- 3 Ekim 2016
- 1.193
- 1.973
- 29
Canım kıyafet değiştirirken de mı farketmedin yaa ben de her gün en az iki kere kıyafet değiştirdigimiz için kontrol ediyorum.. illa ki ya ıslanıyor ya kirleniyor gece zaten gecelik giydiriyorum.mutlaka bı bakarım yani. Eminim sende yorgunluk koşuşturmadan falan dikkat Edememissindir. Benimde bebeğim çok ağladığında eşim soyar bakar . Bezinin içine ben bakarım. bazen oraya bile kıl gidebiliyor. Sen şuan doktora götürmek imkanın yoksa pamuklu bı beze ayrı sar parmağı krem sürdükten sonra sabah akşam pansuman yap inşallah çabuk iyileşirSağol canım gerçekten yetişemiyorum özellikle birileri geldiğinde.ama yine de salak olduğum gerçeğini değiştirmiyor ayak hiç aklıma gelmezdi buradaki anneler dikkat edin diye yazdım.annemler gitti yine yalnız kaldık 2 ufak çocukla hastaneye gidemiyorum eşim gelince sağlık ocağına götürebiliriz.ikiz bebek arabası alsam çok iyi olcak
Sağol canım keşke bizimde aklımıza soymak gelseydi.1 2 gündür gece gündüz ağlıyordu mızmızlanıyordu. anneme hastaneye gidelim dedim çocuk ağlıyor diye hastaneye mi gidilir dedi diştir dediler hatta diş kremi aldılar.ama çok fark etmedi.ama ayağından saçı çıkardım çocuk nasıl rahatladı.keşke götürseydim..
bizim burda özel hastane yok foto atamıyorum. devlete de yalnız kaldığım için gidemiyorum bebek arabasına sığmıyorlar.fito merhem diye sürdüm ama sağlık ocağına gidince yine sorucam.