Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeler istanbulda? İstanbulda kocaman anamBen Bursadayım ama bi ayağım İstanbulda mecburen (kv faktörü )
Yani istanbulda bir buluşma ayarlanırsa katılma ihtimalim yüksek, ankara olmazz
Üsküdardalar köprüden önceki son çıkıştaNerdeler istanbulda? İstanbulda kocaman anam
Ben denemedimKızlar joie mimzy kullananlara sorum bu tepsiyi ben arkasına koymayı beceremedim
Ben bayburttayım görev yerimiz burası eşimle kimse yoktur burda sanırım Aslen Orduluyum.Ya kızlar böyle aynı yerde oturup görüşen var mı ? Çok merak ediyorum tanıdığım biri var mı diye ? Kim hangi il de ilçe de fln . Görüşülse fena olmaz hem sanki . Bebeklerde aynı süper olur
Dolapta yakalık önlükleri de soğutun agzına verin rahatlatır yazıyordu. Bir de pırasa falan rahatlatıyormuş . Kendi sütünü dondurup onu da verenler vardı rahatlatıyormuş ama nasıl veriliyor onu anlamadımDiş için eczaneden calgel jel aldım şimdilik iyi geldi gibi
Aaaaa hahahaa bakmadım vallaBu arada sayfa başında tablo var ya orada kim nereli yazıyor
Hahahaa aynen bende beklerimBen Bursadayım. Ailem eskişehirde ben iş için istanbula gitmiştim ordan buraya geldim yine iş dolayısıyla. Burda da evlendim. Nerdeyse 4 senedir burdayım. Yolun düşerse bu tarafa görüşebiliriz. Bandırma Bursa 1 saat
Kızlar joie mimzy kullananlara sorum bu tepsiyi ben arkasına koymayı beceremedim
Anne sütünü biliyorum da, pırasa öyle çiğ mi verilecekDolapta yakalık önlükleri de soğutun agzına verin rahatlatır yazıyordu. Bir de pırasa falan rahatlatıyormuş . Kendi sütünü dondurup onu da verenler vardı rahatlatıyormuş ama nasıl veriliyor onu anlamadım
Arka ayaklara konuyormuş sözde tepsi.. çıkarınca yer kaplamasın diyeArka derken canım anlamadım
AA hiç bilmiyordum yarın deniyimArka ayaklara konuyormuş sözde tepsi.. çıkarınca yer kaplamasın diye
Ben denemedim
Yarın dener söylerim
Tamam taktım oldu bastırmak lazımmış kibar davranmışım:)Arka derken canım anlamadım
Evet sanırım sert yeri veriliyor o acılığı uyusturuyor mu acaba bilemedimAnne sütünü biliyorum da, pırasa öyle çiğ mi verilecek
Soğuk havuç da rahatlatırmışAnne sütünü biliyorum da, pırasa öyle çiğ mi verilecek
Delikli meyve emzıklerı var ya. Dondurduğum sütü kırıp içine koyuyorum onu emiyor ılık su veriyorum sonra şişmesin boğazı diyeDolapta yakalık önlükleri de soğutun agzına verin rahatlatır yazıyordu. Bir de pırasa falan rahatlatıyormuş . Kendi sütünü dondurup onu da verenler vardı rahatlatıyormuş ama nasıl veriliyor onu anlamadım
Haritada Bayburt nerde diye durup düşündümBen bayburttayım görev yerimiz burası eşimle kimse yoktur burda sanırım Aslen Orduluyum.
ilk adet sonrası sprial taktırdım ikinci adet bitiminde kontrol etmeye çağırdı ilk zamanlarda kayma olabiliyormuş bakacak.hap kilo aldırıyor ve bebeğe az miktarda da olsa hormon geçiyor diye istemedim.diğer şeyi de eşim istemiyorBir de korunma yöntemleri hakkında ne düşünüyorsunuz üç aylık kullanıp öneren de var önermeyen de