- 26 Mayıs 2022
- 307
- 284
- 36
Ben hamileyken kullanmaya başladığım d vitaminine ve ocean mag devam ediyorum bir de elenatal 3 son 45 adet , magnezyum bir gün icmesem bacaklarım ağrıyor bitince almayacaktim ama sanırım bir süre daha icmeliyim saçlarım için bende cildiyeye gitmeyi düşünüyorum ayrıca sol diz kapagim da bir haftadir ağrı var bu ara dökülüyorum hastane şart banaAy mutlaka gidin . Benim baş dönmelerim ve göz kararmalarım başlamıştı. Önce dahiliye gittim kan tahlili verdim . D vitaminim ve b12 düşükmüş ondan da dökülür ve baş dönmelerin olur dedi . İşte bir sürü hap ve b12 iğnesi verdi
Saçım içinde dermatolojiye gittim . Saçıma baktı şampuan ve serum verdi işte .. şampuanı 2dir kullanıyorum bakalım . Seruma başlamadım ..
Bende aldım geçenlerde oturma yeri dar geldi iade ettimTeyzoslar oturma minderimizz nasılll
Yorumlarınızı okudum valla o kadar doğru ki keşke bende de ise yarasa ben o kadar sinirleniyorum ki sırf kendime zarar üstelik karsimdakine laf söylesem de rahatlayamiyorumYani anlam vermeyi bırakalı çok oldu genel olarak insanlara. insanlar konuşur ve genelde boş konuşurlar. Ben fikrimin sorulmadığı hiç bir şeye karışmıyorum eşimle ilişkim de dahil herkes maşallah mentor olmuş.
Ben anne olduktan sonra gördüğüm her bebeğe uygun ortam varsa anneyi mutlu etmek için size benziyor diyorum bütün kahrı kadın çekiyor
Ooo sizin rahatsızlıklar var bence de mutlaka gidin bi görünün . Geçmiş olsun yaBen hamileyken kullanmaya başladığım d vitaminine ve ocean mag devam ediyorum bir de elenatal 3 son 45 adet , magnezyum bir gün icmesem bacaklarım ağrıyor bitince almayacaktim ama sanırım bir süre daha icmeliyim saçlarım için bende cildiyeye gitmeyi düşünüyorum ayrıca sol diz kapagim da bir haftadir ağrı var bu ara dökülüyorum hastane şart bana
Yok zaten bebek bu kime benzerse artık bundan ne gibi rahatsızlık duyulur ki sırf rahatsız etmek için söyleniyor . Amacın ne çıkarın ne ? Neden yani . Bir şey söylediğin de de ay canım sen yanlış anladın ne alaka sende hee oluyor . Genel konularda da var . Yani laf söylemek değil mesele neden ?Yorumlarınızı okudum valla o kadar doğru ki keşke bende de ise yarasa ben o kadar sinirleniyorum ki sırf kendime zarar üstelik karsimdakine laf söylesem de rahatlayamiyorum
Benimki benzerlik ile alakalı değil genel konular
Hatta kimse benzerlikten bozulmaz bence sonuçta ya bana ya babasına benzer bizim bebeğimiz hatta ben babasına benzemesini daha çok isterim ama burda mesele kimin bunu nasıl söylediğini
Oyy çeni yeriimmm ben bundam qlmadım ya almalı mıyız acaba.. bir dra sorcam çarşamba günüTeyzoslar oturma minderimizz nasılll
Yaa seni yerim masada yerini bulmuşsun :)
Bizimde bu gece ne oldu ise sürekli kalktı . Ve her uyandığında almayayım dedim ama çığlık attı resmen . Bi insan 1,5 saatte neden kalkar Allah aşkına . Yat uyu . Zaten uyku düzenimiz yok . Bi de uyumuyor .. gerçi dün dışarıdaydık neredeyse uyudu sık sık arabada . Çok uyumuş olabilir o da geceye yansıdı olan anasına olduGece bu saatte emzik krizi yaşandı arıyorum arıyorum yok beşikte. Ki fosforlu hemen bulurum yok.. mecbur emzirmeye aldım kucağıma. Eline almış saklamış minnoşkucağıma alınca pıt düştü emzirdim mecbur
Eveeet sweat yazıyor kuzum pofur pofur bişiYaa seni yerim masada yerini bulmuşsun :)
1- üstündekinden kızımda da vqr sweat yazıyor önünde dimi
2- cafelerde bu mama sandalyelerine sermek için örtü alalım mı? Sanki vardı öyle şeyler.. (sen battaniye koyunca geldi aklıma)
She86 aynıyız. Alarm kurmuş gibi uyanıyor saatte birrBizimde bu gece ne oldu ise sürekli kalktı . Ve her uyandığında almayayım dedim ama çığlık attı resmen . Bi insan 1,5 saatte neden kalkar Allah aşkına . Yat uyu . Zaten uyku düzenimiz yok . Bi de uyumuyor .. gerçi dün dışarıdaydık neredeyse uyudu sık sık arabada . Çok uyumuş olabilir o da geceye yansıdı olan anasına oldu
Yeminle pilim bitti . Sinirim tavan . Eşim gececi .. adama da bilerek yazıyorum . Bak uyumuyo bu çocuk bende uyumadım demedim ama yazdım yine de her kalktığında napıyon ne ediyon diyeShe86 aynıyız. Alarm kurmuş gibi uyanıyor saatte birr
Allah aşkına hangi tarihte doğum yaptın atak şeyi mi hala bu yaaaaa
Haftaya başlıyorum ben 6 aylık oluyor kızım.Ek gıdaya başlayanınız var mi? Aile hekimi kontrolümüzde ek gıdaya başlayın artık dendi.
Ben bunun yerine babyjem mama ve banyo oturağı var ya ondan aldım. İçinede bununla uyumlu minder alacağım aynı işi görür gibi geldi bana. Ekstradan banyoda falanda kullanırım diye düşündüm.Oyy çeni yeriimmm ben bundam qlmadım ya almalı mıyız acaba.. bir dra sorcam çarşamba günü
Bizde aynıyız valla artık uykumu dağıtmamak için telefonu almıyorum elime. Saat başı kalkıyoruz. Hatta bazem yarım saatte birShe86 aynıyız. Alarm kurmuş gibi uyanıyor saatte birr
Allah aşkına hangi tarihte doğum yaptın atak şeyi mi hala bu yaaaaa
Bir ara emziği kıskanırdın sen o zamanları hatırladımGece bu saatte emzik krizi yaşandı arıyorum arıyorum yok beşikte. Ki fosforlu hemen bulurum yok.. mecbur emzirmeye aldım kucağıma. Eline almış saklamış minnoşkucağıma alınca pıt düştü emzirdim mecbur
Ben aldığımda bu yoktu diğeri de iş görüyor bence ama buna daha iyi demişler bir tane bundan uzun yol için bir tane diğerinden şeklinde de alabilirsin.