2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben hamileyken kullanmaya başladığım d vitaminine ve ocean mag devam ediyorum bir de elenatal 3 son 45 adet , magnezyum bir gün icmesem bacaklarım ağrıyor bitince almayacaktim ama sanırım bir süre daha icmeliyim saçlarım için bende cildiyeye gitmeyi düşünüyorum ayrıca sol diz kapagim da bir haftadir ağrı var bu ara dökülüyorum hastane şart bana

Yorumlarınızı okudum valla o kadar doğru ki keşke bende de ise yarasa ben o kadar sinirleniyorum ki sırf kendime zarar üstelik karsimdakine laf söylesem de rahatlayamiyorum
Benimki benzerlik ile alakalı değil genel konular
Hatta kimse benzerlikten bozulmaz bence sonuçta ya bana ya babasına benzer bizim bebeğimiz hatta ben babasına benzemesini daha çok isterim ama burda mesele kimin bunu nasıl söylediğini

Ooo sizin rahatsızlıklar var bence de mutlaka gidin bi görünün . Geçmiş olsun ya

Yok zaten bebek bu kime benzerse artık bundan ne gibi rahatsızlık duyulur ki sırf rahatsız etmek için söyleniyor . Amacın ne çıkarın ne ? Neden yani . Bir şey söylediğin de de ay canım sen yanlış anladın ne alaka sende hee oluyor . Genel konularda da var . Yani laf söylemek değil mesele neden ?

Evet, kızın artık büyüyor ve sofraların gediğini dolduruyordur

Eki Görüntüle 3381417
Yaa seni yerim masada yerini bulmuşsun :)
1- üstündekinden kızımda da vqr sweat yazıyor önünde dimi
2- cafelerde bu mama sandalyelerine sermek için örtü alalım mı? Sanki vardı öyle şeyler.. (sen battaniye koyunca geldi aklıma)

Bizimde bu gece ne oldu ise sürekli kalktı . Ve her uyandığında almayayım dedim ama çığlık attı resmen . Bi insan 1,5 saatte neden kalkar Allah aşkına . Yat uyu . Zaten uyku düzenimiz yok . Bi de uyumuyor .. gerçi dün dışarıdaydık neredeyse uyudu sık sık arabada . Çok uyumuş olabilir o da geceye yansıdı olan anasına oldu

Eveeet sweat yazıyor kuzum pofur pofur bişi
Ben sırtı acimasin diye aldım yedek yumuşak battaniye, güzelce de dezenfekte ettim mis oldu

She86 aynıyız. Alarm kurmuş gibi uyanıyor saatte birr
Allah aşkına hangi tarihte doğum yaptın atak şeyi mi hala bu yaaaaa

Ek gıdaya başlayanınız var mi? Aile hekimi kontrolümüzde ek gıdaya başlayın artık dendi.

She86 aynıyız. Alarm kurmuş gibi uyanıyor saatte birr
Allah aşkına hangi tarihte doğum yaptın atak şeyi mi hala bu yaaaaa
Yeminle pilim bitti . Sinirim tavan . Eşim gececi .. adama da bilerek yazıyorum . Bak uyumuyo bu çocuk bende uyumadım demedim ama yazdım yine de her kalktığında napıyon ne ediyon diye resmen adama sardım hayır yani ne yapacaksa hadi o çalışıyor bizim ne zorumuz var gece ayaktayz

Oyy çeni yeriimmm ben bundam qlmadım ya almalı mıyız acaba.. bir dra sorcam çarşamba günü
Ben bunun yerine babyjem mama ve banyo oturağı var ya ondan aldım. İçinede bununla uyumlu minder alacağım aynı işi görür gibi geldi bana. Ekstradan banyoda falanda kullanırım diye düşündüm.

Eklentiler

• 1000024226.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…