2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
E bebekte beslenme ürünlerinde indirim var. Ek gıda ile ilgili eksiklerimi aldım Daha doğrusu eksiğim olduğunu bilmiyordum görünce anladım küçük termos'tan burada kalmamış onu internetten söyleyeceğim.

Eklentiler

• 20240203_173551.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 20240203_173451.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 82
Ben de internetten aldım gidince bulamazsam uğraşmayayım diye.

Ben de internetten aldım gidince bulamazsam uğraşmayayım diye.
Vallahi şimdi aldım Ben de internetten mağazada kalmamış büyükten var da küçükten kalmamış.. bu aldığım uzun kollu önlüğü bakın kısa kollu ya da şey çok güzel kumaşı böyle kalın kalın direkt giydiririz kıyafet kirlenmez diye düşünüyorum Böyle Yumuşak olup poşet gibi olanlardan değil Böyle ağır bir kumaşı var hoşuma gitti elleyince

Bunları aldım ben de keşke önce görsem bundan da alırdım

Eklentiler

• IMG_1746.png
    118,6 KB · Görüntüleme: 79
Bende aldım internetten ek gıda için malzemeler . Çanta falan da aldım ek gıda için biz sık sık seyahat ettiğimiz için kapalı kaplardan da aldım fln . Ay paylaşalım da kızlar fikir olsun birbirimize .
Doktorumuz bizim 6.ayı beklememiz gerektiğini söyledi ama herkes az da olsa vermeye başlamış

Ya kızlar size bir şey soracağım . Çevreden size sık sık ne yapmanız gerektiği söyleniyor mu bebeklerimiz için . Yok annem yok kaynanam sürekli ben eskiden diyip diyip duruyorlar . Şimdi bu aralar görümcem başladı eskiden bana laf sokuyordu yalnızken şimdi yeğeni üzerinden laf sokmaya başladı yalnızken . Ya cvp veriyorum ama bi yere kadar artık gülmeye başladım . Eşlerle konuşulmuyor böyle şeyler . Allahtan uzağım ama hiç bir şey yokmuş gibi davranması sinirimi bozuyor . Siz nasıl baş ediyorsunuz ya ? İşin ilginci o an aklıma da gelmiyor laf . Ne yapsam da sinir olsa bu görümce yada nasıl tepki versem o an yada şimdi ?

Ben kim ne derse tamam diyip gözlerinin içine baka baka kendi bildiğimi yapıyorum. Münakaşaya gerek yok. İsteyen çocuk yapıp eski kendi yöntemiyle büyütebilir onun annesi sensin en iyisini sen bilirsin.

Ben kim ne derse tamam diyip gözlerinin içine baka baka kendi bildiğimi yapıyorum. Münakaşaya gerek yok. İsteyen çocuk yapıp eski kendi yöntemiyle büyütebilir onun annesi sensin en iyisini sen bilirsin.
Ya bazen bende öyle diyorum . Gözlerinin içine bakıp gülüp geçiyorum bazen . Bazen tamam diyorum ..
ne bileyim görümcem yalnızken başladı ay yakışıklı yeğenim sen annene hiç çekmemişsin hem abime çekmişsin gözler kaşlar aynı ben . Dudaklar ağız aynı abim .. boy dayı . Ayy anneden hiçbir şey almamış ay ay diyip durdu durduk baktım yüzüne sen ne diyon der gibi . Sonra umursamadım bi daha . Ama komik yani .
Kv annem zaten onu ver bunu ver eskiden veriyordum diyip diyip he tamam diyorum

Buna turnike sendromu deniliyor ve herkesin başına gelebilir sen erken bile farketmişsin kendini suçlama
Sağolun elimde değil ama buna da şükür diyorum
İnşallah sağol canım ben bir kere değiştiriyorum ertesi güne kadar kalıyor ondan fark etmedim.ve misafirlerim vardı. Pansumanlık bir şey yok çok şükür. melikenin dediği kremden aldım sürüyorum
Aynı dediğin gibi masaj yaptım şişi indi çok şükür melikenin dediği kremden sürüyorum rahatlattı sanırım keyfi yerinde

Yani ben kimseye fırsat vermeden aynı babası diyorum halbuki bana benziyor me bileyim ben takmıyorum ama nelere maruz kaldığınızı bilmiyorum tabi . Gülüp geçin derim ben. Ben şey diyorum kayınvalideme anne kaşları aynı sen hoşuna gidiyor anlamadım ki hiç aynaya bakmıyor mu insanlar

Hem çocuklarla hem kocamla ilgilenemedim.kv çağırdım oğlun hasta gel bak diye öyle çok nazlanıyor ki iyiki çağırmışım saat başı oğlunun üstü değişti yemeğe kaldırdı yatırdı.oğlanı da bırakıp kızımla bime gittim çok güzel kitaplar gelmiş diş kaşıyıcı da aldım sevdi minik adam

Eklentiler

• IMG_20240203_190921.jpg
    177,9 KB · Görüntüleme: 69
Herkes kendi çocuğuna baksın bence de

Herkes kendi çocuğuna baksın bence de
Öyle valla ben kendi oğluma sen kendi oğluna bak dedim güldü.içten içe bir kocasına bakamıyor demiştir ama napıyım yetişemiyorum ne düşünürse düşünsün ben hiç böyle nazlı büyütülmedim.ayağıma cam batardı annem yerleri pislettiğime kızardı kıyamam sana diyemiyorum minnoşluk yapamıyorum

Ben de bu suluktan alcaktım ama emme refleksi gerilesin dudaklar guclensim diye pipetli sukuk ve normal bardak öneriyolar 6+ yazan pipetli sadece weede vardı onu aldım asırı supheliyim ama internette ogrenebilir yazıyor. Ben de annemlere bardak, bizim eve önlük (faha onceden aldıgımı begenmedim) pipetli suluk ve cam rende aldım bugun. Termos, tabak, bardak, silikon kasık, meyve süzgeci var evde. Ama tabakların falan yedeğini almak lazım mıydı acaba Melikeben NewMamaa
Yarın da giyilebilir süt sağma şeysi alcam inş

Ya komik geliyor bana gülüyorum zaten de . En son maruz kaldığım olay bu . Eee ne oldu şimdi der gibi baktım yüzüne ya neden anlamıyorum cidden şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…