- 7 Ağustos 2023
- 303
- 487
Benim kizim hala emmek istemiyor, zorla emziriyorum.Bu arada hala gündüzleri emmek istemeyen bebe var mı çıldırttı bu durum artık beni yaa geçmiyor geçmiyor
Çok mantıklıymış deneriz biz deDelikli meyve emzıklerı var ya. Dondurduğum sütü kırıp içine koyuyorum onu emiyor ılık su veriyorum sonra şişmesin boğazı diye
Rahatladsın da koksun yavrucakilk adet sonrası sprial taktırdım ikinci adet bitiminde kontrol etmeye çağırdı ilk zamanlarda kayma olabiliyormuş bakacak.hap kilo aldırıyor ve bebeğe az miktarda da olsa hormon geçiyor diye istemedim.diğer şeyi de eşim istemiyor
Ben diş için yeşil soğan sapı da veriyordum ağzı soğan kokuyordu çocuğumun
Hem Karadeniz’e hem doğuya komşu olması avantaj ama gezmek içinHaritada Bayburt nerde diye durup düşündüm
Benim dr prez. önerdi. Hap emzirdiğin sürece olmaz kullanma dedi.. spiral miriral onları da ben bilmiyom nedir ne değildir hiç ilgimi çekmedi nedense..Bir de korunma yöntemleri hakkında ne düşünüyorsunuz üç aylık kullanıp öneren de var önermeyen de
Şimdilik o evet. Aklıma da şey geldi bebişimin testini hatıra saklıyordum geçen eşime hamileyim şakası yaptım onu gösterip ufak bi kalp krizi geçirdi saklıyorsanız 1Nisanda kullanınBenim dr prez. önerdi. Hap emzirdiğin sürece olmaz kullanma dedi.. spiral miriral onları da ben bilmiyom nedir ne değildir hiç ilgimi çekmedi nedense..
Ya adını hep özge diye okumam tesadüf mü :)Hem Karadeniz’e hem doğuya komşu olması avantaj ama gezmek için
hahah mantıklıymış kızzz dur sen bunu bize nisana yakın yine bir hatırlat olur muŞimdilik o evet. Aklıma da şey geldi bebişimin testini hatıra saklıyordum geçen eşime hamileyim şakası yaptım onu gösterip ufak bi kalp krizi geçirdi saklıyorsanız 1Nisanda kullanıntabbi şeyden korktum şaka diye çok dillendirme gerçeğe döner dedi annem de
Eşimle benşm baş hecelerim zeug yapsam mı diyorum aslındaJ
Ya adını hep özge diye okumam tesadüf mü :)
Zeynep ugurEşimle benşm baş hecelerim zeug yapsam mı diyorum aslında
Uğur doğru tahminZeynep ugurbence yap bu zor ya
Uğur doğru tahminismim geleneksel ya
Yapayım bi bakim nasıl olyo çok bilmiyorum burayı kullanmayıZeynep ugurbence yap bu zor ya
özge değilmiş amaYapayım bi bakim nasıl olyo çok bilmiyorum burayı kullanmayı
Bizim de var ama bazı arkadaşlar 5. Aydan sonra başladılar canımBiz de Tekirdağ da oturuyoruz şimdi hayal ettim de yüz yüze gorusulse çok güzel olur benim bebeğim 18 Eylül doğumlu 4.5 ayligiz ek gıdaları okudum bize daha var grupta erken doğumlar var sanırım