Ben munchkin suluk almıştım. Bunu içmeyi öğrendikten sonra bebek arabasında oyalamak için vereyim akıtmıyormuş diye aldım. Oioi aldım ben bir takim komple. Puzzle gibi olandan aldım tabak ekstra parça parça koyarım birini anneme bırakırım diye ama bence çok gerek yok ablam geldi geçen bu kadar mama kaşığını napcan üç ay sonra normal tatlı kaşığını vericen eline dediBen de bu suluktan alcaktım ama emme refleksi gerilesin dudaklar guclensim diye pipetli sukuk ve normal bardak öneriyolar 6+ yazan pipetli sadece weede vardı onu aldım asırı supheliyim ama internette ogrenebilir yazıyor. Ben de annemlere bardak, bizim eve önlük (faha onceden aldıgımı begenmedim) pipetli suluk ve cam rende aldım bugun. Termos, tabak, bardak, silikon kasık, meyve süzgeci var evde. Ama tabakların falan yedeğini almak lazım mıydı acabaMelikeben NewMamaa
Yarın da giyilebilir süt sağma şeysi alcam inş
Yani anlam vermeyi bırakalı çok oldu genel olarak insanlara. insanlar konuşur ve genelde boş konuşurlar. Ben fikrimin sorulmadığı hiç bir şeye karışmıyorum eşimle ilişkim de dahil herkes maşallah mentor olmuş.Ya komik geliyor bana gülüyorum zaten de . En son maruz kaldığım olay bu . Eee ne oldu şimdi der gibi baktım yüzüneya neden anlamıyorum cidden şaka gibi
Bütün erkolar aynı bazen o hastalanacağına ben hastalanayım diyorum ilacını bile benim vermemi ister nazlı koca bebekÖyle vallaben kendi oğluma sen kendi oğluna bak dedim güldü.içten içe bir kocasına bakamıyor demiştir ama napıyım yetişemiyorum ne düşünürse düşünsün ben hiç böyle nazlı büyütülmedim.ayağıma cam batardı annem yerleri pislettiğime kızardı kıyamam sana diyemiyorum minnoşluk yapamıyorum
Biz ilk evlendiğimizde benim eşim de oram ağrıyor buram ağrıyor nefret ederim öyle canı tatlı insandan. Dedim bana ağlama böyle hastaysan iç ilacını sus her gün bir insanın başı ağrımaz falan. Ben öyle güçsüz kuvvetsiz her şeye sızlanan adam istemem dedim o oldu. Adam taş düşürdü bana söylemedi. Kaşık fıtığı olmuş ameliyat olucak bir gün önce haber veriyor bana yarın ameliyat olcam diyeY
Bütün erkolar aynı bazen o hastalanacağına ben hastalanayım diyorum ilacını bile benim vermemi ister nazlı koca bebek
Ben hep bildiğimi yapıyorum kimse çok müdahale etmiyor gerçiYa kızlar size bir şey soracağım . Çevreden size sık sık ne yapmanız gerektiği söyleniyor mu bebeklerimiz için . Yok annem yok kaynanam sürekli ben eskiden diyip diyip duruyorlar . Şimdi bu aralar görümcem başladı eskiden bana laf sokuyordu yalnızken şimdi yeğeni üzerinden laf sokmaya başladı yalnızken . Ya cvp veriyorum ama bi yere kadar artık gülmeye başladım . Eşlerle konuşulmuyor böyle şeyler . Allahtan uzağım ama hiç bir şey yokmuş gibi davranması sinirimi bozuyor . Siz nasıl baş ediyorsunuz ya ? İşin ilginci o an aklıma da gelmiyor laf . Ne yapsam da sinir olsa bu görümce yada nasıl tepki versem o an yada şimdi ?
