İşte uyurken yada uyuturkenn ok de benim ki normalde de yapıyor ona taktım ben yeni durum bu demekkiBenim kız da kafasını öyle yapıyormuşakşam uyuturken fark ettim. Bir sağ bir sol çevirip durdu beşikte
Aynen vallaDouble kontrol
Ben de internetten aldım gidince bulamazsam uğraşmayayım diye.E bebekte beslenme ürünlerinde indirim var. Ek gıda ile ilgili eksiklerimi aldım Daha doğrusu eksiğim olduğunu bilmiyordum görünce anladımküçük termos'tan burada kalmamış onu internetten söyleyeceğim.
Vallahi şimdi aldım Ben de internetten mağazada kalmamış büyükten var da küçükten kalmamış.. bu aldığım uzun kollu önlüğü bakın kısa kollu ya da şey çok güzel kumaşı böyle kalın kalın direkt giydiririz kıyafet kirlenmez diye düşünüyorum Böyle Yumuşak olup poşet gibi olanlardan değil Böyle ağır bir kumaşı var hoşuma gitti elleyinceBen de internetten aldım gidince bulamazsam uğraşmayayım diye.
Tamam canim bekliyorum10 unda doktora gideceğim vereceği listeyi paylaşırım nasıl ilerleyeceğimizi
Bunları aldım ben de keşke önce görsem bundan da alırdımVallahi şimdi aldım Ben de internetten mağazada kalmamış büyükten var da küçükten kalmamış.. bu aldığım uzun kollu önlüğü bakın kısa kollu ya da şey çok güzel kumaşı böyle kalın kalın direkt giydiririz kıyafet kirlenmez diye düşünüyorum Böyle Yumuşak olup poşet gibi olanlardan değil Böyle ağır bir kumaşı var hoşuma gitti elleyince
Kavanoz ve rende aynı :) olsun Sen de uzun kollu önlük almışsın:)Bunları aldım ben de keşke önce görsem bundan da alırdım
Ben kim ne derse tamam diyip gözlerinin içine baka baka kendi bildiğimi yapıyorum. Münakaşaya gerek yok. İsteyen çocuk yapıp eski kendi yöntemiyle büyütebilirYa kızlar size bir şey soracağım . Çevreden size sık sık ne yapmanız gerektiği söyleniyor mu bebeklerimiz için . Yok annem yok kaynanam sürekli ben eskiden diyip diyip duruyorlar . Şimdi bu aralar görümcem başladı eskiden bana laf sokuyordu yalnızken şimdi yeğeni üzerinden laf sokmaya başladı yalnızken . Ya cvp veriyorum ama bi yere kadar artık gülmeye başladım . Eşlerle konuşulmuyor böyle şeyler . Allahtan uzağım ama hiç bir şey yokmuş gibi davranması sinirimi bozuyor . Siz nasıl baş ediyorsunuz ya ? İşin ilginci o an aklıma da gelmiyor laf . Ne yapsam da sinir olsa bu görümce yada nasıl tepki versem o an yada şimdi ?
Ya bazen bende öyle diyorum . Gözlerinin içine bakıp gülüp geçiyorum bazen . Bazen tamam diyorum ..Ben kim ne derse tamam diyip gözlerinin içine baka baka kendi bildiğimi yapıyorum. Münakaşaya gerek yok. İsteyen çocuk yapıp eski kendi yöntemiyle büyütebilironun annesi sensin en iyisini sen bilirsin.
Sağolun elimde değil ama buna da şükür diyorumBuna turnike sendromu deniliyor ve herkesin başına gelebilir sen erken bile farketmişsin kendini suçlama
İnşallah sağol canım ben bir kere değiştiriyorum ertesi güne kadar kalıyor ondan fark etmedim.ve misafirlerim vardı. Pansumanlık bir şey yok çok şükür. melikenin dediği kremden aldım sürüyorumCanım kıyafet değiştirirken de mı farketmedin yaaben de her gün en az iki kere kıyafet değiştirdigimiz için kontrol ediyorum.. illa ki ya ıslanıyor ya kirleniyor gece zaten gecelik giydiriyorum.mutlaka bı bakarım yani. Eminim sende yorgunluk koşuşturmadan falan dikkat Edememissindir. Benimde bebeğim çok ağladığında eşim soyar bakar . Bezinin içine ben bakarım. bazen oraya bile kıl gidebiliyor. Sen şuan doktora götürmek imkanın yoksa pamuklu bı beze ayrı sar parmağı krem sürdükten sonra sabah akşam pansuman yap inşallah çabuk iyileşir
Aynı dediğin gibi masaj yaptım şişi indi çok şükürCanım internette videolar vardır bir bak bakalım ne yapmışlar En azından hastaneye gidemiyorsan bir İnternetten araştır ya Bir şey yapmayı da gerek kalmayabilirim Belki de Kan akışı sağlanınca Düzelir inşallah bir de masaj yap istersen oraya değil de yukarıdan oraya doğru kan akışını hızlandırmak için ayaktan parmağa doğru şöyle elinde bir kaç masaj yap oraya değmeden acıyordur belki
Kavanoz ve rende aynı :) olsun Sen de uzun kollu önlük almışsın:)Bunları aldım ben de keşke önce görsem bundan da alırdım
Yani ben kimseye fırsat vermeden aynı babası diyorum halbuki bana benziyorYa bazen bende öyle diyorum . Gözlerinin içine bakıp gülüp geçiyorum bazen . Bazen tamam diyorum ..
ne bileyim görümcem yalnızken başladı ay yakışıklı yeğenim sen annene hiç çekmemişsin hem abime çekmişsin gözler kaşlar aynı ben . Dudaklar ağız aynı abim .. boy dayı . Ayy anneden hiçbir şey almamış ay ay diyip durdudurduk baktım yüzüne sen ne diyon der gibi . Sonra umursamadım bi daha . Ama komik yani .
Kv annem zaten onu ver bunu ver eskiden veriyordum diyip diyip he tamam diyorum
Herkes kendi çocuğuna baksın bence deHem çocuklarla hem kocamla ilgilenemedim.kv çağırdım oğlun hasta gel bak diyeöyle çok nazlanıyor ki iyiki çağırmışım saat başı oğlunun üstü değişti yemeğe kaldırdı yatırdı.oğlanı da bırakıp kızımla bime gittim çok güzel kitaplar gelmiş diş kaşıyıcı da aldım sevdi minik adam
Öyle vallaHerkes kendi çocuğuna baksın bence de
Ya komik geliyor bana gülüyorum zaten de . En son maruz kaldığım olay bu . Eee ne oldu şimdi der gibi baktım yüzüneYani ben kimseye fırsat vermeden aynı babası diyorum halbuki bana benziyorme bileyim ben takmıyorum ama nelere maruz kaldığınızı bilmiyorum tabi . Gülüp geçin derim ben. Ben şey diyorum kayınvalideme anne kaşları aynı sen hoşuna gidiyor anlamadım ki hiç aynaya bakmıyor mu insanlar