2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ya kızlar böyle aynı yerde oturup görüşen var mı ? Çok merak ediyorum tanıdığım biri var mı diye ? Kim hangi il de ilçe de fln . Görüşülse fena olmaz hem sanki . Bebeklerde aynı süper olur
Ben istanbul tuzladayım :) yakındakilerle bir yer belirleyip buluşsak olur :) ankaraya kv'ye gidince oradakilerle de buluşmak isterim inş

Ben istanbul tuzladayım :) yakındakilerle bir yer belirleyip buluşsak olur :) ankaraya kv'ye gidince oradakilerle de buluşmak isterim inş
Ay bende eskiden istanbuldayfım ama Bayrampaşa tarafında ara ara geliriz eşimin ailesi İstanbul’da g.paşa da

Kocam buraya yazdıklarını okursa beni boşar hemen sil bir daha böyle şeyler söyleme

Bence sen tecrübelisin diye tüm bunlar :) biraz da hesaplı olabilirsin tabi

Bu arada sayfa başında tablo var ya orada kim nereli yazıyor

Ben Bursadayım. Ailem eskişehirde ben iş için istanbula gitmiştim ordan buraya geldim yine iş dolayısıyla. Burda da evlendim. Nerdeyse 4 senedir burdayım. Yolun düşerse bu tarafa görüşebiliriz. Bandırma Bursa 1 saat

İşte feraset işte cesaret işte ev ekonomisini düşünenen hanım mı hanım ana gibi ana

Bizde öyle cnm 4 te bi uyandı uyandığından beri ağlıyor hiç yapmazdı emmek dahi istemiyor eli hep ağzında bence diş yani gözlerinden yaşlar aka aka çığlık çığlığa ağladı az evel arabayla gezdirdik uyudu koydum yerine inş uyanmaz birkç saat
Dişsede çabucak çıkar inş ya baya zorlucak
Tükendim bugün sabahtan beri aşırı huysuz ne uyudu ne emdi hala ağlıyor

Vermedi cnm ya
Aniden ağlayınca çokta bişey yapamadık yrn doktora sorcaz bakalım

Bende diş diye düşündüm canım aynı şekilde bizimkininde eli hep ağzında ve inanılmaz gazı var kendini sıkıyor ağlıyor o sırada hep gaz çıkarıyor aşırı da huysuz bende zor uyuttum hem çok uykusu var hem direniyor az daha uyuması bayılacak haberi yok

Kocam buraya yazdıklarını okursa beni boşar hemen sil bir daha böyle şeyler söyleme
Hsjhs sustum keşke benim kocam da okusa
Bence sen tecrübelisin diye tüm bunlar :) biraz da hesaplı olabilirsin tabi
Biraz ilkte tecrübe yoktu ama bunda da bu yoldan giderim böyle böyle kocamı zengin edicem inanıyorum
İşte feraset işte cesaret işte ev ekonomisini düşünenen hanım mı hanım ana gibi ana
Sağolun sağolun eski anadolu kadınlarına döndüm oysa ben de isterdim barbie olmak ama şartlar buna döndürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…