2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben bunun yerine babyjem mama ve banyo oturağı var ya ondan aldım. İçinede bununla uyumlu minder alacağım aynı işi görür gibi geldi bana. Ekstradan banyoda falanda kullanırım diye düşündüm.
Ben de aldım bundan nazenin arada sağa sola devriliyor 1 aya bunda yıkarım gibi duruyor bakalım kullanmadım daha.

Kızlar söylediğiniz, alınması gereken termos bu mu 😃

Melikeben Melikeben NewMamaa NewMamaa
Canım bu bugünkü fiyat mi? Şuan daha pahalı çünkü
Screenshot_2024-02-04-10-23-27-220_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Kızlar hep kitap okumak olmaz, biraz da masal dinleteyim bebeğime diyorsanız Spotify da şarkılı masallara bir göz atın. Müthiş! Ben keyifle dinliyorum arada şarkılar müzikler var bebeğimle dinliyoruz kulak kabartıyor dikkat kesiliyor. Şiddetle tavsiye ederim. 🌸💞
( Nazli Altac tavsiyesi ile dinlemeye basladim )

Kızlar ben alt değiştirme örtüsü olarak bunu kullanıyorum. Hepsine 2ye kestim makasla. 40 tane aslında ama 80tane oldu kesince. Kızım doğduğundan beri sürekli kullanıyorum hala yarım paket duruyor. Şuan baya uygun fiyatı ben aylar önce 300tlye almıştım. Bilginize 🌸

Eklentiler

• 1000024257.jpg
    1000024257.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar ben alt değiştirme örtüsü olarak bunu kullanıyorum. Hepsine 2ye kestim makasla. 40 tane aslında ama 80tane oldu kesince. Kızım doğduğundan beri sürekli kullanıyorum hala yarım paket duruyor. Şuan baya uygun fiyatı ben aylar önce 300tlye almıştım. Bilginize 🌸
Ankara'da yaşayanlar annebebek diye bir mağaza ordan 40 tanesini 100 TL gibi bir fiyata almıştım. Bilinen bir marka değildi ama iş görür 60*60 olması lazım. Çok uygun şeyler var, bu da iyimis.

Ben bunun yerine babyjem mama ve banyo oturağı var ya ondan aldım. İçinede bununla uyumlu minder alacağım aynı işi görür gibi geldi bana. Ekstradan banyoda falanda kullanırım diye düşündüm.
Evet bende bundan var o zaman buna minder alayım doğru dedinn evet😆😆

Nasıl ya doğumdan beri 1 paket bitmedi mi? Benim doğumdan biri kaç paket olmuştur bilmiyorum ve sürekli ikiye kesip kullanırım evde.. Biz çok dikkatsiziz Demek ki sürekli döküyoruz sağa sola

Nasıl ya doğumdan beri 1 paket bitmedi mi? Benim doğumdan biri kaç paket olmuştur bilmiyorum ve sürekli ikiye kesip kullanırım evde.. Biz çok dikkatsiziz Demek ki sürekli döküyoruz sağa sola
Ben dışarıda kullanıyorum bunu ev için bi tane elyaf dolgulu silinebilir aldım onu kullanıyorum.

Ben dışarıda kullanıyorum bunu ev için bi tane elyaf dolgulu silinebilir aldım onu kullanıyorum.
Ben sürekli kirletiyorum ya ya çiş kaçıyor ya kaka değiyor bezden :) iyi ki ikiye bölüyorum 🤣🤣 artık biraz az kirletiyoruz gerçi ama.. ben genelde aşt açınca bi 10 dakkq açık bırakıyorum kesin kaza oluyor olsun napim :) o dediğini hiç görmedim nasl nir şey

Ya ben bnu mama sandalyesinin altına örtü olarak kullanmak istiyorum. Alt açma örtüsü var bende öyle söyledikleri gibi kullan at yapmıyorum ben . Şu renkli olanlardan

X