucağıma alıp sakinlestirp tekrar yatağa koymaya başladım ve kucağıma aldığım an iki elimle yanağımi tutup yanağımi emmeye başladı. Ya bu nasıl bı şey 😔 yanağımi kavramaya emmeye çalışıyor elimle çektim, elimi emmeye çalışıyor. Kötülük mu ediyorum bilmiyorum çok üzüldüm onu böyle görünce bunu her kucağa alisimda yaptı. Minicik daha ve meme ile yanağı ayırt bile edemiyor bense ona en doğal hakkı olan memeyi vermiyorum, acımasızlık mi bu 😞
Canım bi de bi dahaki alışında bırakırken üzerindeki kıyafeti de çıkarıp koklayabilecegi bi yere bıraksan işe yarar belki kokunu alıp rahatlar yavrucak❣️ bi de bazen bende de oluyor meğer açlıktan uyumuyor oluyormuş tok sanıyorum.bişiler yedirdigmde dalıyor uzun uykuya

Ya cahilliğimi maruz gör ama kaşık maması ne neden veriyoruz normal evdeki yemekleri niye vermiyoruz çocuğa🤣 Hani havuç patates falan verecektik
Öyle deme acayip kurtarıcı.bir yere gidiceksin evde yemek mi yok?kat çantana gittiğin yerde sıcak suyla karıştır yedir miss.kavanoz meyve püreleri de kurtarıcı.ama her gün yedirmeye de gerek yok bence.
Canım nasıl oldunuz var mı bir sıkıntı geçti mi?
Geçti çok şükür 🤲🏻 sağolasın 🩵 krem iyi geldi ince çizgi kaldı.o da geçer yakında inşallah

IMG_20240207_014250.jpg

Evet memnunum, bebek deterjanı siveno kullanıyorum. Tek başına hiç bir lekeyi çıkarmıyor. O yüzden bu leke cikariciyi kaka ve ek gıda lekeleri için aldım
Bende siveno kullanıyorum . Leke çıkarıcı e bebekten almıştım baby me gerçi kullanmıyorum o ayrı

ayy benimkilerde çok komik sürekli ağlıyordu 🤣🤣

ee sanki biraz haklı gibi 😁 benim eşim olsa ortalığı ayağa kaldırırdı ajajaka
Ay sorma kıvıramadım bende ama hayatım uyuyordun telefonun kapalıdır fln diye annemde yanımda ondan yazmadım diye ama yok en son oğluma aldıklarımı gösterdim 🫣 bak babası neler aldık diye 🤣

Mama sandalyesi altına örtüler varmış kullan at indirime girdi bugüm ama onlineda daha akşam bitti. Alacak olan mağazaya bakabilir..

Kızlar Korbell'in 1485 adedi indirime girince (255tl ) bir bez kapasitesi 0.17 kuruşa gelcek.. bamm bamm'ın da 2binlik olanı tanesi 0.17 kuruş şuan.. o yüzden muadil yerine korbell alınır indirimde. Bamm bamm ekstra indirime girerse orasını bilmem

X