2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Canım kıyafet değiştirirken de mı farketmedin yaa ben de her gün en az iki kere kıyafet değiştirdigimiz için kontrol ediyorum.. illa ki ya ıslanıyor ya kirleniyor gece zaten gecelik giydiriyorum.mutlaka bı bakarım yani. Eminim sende yorgunluk koşuşturmadan falan dikkat Edememissindir. Benimde bebeğim çok ağladığında eşim soyar bakar . Bezinin içine ben bakarım. bazen oraya bile kıl gidebiliyor. Sen şuan doktora götürmek imkanın yoksa pamuklu bı beze ayrı sar parmağı krem sürdükten sonra sabah akşam pansuman yap inşallah çabuk iyileşir

@DusunceBulutu Çok geçmiş olsun, ben de her bez değişiminden once bakarım ayaklarına çorap ipi dolanmış mi diye. Hatta bu olmasın diye bir çok anne çorabı ters giydiriyor bebeğine.
Bende her bez değişimde ben acmasam da bebek pijamlarina tekmeleyerek çıkarıyor. İlleo ayaklarla göz göze gelecek

Canım internette videolar vardır bir bak bakalım ne yapmışlar En azından hastaneye gidemiyorsan bir İnternetten araştır ya Bir şey yapmayı da gerek kalmayabilirim Belki de Kan akışı sağlanınca Düzelir inşallah bir de masaj yap istersen oraya değil de yukarıdan oraya doğru kan akışını hızlandırmak için ayaktan parmağa doğru şöyle elinde bir kaç masaj yap oraya değmeden acıyordur belki

Asla mümkün değil ben iki aydır spor yapıyorum haftanın 4 günü. 2 3 gün yürüyüş akşam 7den sonra bir şey yemiyorum 10 kilo verebildim. Hiç kaçamak yapmadım bir lokma ekmek yemedim
Bende biir sürü diyetisyenle çalıştım bubgüne kadar hiç bu kadar hızlı sonuç almadım valla bir de sporsuz diyor. Sanada imrendim artık ben de birşeyler yapsam iyi olacak

Ben senin öyle dedğini hatırladım baktım sonra çorba fln bir porsiyon 220 ml fln mış yeterli gibi geldi ama bir sorayım dedim
Bende biz yazın çok dışarda geziyoruz o yüzden 2.yi de alayım küçükten dedim.. 2 yemek olur belki bir makarna bir yemek olur filn.. bir küçük bir büyük alayım

Kızlar bu çok küçük değil demi yanımızda yemek taşımak için
Elimden hesap et çok küçük değil ben baya oldu alalı hatta su falan koydum dışarı çıkınca ne kadar sıcak tutucal diye fena değil 3 saat falan ısıyı muhafaza eder et kıyma koyabiliriz yani. Ben aldığımda 80küsürdü

Eklentiler

• IMG_1741.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 60
Bebek için yeterli bence ya ortalama ılıkta tutsa iş görür diye düşündüm bende fazla sıcak tutcağını bende sanmıyorum ama fiyatlar fena katlamış

Canlarım anladığım kadarıyla çoğumuz ufak ufak ek gıdaya başlayacağız peki bir durum nasıl olacak yani 3 gün kuralı daha sonra nasıl ilerlenecek neler vermeyi düşünüyorsunuz bebeğe yoğurt dışında ve miktarı ne kadar olmalı

Bundan sonra bol bol bu konuda konuşucaz ne vercez ne kadar vercez tarifler falan daha dün 40 çıksın üçay dolsun derken şimdi ek gıdaya geçiyoruz

10 unda doktora gideceğim vereceği listeyi paylaşırım nasıl ilerleyeceğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…