- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 31
Ben munchkin suluk almıştım. Bunu içmeyi öğrendikten sonra bebek arabasında oyalamak için vereyim akıtmıyormuş diye aldım. Oioi aldım ben bir takim komple. Puzzle gibi olandan aldım tabak ekstra parça parça koyarım birini anneme bırakırım diye ama bence çok gerek yok ablam geldi geçen bu kadar mama kaşığını napcan üç ay sonra normal tatlı kaşığını vericen eline dediBen de bu suluktan alcaktım ama emme refleksi gerilesin dudaklar guclensim diye pipetli sukuk ve normal bardak öneriyolar 6+ yazan pipetli sadece weede vardı onu aldım asırı supheliyim ama internette ogrenebilir yazıyor. Ben de annemlere bardak, bizim eve önlük (faha onceden aldıgımı begenmedim) pipetli suluk ve cam rende aldım bugun. Termos, tabak, bardak, silikon kasık, meyve süzgeci var evde. Ama tabakların falan yedeğini almak lazım mıydı acaba Melikeben NewMamaa
Yarın da giyilebilir süt sağma şeysi alcam inş
Benim eskisi kadar sütüm yok ama nazenin dün gece memeye kalkmadı ben de uyumuşum göğüslerim çatlıcaktı sabah uyandırdım emzirdim. Ek gıdaya geçince bir mama bir meme şeklinde gidicez ya ihtiyaç olabilir süt sağma makinasına giyilebilir olanı da insta da gördüm annebebek doktorunda ama almam sanırım ben