2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ay mutlaka gidin . Benim baş dönmelerim ve göz kararmalarım başlamıştı. Önce dahiliye gittim kan tahlili verdim . D vitaminim ve b12 düşükmüş ondan da dökülür ve baş dönmelerin olur dedi . İşte bir sürü hap ve b12 iğnesi verdi 🤦‍♀️
Saçım içinde dermatolojiye gittim . Saçıma baktı şampuan ve serum verdi işte .. şampuanı 2dir kullanıyorum bakalım . Seruma başlamadım ..
Doğum sonrası vitamin kullanıyor muydun? Ben kullanıyorum onlara güveniyorum ama yinede eksiklik var mı acaba

Sabah sporu kızlar instgramdan bir kadında görmüştüm 20 dk oyalama garantili 😂

Eklentiler

• IMG_1735.jpeg
    IMG_1735.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 83
Bebeklere su vermeye başlayınca kaynamış soğumuş su mu vereceğiz? Yoksa e bebekte satılan bebek suyundan mı?

İnstada diyetisyen simayduvan var. Paylaşımları çok şaşırtıcı geldi. Doğru mudur sizce ya? 3 haftada göbekler yok olmuş nerdeyse 3 beden incelmişlerler 2 haftada 1 ayda filan. Bana biraz abartı geldi ama

Canım çok geçmiş olsun ;( nu konuda hep uyarıyorlar demekki çok kişinin başına geliyor üzme kendini üstümüzde çok yük var bazen yetişemiyor insan.. doktora bir göstersemiydiniz acaba? Bir kremi filan vardır belki
Sağol canım gerçekten yetişemiyorum özellikle birileri geldiğinde.ama yine de salak olduğum gerçeğini değiştirmiyor ayak hiç aklıma gelmezdi buradaki anneler dikkat edin diye yazdım.annemler gitti yine yalnız kaldık 2 ufak çocukla hastaneye gidemiyorum eşim gelince sağlık ocağına götürebiliriz.ikiz bebek arabası alsam çok iyi olcak
Kendinı suçlu hissetme nerden bilebilirdin ki?
Ben de nazenin birkaç kere ağlayınca eşim komple soyup bakmıştı her yerine bazen kıl dalan olunca kaşındıklarında bile ağlaryabilirlermiş. Parmağa kıl dolanma olayı ona da gelmiş kadın 2 gündür susmuyor diye getirmiş bi soymuşlar parmağına saç dolanmış. Düzelir inşallah doktoruna ulaşabilirsen bir resmini at istersen belki yapılacak başka bir şey vardır eşim antibiyotikli merhem sürmesi lazım mikrop kapat yoksa dedi ama kendi doktoruna da bir danıs
Sağol canım keşke bizimde aklımıza soymak gelseydi.1 2 gündür gece gündüz ağlıyordu mızmızlanıyordu. anneme hastaneye gidelim dedim çocuk ağlıyor diye hastaneye mi gidilir dedi diştir dediler hatta diş kremi aldılar.ama çok fark etmedi.ama ayağından saçı çıkardım çocuk nasıl rahatladı.keşke götürseydim..
bizim burda özel hastane yok foto atamıyorum. devlete de yalnız kaldığım için gidemiyorum bebek arabasına sığmıyorlar.fito merhem diye sürdüm ama sağlık ocağına gidince yine sorucam.

İnstada diyetisyen simayduvan var. Paylaşımları çok şaşırtıcı geldi. Doğru mudur sizce ya? 3 haftada göbekler yok olmuş nerdeyse 3 beden incelmişlerler 2 haftada 1 ayda filan. Bana biraz abartı geldi ama
Asla mümkün değil ben iki aydır spor yapıyorum haftanın 4 günü. 2 3 gün yürüyüş akşam 7den sonra bir şey yemiyorum 10 kilo verebildim. Hiç kaçamak yapmadım bir lokma ekmek yemedim

Sağol canım gerçekten yetişemiyorum özellikle birileri geldiğinde.ama yine de salak olduğum gerçeğini değiştirmiyor ayak hiç aklıma gelmezdi buradaki anneler dikkat edin diye yazdım.annemler gitti yine yalnız kaldık 2 ufak çocukla hastaneye gidemiyorum eşim gelince sağlık ocağına götürebiliriz.ikiz bebek arabası alsam çok iyi olcak

Sağol canım keşke bizimde aklımıza soymak gelseydi.1 2 gündür gece gündüz ağlıyordu mızmızlanıyordu. anneme hastaneye gidelim dedim çocuk ağlıyor diye hastaneye mi gidilir dedi diştir dediler hatta diş kremi aldılar.ama çok fark etmedi.ama ayağından saçı çıkardım çocuk nasıl rahatladı.keşke götürseydim..
bizim burda özel hastane yok foto atamıyorum. devlete de yalnız kaldığım için gidemiyorum bebek arabasına sığmıyorlar.fito merhem diye sürdüm ama sağlık ocağına gidince yine sorucam.
İstersem resmini özelden bana at eşime göstereyim o gerek görürse söylesin sana merhem.

İstersem resmini özelden bana at eşime göstereyim o gerek görürse söylesin sana merhem.
Olur atıyorum sağolasın
DusunceBulutu DusunceBulutu Çok geçmiş olsun, ben de her bez değişiminden once bakarım ayaklarına çorap ipi dolanmış mi diye. Hatta bu olmasın diye bir çok anne çorabı ters giydiriyor bebeğine. 😔
Sağolasın en iyisini yapıyorsun.gerçi çorap değil benim saçım dolanmış.artık her gün bakarım

Sizce kim bütün kankileri mışıl mışıl uyurken harfleri ve renkleri çalışıyoooorrr 🙄🙄🙄
ders çalışırken sabahlamayan da ne bileyim 😏😏😏
Bebeklere su vermeye başlayınca kaynamış soğumuş su mu vereceğiz? Yoksa e bebekte satılan bebek suyundan mı?
Her ikisi de olur ama biz zaten hazır su aldığımız için onlardan vereceğim bir işlemden geçirmeden

X