2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Mama sandalyesine neden oyuncak alıyoruz ki? yemek yerken dikkati dağılmaz mı?

Benim kızım başı da çok terler. Arabada şapkayı çıkarıyorum, kürk montun fermuarini açıyorum falan. Yani ne yaparsam yapayım engellemek zor. Bir kuru saç teli kalmıyor evet
Otokoltuğunda mont kemer açısından güvenilir değil zaten, montu çıkarıp üzerini ince bir battaniye ile örtebilirsin hem terlemez hem daha güvenli olur. Otokoltukları için özel montlar var sırf güvenlik açısından ama senin kız onda da terler.

Benim büyük de böyle çok terler. İnce bir bere giydiririm. Zamanla çözersin. İnce giydirmekten korkma, yeterki terlemesin. Kulakları kapalı olsun ama dediğim gibi ince bir bereyle.

Mama sandalyesine neden oyuncak alıyoruz ki? yemek yerken dikkati dağılmaz mı?
Ben sadece yemek yerken oturtmuyorum ki bel desteği var mamaya başlamadım ama biz yerken oturtuyorum tekken WC ye gireceksem falan da. Elim ayağım oldu ana kucağını kullanmıyoruz artık mama sandalyesini kullanıyoruz

Benim büyük de böyle çok terler. İnce bir bere giydiririm. Zamanla çözersin. İnce giydirmekten korkma, yeterki terlemesin. Kulakları kapalı olsun ama dediğim gibi ince bir bereyle.
Bende şöyle düşündüm ince bere alayım bir kaç tane, terkedikçe değiştiretim ıslak kalmasın en azından bu dış tulumların şapkasını da hiç takmayayım

Kızlar Salon Kadini 'nı yöneticiye sordum kendi kendine iptal etmiş üyeliğini ceza filan değilmiş. Ne oldu acaba ya? Bana sıkıntılı bir durum varmış gibi geliyor inşallah yoktur
Ben de artık acaba bir şey mi oldu kafasındayım. Umarım iyilerdir ama buradan sıkılsa ara ara yine girerdi birden gitti. Kızının baş ölçülerini takip ediyordu en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…