Ben de aldım bundan nazenin arada sağa sola devriliyor 1 aya bunda yıkarım gibi duruyor bakalım kullanmadım daha.Ben bunun yerine babyjem mama ve banyo oturağı var ya ondan aldım. İçinede bununla uyumlu minder alacağım aynı işi görür gibi geldi bana. Ekstradan banyoda falanda kullanırım diye düşündüm.
Ben emzirme yastığından destek verip oturtuyorum. Bu uzun vadeli bir şey değil benceOyy çeni yeriimmm ben bundam qlmadım ya almalı mıyız acaba.. bir dra sorcam çarşamba günü
Canım bu bugünkü fiyat mi? Şuan daha pahalı çünkü
Bizim iyi canım hatta hafif yatar pozisyonda bile durabiliyorBende aldım geçenlerde oturma yeri dar geldi iade ettim
Bilmiyorum ki canım ben sormadım ama bizimki çok sevdi.Oyy çeni yeriimmm ben bundam qlmadım ya almalı mıyız acaba.. bir dra sorcam çarşamba günü
Sabah çekmiştim sepete eklemiştim alamadan fiyat artmışCanım bu bugünkü fiyat mi? Şuan daha pahalı çünkü Eki Görüntüle 3381463
Hay şansımaSabah çekmiştim sepete eklemiştim alamadan fiyat artmış
Ankara'da yaşayanlar annebebek diye bir mağaza ordan 40 tanesini 100 TL gibi bir fiyata almıştım. Bilinen bir marka değildi ama iş görür 60*60 olması lazım. Çok uygun şeyler var, bu da iyimis.Kızlar ben alt değiştirme örtüsü olarak bunu kullanıyorum. Hepsine 2ye kestim makasla. 40 tane aslında ama 80tane oldu kesince. Kızım doğduğundan beri sürekli kullanıyorum hala yarım paket duruyor. Şuan baya uygun fiyatı ben aylar önce 300tlye almıştım. Bilginize
Evet bunu alın diğeri sıcaknyada soğuk tutmuyor sadece celik taşıma kabı olarak kullanırsınız demişler
Evet bende bundan var o zaman buna minder alayım doğru dedinn evetBen bunun yerine babyjem mama ve banyo oturağı var ya ondan aldım. İçinede bununla uyumlu minder alacağım aynı işi görür gibi geldi bana. Ekstradan banyoda falanda kullanırım diye düşündüm.
Hala bıraksın diye 4 göz bakıyorumBir ara emziği kıskanırdın sen o zamanları hatırladım
Nasıl ya doğumdan beri 1 paket bitmedi mi? Benim doğumdan biri kaç paket olmuştur bilmiyorum ve sürekli ikiye kesip kullanırım evde.. Biz çok dikkatsiziz Demek ki sürekli döküyoruz sağa solaKızlar ben alt değiştirme örtüsü olarak bunu kullanıyorum. Hepsine 2ye kestim makasla. 40 tane aslında ama 80tane oldu kesince. Kızım doğduğundan beri sürekli kullanıyorum hala yarım paket duruyor. Şuan baya uygun fiyatı ben aylar önce 300tlye almıştım. Bilginize
Ben dışarıda kullanıyorum bunu ev için bi tane elyaf dolgulu silinebilir aldım onu kullanıyorum.Nasıl ya doğumdan beri 1 paket bitmedi mi? Benim doğumdan biri kaç paket olmuştur bilmiyorum ve sürekli ikiye kesip kullanırım evde.. Biz çok dikkatsiziz Demek ki sürekli döküyoruz sağa sola
Neden ama yaa nedenBizde aynıyız valla artık uykumu dağıtmamak için telefonu almıyorum elime. Saat başı kalkıyoruz. Hatta bazem yarım saatte birshe86
Ben sürekli kirletiyorum ya ya çiş kaçıyor ya kaka değiyor bezden :) iyi ki ikiye bölüyorumBen dışarıda kullanıyorum bunu ev için bi tane elyaf dolgulu silinebilir aldım onu kullanıyorum.
Valla bende almak istedim ama emin olamadım . Kullanıp memnun olan var mı boşuna almak istemiyorumBen de aldım bundan nazenin arada sağa sola devriliyor 1 aya bunda yıkarım gibi duruyor bakalım kullanmadım daha.
Ya ben bnu mama sandalyesinin altına örtü olarak kullanmak istiyorum. Alt açma örtüsü var bende öyle söyledikleri gibi kullan at yapmıyorum ben . Şu renkli olanlardanKızlar ben alt değiştirme örtüsü olarak bunu kullanıyorum. Hepsine 2ye kestim makasla. 40 tane aslında ama 80tane oldu kesince. Kızım doğduğundan beri sürekli kullanıyorum hala yarım paket duruyor. Şuan baya uygun fiyatı ben aylar önce 300tlye almıştım. Bilginize