Ayy bizimkine böyle söylesem küser konuşmaz benimle o derece nazlıdır, geçen kendini kötü hissetiğini söyledi bende çok umursamadım vay efendim sen miisn umursamayan ahajaj tüm gün trip yedimBiz ilk evlendiğimizde benim eşim de oram ağrıyor buram ağrıyor nefret ederim öyle canı tatlı insandan. Dedim bana ağlama böyle hastaysan iç ilacını sus her gün bir insanın başı ağrımaz falan. Ben öyle güçsüz kuvvetsiz her şeye sızlanan adam istemem dedim o oldu. Adam taş düşürdü bana söylemedi. Kaşık fıtığı olmuş ameliyat olucak bir gün önce haber veriyor bana yarın ameliyat olcam diyebiraz abarttı o da nazlı niyazlı erkekten nefret ediyorum ya
Ya ben kızımı anneme falan bırakıyorum ya da dısarıda her yerde emzirme odası vs olmuyor bazen konforlu da olmuyor o yuzden yanında sağdığım sütü taşıyorum, su an stoklarım bitmek üzere o gün mochi ile sağayım dedim 30 ml süt cıktı emerken kızım, emdiği tarafı verdim ondan hiç çıkmadı nerdeyse, ilk zaman acil şekilde manuel pompalı almıştım o da kırıldı hala iş görüyo ama cok konforsuz ve onda dq 10 ml bile cıkmadı dolu taraftan. Oyle olunca elektrikli alayım dedim sonra baktım boyle bişey var ve fiyatı daha uygun bunu deneyeyim dedim tabi annebebkdoktorunun aldıgından değil babyme falan.Ben munchkin suluk almıştım. Bunu içmeyi öğrendikten sonra bebek arabasında oyalamak için vereyim akıtmıyormuş diye aldım. Oioi aldım ben bir takim komple. Puzzle gibi olandan aldım tabak ekstra parça parça koyarım birini anneme bırakırım diye ama bence çok gerek yok ablam geldi geçen bu kadar mama kaşığını napcan üç ay sonra normal tatlı kaşığını vericen eline dedi
Benim eskisi kadar sütüm yok ama nazenin dün gece memeye kalkmadı ben de uyumuşum göğüslerim çatlıcaktı sabah uyandırdım emzirdim. Ek gıdaya geçince bir mama bir meme şeklinde gidicez ya ihtiyaç olabilir süt sağma makinasına giyilebilir olanı da insta da gördüm annebebek doktorunda ama almam sanırım ben
Süt uygun sıcaklıkta mı vs tedirgin okurdum ben bunun içinse ek gıdaya gecıcez çok mu zorda kaldım hipp ın güzel mamaları varmış ondan verırım dedim ben. Bı de eskısı kadar sütüm yok benim emince bitiyor 5 10cc için uykusuz kaldığıma da degmez dıye düşünüp çok nadır sağıyorum. Ama sızın duzenınız farklıysa bılememYa ben kızımı anneme falan bırakıyorum ya da dısarıda her yerde emzirme odası vs olmuyor bazen konforlu da olmuyor o yuzden yanında sağdığım sütü taşıyorum, su an stoklarım bitmek üzere o gün mochi ile sağayım dedim 30 ml süt cıktı emerken kızım, emdiği tarafı verdim ondan hiç çıkmadı nerdeyse, ilk zaman acil şekilde manuel pompalı almıştım o da kırıldı hala iş görüyo ama cok konforsuz ve onda dq 10 ml bile cıkmadı dolu taraftan. Oyle olunca elektrikli alayım dedim sonra baktım boyle bişey var ve fiyatı daha uygun bunu deneyeyim dedim tabi annebebkdoktorunun aldıgından değil babyme falan.
Evlerden Irak Allah yardımcın olsunAyy bizimkine böyle söylesem küser konuşmaz benimle o derece nazlıdır, geçen kendini kötü hissetiğini söyledi bende çok umursamadım vay efendim sen miisn umursamayan ahajaj tüm gün trip yedimilgi delisi bi kocam var ve sanırım oğlum da babasına çekmiş yandım ben
Sağol yaaEvlerden Irak Allah yardımcın olsun
Ben hamileyken almıştım edememMelikeben kızz gökçe mat o aldığımız termosq iyi değil diyor. İptal et dedi:)
Artık hacı yatmaz diyebiliriz senin bebişeTeyzoslar oturma minderimizz nasılll
Olur mu kı ben daha hamile değilken aldım büyük boyuBen hamileyken almıştım edememben alırken bu yeni çıkam yoktu zaten çok fark yoksa o dediğini alın daha güzel duruyor
Bu arada mama sandalyesi oyuncakları güzel ben iki tane aldım biri arabada dışarı çıkınca iyi oluyor biri evde ama sürekli takılı olunca sıkılıyor nazenin iki üç günde bir takıyorum.
İnternetten almadım baby mall dan almıştım internettekiler pahalıydı denk gelince aldım arabadakini yarın çekerim evdeki bu. 75 tl falandıOlur mu kı ben daha hamile değilken aldım büyük boyuneyse ya buda kullanılır.. at bqkim link ben de aldım şimdi birtane
Tamam canım e bebekte 100e düşmüş birtane aldım ondan..İnternetten almadım baby mall dan almıştım internettekiler pahalıydı denk gelince aldım arabadakini yarın çekerim evdeki bu. 75 tl falandı
İşte buBen hep bildiğimi yapıyorum kimse çok müdahale etmiyor gerçiMudahele edilince de doktorumuz bunu uygun gördü diyorum bitiyor.