2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ya kızlar böyle aynı yerde oturup görüşen var mı ? Çok merak ediyorum tanıdığım biri var mı diye ? Kim hangi il de ilçe de fln . Görüşülse fena olmaz hem sanki . Bebeklerde aynı süper olur
Ben bayburttayım görev yerimiz burası eşimle kimse yoktur burda sanırım 😅Aslen Orduluyum.

Bir de korunma yöntemleri hakkında ne düşünüyorsunuz üç aylık kullanıp öneren de var önermeyen de

Ben Bursadayım. Ailem eskişehirde ben iş için istanbula gitmiştim ordan buraya geldim yine iş dolayısıyla. Burda da evlendim. Nerdeyse 4 senedir burdayım. Yolun düşerse bu tarafa görüşebiliriz. Bandırma Bursa 1 saat 🤣
Hahahaa aynen bende beklerim

Dolapta yakalık önlükleri de soğutun agzına verin rahatlatır yazıyordu. Bir de pırasa falan rahatlatıyormuş . Kendi sütünü dondurup onu da verenler vardı rahatlatıyormuş ama nasıl veriliyor onu anlamadım
Anne sütünü biliyorum da, pırasa öyle çiğ mi verilecek

Kızlar ben boludayim. Ama highway dışında Boluya gelen giden yok anladığım kadarıyla 🤣
Burda kimsemiz yok, eşimin okuldan arkadaşları, benim iş arkadaşlarım var ama iş arkadaşı ile samimi olmayı sevmem ben. Bir ayağım Ankara'da sürekli gidiyorum. Buluşma ayarlarsak gelmek çok isterim 🙏🏻🌸

Dolapta yakalık önlükleri de soğutun agzına verin rahatlatır yazıyordu. Bir de pırasa falan rahatlatıyormuş . Kendi sütünü dondurup onu da verenler vardı rahatlatıyormuş ama nasıl veriliyor onu anlamadım
Delikli meyve emzıklerı var ya. Dondurduğum sütü kırıp içine koyuyorum onu emiyor ılık su veriyorum sonra şişmesin boğazı diye😂

Bir de korunma yöntemleri hakkında ne düşünüyorsunuz üç aylık kullanıp öneren de var önermeyen de
ilk adet sonrası sprial taktırdım ikinci adet bitiminde kontrol etmeye çağırdı ilk zamanlarda kayma olabiliyormuş bakacak.hap kilo aldırıyor ve bebeğe az miktarda da olsa hormon geçiyor diye istemedim.diğer şeyi de eşim istemiyor 🙈
Ben diş için yeşil soğan sapı da veriyordum ağzı soğan kokuyordu çocuğumun 😂

X