- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 31
Yarın değil mi e bebek indirimi goon un??Goon da indirim var. E bebekte de bu fiyata yakın düşecek bilginize .
Bir de wee baby meyve süzgeci indirimde tekli 100 çift 200 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın değil mi e bebek indirimi goon un??Goon da indirim var. E bebekte de bu fiyata yakın düşecek bilginize .
Bir de wee baby meyve süzgeci indirimde tekli 100 çift 200 tl
Evet ama bu sitede de aynıya düşmüş. Ama her numara yok ben 1 paket 4 aldımYarın değil mi e bebek indirimi goon un??
Mama sandalyesine neden oyuncak alıyoruz ki? yemek yerken dikkati dağılmaz mı?Mama sandalyesine ve arabaya ne gibi oyuncaklar aldınız kızlar ? Yani ben ek gıda için aldım ama böyle oyuncak tarzı hiç almadım . Arabaya da takmalık organizer almak istiyorum. Oyuncaklarını ihtiyaçlarını koymak için .
Ay çok soru soracağım ama bizim ki 5 aylık oto koltuğuna koyabilir miyiz ? Yenidopandan itibaren kullanılabiliniyor.. pusete koyduğumda ayakları koltuğa değiyor( hala ters koyuyoruz )
Otokoltuğunda mont kemer açısından güvenilir değil zaten, montu çıkarıp üzerini ince bir battaniye ile örtebilirsin hem terlemez hem daha güvenli olur. Otokoltukları için özel montlar var sırf güvenlik açısından ama senin kız onda da terler.Benim kızım başı da çok terler. Arabada şapkayı çıkarıyorum, kürk montun fermuarini açıyorum falan. Yani ne yaparsam yapayım engellemek zor. Bir kuru saç teli kalmıyor evet
Benim büyük de böyle çok terler. İnce bir bere giydiririm. Zamanla çözersin. İnce giydirmekten korkma, yeterki terlemesin. Kulakları kapalı olsun ama dediğim gibi ince bir bereyle.Şimdi Kızlar size bir sorum var Benim kızımın başı çok terliyor emerken falan evde terliyor o ayrı ama dışarıda bir tulum giydiriyorum mesela şapkalı oluyor ya kış için. Soğuk yani Hava şu an ben de mont giyiyorum çocuğa mecburen dış tulum giydiriyorum ve içine incecik şu taytlı ince takımlardan giydirdim. O taytıla ben evde şu an üşürüm.. onu giydirdim ya bebek arabasından bir çıkarttık ağlıyor diye kafası ter Ya bir tane kuru saçı Yok ya ben bu çocuğa ne giydireceğim ne yapacağımı bilmiyorum hasta olacak bu gidişle. Lütfen bana öneri yapın ne yapmalıyım..
Çok acıtmadığını söyledi bir arkadaşım ama ben de güvenemiyorumRahatladsın da koksun yavrucak spiral kayan çok duydum ya bi de acıtıyor mu takarken acaba
Yemek yerken oynasın diye ay bilmiyorum ki .. 100 tl bişydi aldım en köyü normalde oynarMama sandalyesine neden oyuncak alıyoruz ki? yemek yerken dikkati dağılmaz mı?
Isparta da arkadaşım var yoksa sen o musunBende Isparta ve Denizli'de olan olursa görüşmek isterim
Ben sadece yemek yerken oturtmuyorum ki bel desteği var mamaya başlamadım ama biz yerken oturtuyorum tekken WC ye gireceksem falan da. Elim ayağım oldu ana kucağını kullanmıyoruz artık mama sandalyesini kullanıyoruzMama sandalyesine neden oyuncak alıyoruz ki? yemek yerken dikkati dağılmaz mı?
Bende şöyle düşündüm ince bere alayım bir kaç tane, terkedikçe değiştiretim ıslak kalmasın en azından bu dış tulumların şapkasını da hiç takmayayımBenim büyük de böyle çok terler. İnce bir bere giydiririm. Zamanla çözersin. İnce giydirmekten korkma, yeterki terlemesin. Kulakları kapalı olsun ama dediğim gibi ince bir bereyle.
Yemekn yerkenin dışında da oyalansın diye. Mesela yemek hazırlarken filan, yada onyedi bitirdi ama biz hala yiyoruz :) belki yemeyi sevmez onla oynarken oyalanır yer gibi düşündümMama sandalyesine neden oyuncak alıyoruz ki? yemek yerken dikkati dağılmaz mı?
Bilemedim diğer özellikler uyuyor mu nasıl bir arkadaşIsparta da arkadaşım var yoksa sen o musun
O o zaman mantıklı gerçektenBen sadece yemek yerken oturtmuyorum ki bel desteği var mamaya başlamadım ama biz yerken oturtuyorum tekken WC ye gireceksem falan da. Elim ayağım oldu ana kucağını kullanmıyoruz artık mama sandalyesini kullanıyoruz
Evet öyle yapBende şöyle düşündüm ince bere alayım bir kaç tane, terkedikçe değiştiretim ıslak kalmasın en azından bu dış tulumların şapkasını da hiç takmayayım
Ben de artık acaba bir şey mi oldu kafasındayım. Umarım iyilerdir ama buradan sıkılsa ara ara yine girerdi birden gitti. Kızının baş ölçülerini takip ediyordu en son.Kızlar Salon Kadini 'nı yöneticiye sordum kendi kendine iptal etmiş üyeliğini ceza filan değilmiş. Ne oldu acaba ya? Bana sıkıntılı bir durum varmış gibi geliyor inşallah yoktur