Canım kıyafet değiştirirken de mı farketmedin yaaSağol canım gerçekten yetişemiyorum özellikle birileri geldiğinde.ama yine de salak olduğum gerçeğini değiştirmiyor ayak hiç aklıma gelmezdi buradaki anneler dikkat edin diye yazdım.annemler gitti yine yalnız kaldık 2 ufak çocukla hastaneye gidemiyorum eşim gelince sağlık ocağına götürebiliriz.ikiz bebek arabası alsam çok iyi olcak
Sağol canım keşke bizimde aklımıza soymak gelseydi.1 2 gündür gece gündüz ağlıyordu mızmızlanıyordu. anneme hastaneye gidelim dedim çocuk ağlıyor diye hastaneye mi gidilir dedi diştir dediler hatta diş kremi aldılar.ama çok fark etmedi.ama ayağından saçı çıkardım çocuk nasıl rahatladı.keşke götürseydim..
bizim burda özel hastane yok foto atamıyorum. devlete de yalnız kaldığım için gidemiyorum bebek arabasına sığmıyorlar.fito merhem diye sürdüm ama sağlık ocağına gidince yine sorucam.
Bende her bez değişimde ben acmasam da bebek pijamlarina tekmeleyerek çıkarıyor. İlleo ayaklarla göz göze gelecek@DusunceBulutu Çok geçmiş olsun, ben de her bez değişiminden once bakarım ayaklarına çorap ipi dolanmış mi diye. Hatta bu olmasın diye bir çok anne çorabı ters giydiriyor bebeğine.
Benim kafadanonlardan vereceğim bir işlemden geçirmeden
Canım internette videolar vardır bir bak bakalım ne yapmışlar En azından hastaneye gidemiyorsan bir İnternetten araştır ya Bir şey yapmayı da gerek kalmayabilirim Belki de Kan akışı sağlanınca Düzelir inşallah bir de masaj yap istersen oraya değil de yukarıdan oraya doğru kan akışını hızlandırmak için ayaktan parmağa doğru şöyle elinde bir kaç masaj yap oraya değmeden acıyordur belkiSağol canım gerçekten yetişemiyorum özellikle birileri geldiğinde.ama yine de salak olduğum gerçeğini değiştirmiyor ayak hiç aklıma gelmezdi buradaki anneler dikkat edin diye yazdım.annemler gitti yine yalnız kaldık 2 ufak çocukla hastaneye gidemiyorum eşim gelince sağlık ocağına götürebiliriz.ikiz bebek arabası alsam çok iyi olcak
Sağol canım keşke bizimde aklımıza soymak gelseydi.1 2 gündür gece gündüz ağlıyordu mızmızlanıyordu. anneme hastaneye gidelim dedim çocuk ağlıyor diye hastaneye mi gidilir dedi diştir dediler hatta diş kremi aldılar.ama çok fark etmedi.ama ayağından saçı çıkardım çocuk nasıl rahatladı.keşke götürseydim..
bizim burda özel hastane yok foto atamıyorum. devlete de yalnız kaldığım için gidemiyorum bebek arabasına sığmıyorlar.fito merhem diye sürdüm ama sağlık ocağına gidince yine sorucam.
Bende biir sürü diyetisyenle çalıştım bubgüne kadar hiç bu kadar hızlı sonuç almadım valla bir de sporsuz diyor. Sanada imrendim artık ben de birşeyler yapsam iyi olacakAsla mümkün değil ben iki aydır spor yapıyorum haftanın 4 günü. 2 3 gün yürüyüş akşam 7den sonra bir şey yemiyorum 10 kilo verebildim. Hiç kaçamak yapmadım bir lokma ekmek yemedim
Ben bir büyüğünü almıştım bence o çok büyük o yüzden bundan da alıyorumKızlar bu çok küçük değil demi yanımızda yemek taşımak için
Geçmiş olsunŞimdi eşim işten izin alıp geldi o da hasta olmuş hemen yattı ateşi var.kimle ilgilenceğimi şaşırdım.bugün cumartesiymiş sağlık ocağı da kapalı.benim oğlanın ayağı pazartesiye kaldı.şimdi eşimden hastalık kapmayalım diye dua ediyorum korona galiba
Ben bir büyüğünü almıştım bence o çok büyük o yüzden bundan da alıyorum
Bende biz yazın çok dışarda geziyoruz o yüzden 2.yi de alayım küçükten dedim.. 2 yemek olur belki bir makarna bir yemek olur filn.. bir küçük bir büyük alayımBen senin öyle dedğini hatırladım baktım sonra çorba fln bir porsiyon 220 ml fln mış yeterli gibi geldi ama bir sorayım dedim
Benim kız da kafasını öyle yapıyormuşAy yok gelmiyorumkorktum bi anda da ondan .. Analık fenalık
Benimkide yoğurdaBen başladım 4bucuk aylıkken yoğurda hele kafa atıyor yemek için
Ben normal içtiğimiZ sudan verdimBebeklere su vermeye başlayınca kaynamış soğumuş su mu vereceğiz? Yoksa e bebekte satılan bebek suyundan mı?
Elimden hesap et çok küçük değil ben baya oldu alalı hatta su falan koydum dışarı çıkınca ne kadar sıcak tutucal diye fena değil 3 saat falan ısıyı muhafaza eder et kıyma koyabiliriz yani. Ben aldığımda 80küsürdüKızlar bu çok küçük değil demi yanımızda yemek taşımak için
Benimki de sürekli sağa sola çeviriyor hızlı bi şekilde hatta bu yüzden uyurken düz kafa yastığını kullanamıyoruz rahat dönemediği için uykusu açılıyorBenim kız da kafasını öyle yapıyormuşakşam uyuturken fark ettim. Bir sağ bir sol çevirip durdu beşikte
Elimden hesap et çok küçük değil ben baya oldu alalı hatta su falan koydum dışarı çıkınca ne kadar sıcak tutucal diye fena değil 3 saat falan ısıyı muhafaza eder et kıyma koyabiliriz yani. Ben aldığımda 80küsürdü
Ben e bebekten aldığım suları kaynatıp vereceğim ..Bebeklere su vermeye başlayınca kaynamış soğumuş su mu vereceğiz? Yoksa e bebekte satılan bebek suyundan
Double kontrolBen e bebekten aldığım suları kaynatıp vereceğim ..
Bundan sonra bol bol bu konuda konuşucaz ne vercez ne kadar vercez tarifler falanCanlarım anladığım kadarıyla çoğumuz ufak ufak ek gıdaya başlayacağız peki bir durum nasıl olacak yani 3 gün kuralı daha sonra nasıl ilerlenecek neler vermeyi düşünüyorsunuz bebeğe yoğurt dışında ve miktarı ne kadar olmalı
10 unda doktora gideceğim vereceği listeyi paylaşırım nasıl ilerleyeceğimiziCanlarım anladığım kadarıyla çoğumuz ufak ufak ek gıdaya başlayacağız peki bir durum nasıl olacak yani 3 gün kuralı daha sonra nasıl ilerlenecek neler vermeyi düşünüyorsunuz bebeğe yoğurt dışında ve miktarı ne kadar olmalı