2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Mama sandalyesine ve arabaya ne gibi oyuncaklar aldınız kızlar ? Yani ben ek gıda için aldım ama böyle oyuncak tarzı hiç almadım . Arabaya da takmalık organizer almak istiyorum. Oyuncaklarını ihtiyaçlarını koymak için .
Ay çok soru soracağım ama bizim ki 5 aylık oto koltuğuna koyabilir miyiz ? Yenidopandan itibaren kullanılabiliniyor.. pusete koyduğumda ayakları koltuğa değiyor( hala ters koyuyoruz )

Nasıl ya doğumdan beri 1 paket bitmedi mi? Benim doğumdan biri kaç paket olmuştur bilmiyorum ve sürekli ikiye kesip kullanırım evde.. Biz çok dikkatsiziz Demek ki sürekli döküyoruz sağa sola
Yok bitmedi ilk 1 ay haftada 2 -3 tane falan kullandım. 1 aydan sonrada haftada bir anca değiştirdim. Yani ilk ay 10 -15 tane yarım kullandım. 3 aydırda en fazla 20-25 tane yarım kullanmışımdır. Yarım paket duruyor. ( 80 tane yarım olduğu için)

Hesap doğru çıktı

Yenidoğandan itibaren kullanılansa koyabilirsin. Biz hala pusetteyiz. Çünkü uyuyunca eve taşıması kolay son ana kadar bunu kullanacağım ben mama sandalyesine bir tane aldım qkşam 99 tl düşmüş e bebekte sipariş verdim onu.. arabayaya halkalar asıyorum. Müzikli ip çekince çalan bi oyuncak var çıngırak götürüyorum vs.

Aferin kız sizi tebrik ediyorum. Beni de beceriksiz yada kızımı çişli ilan ediyorum

Diğeri dediğiniz nedir termos olarak
Baby plus'ın 450 ml olanı vqr yq siyah gibi renk koyu o daha iyiymiş. Instagram'da kullananlar öyle söylüyor diğeri o küçük olan kırmızı beyaz olanlar sadece Çelik bir taşıma kalıbı olarak düşünün sıcak tutması çok az dediler

Şimdi Kızlar size bir sorum var Benim kızımın başı çok terliyor emerken falan evde terliyor o ayrı ama dışarıda bir tulum giydiriyorum mesela şapkalı oluyor ya kış için. Soğuk yani Hava şu an ben de mont giyiyorum çocuğa mecburen dış tulum giydiriyorum ve içine incecik şu taytlı ince takımlardan giydirdim. O taytıla ben evde şu an üşürüm.. onu giydirdim ya bebek arabasından bir çıkarttık ağlıyor diye kafası ter Ya bir tane kuru saçı Yok ya ben bu çocuğa ne giydireceğim ne yapacağımı bilmiyorum hasta olacak bu gidişle. Lütfen bana öneri yapın ne yapmalıyım..

Hala bıraksın diye 4 göz bakıyorum ağlayınca falan vermiyorum beni susturabilmem lazım bu çocuğu emzik değil diye de eşim geliyor çocuğu ağlatıyorsun diye veriyor
Ben de bıraksın istiyorum ya içime sinmiyor. Uyku dışında çok nadir veriyorum. 6+ emzik almak istemiyorum ama bıraktırmaya çalışmak da korkutuyor

Ben de bıraksın istiyorum ya içime sinmiyor. Uyku dışında çok nadir veriyorum. 6+ emzik almak istemiyorum ama bıraktırmaya çalışmak da korkutuyor
Ahah aynen bende uyku dışında dışarda veriyorum uyku için de o istemiyor da ben veriyorum galiba uğraşsam bırakır sanki.. indirim vardı ama almadım 6+

Eve gidince atarım resmini ebebekten almıştım yıkanıyor da siliniyor da .

Benim kızım başı da çok terler. Arabada şapkayı çıkarıyorum, kürk montun fermuarini açıyorum falan. Yani ne yaparsam yapayım engellemek zor. Bir kuru saç teli kalmıyor evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…