2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimde oğluşu benim dışımda kimse kolay bi şekilde uyutamıyor bu elbette normal annesi olarak en çok ben vakit ayırıyorum daha iyi tanıyorum çünkü, kız kardeşim burda o biraz çözdü olayı ama mesela eşim demin uyutmaya çalıştı uyutamadı bizimki fıldır fıldır babasıyla oyun istediği o kadar belliydi ki en son ben aldım abartısız söylüyorum 1 dk içinde uyudu eşim gördü şok 😄 dedim senle oyun istediği için uyumadı çünkü babasını görünce bi heyecanlandı gülmeye başladı oda aldı direk uyutmaya çalıştı biraz oynayıp uyutsaydı uyurdu direk, bizimki baktı anasından hayır yok iyisimi uyuyayım dedi 🤭
Aynı şey annem içinde geçerli çok zor uyutuyordu oda, ben şunu anladım biz çalışan annelerin bebeğe bakacak kişi ile kesinlikle bi 10 gün geçirmemiz gerekiyor ki bebeğin huyunu suyunu tam çözsün rutinlerini uygulayabilsin yoksa olan bebeğe oluyor dengesi şaşıyor

Size acı bir gerçek :)

Eklentiler

• 20240131_135551.jpg
    20240131_135551.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri nasılsa kilo bu alınır da verilir de diyip hamileliği de bahane edip aşırı çok yemeye başladım. Doğumdan sonra da eski kafayla ne kadar çok yersem o kadar sütüm gelir diye diye aldım kiloları iyice. Ve mankenlere taş çıkartan fiziğim şuan gittikçe kötülemeye başlıyor 😭😅 6. Ayda diyetisyen eşliğinde kilo verme hedefim vardı, bu sefer de sütüm azalır mı diye düşünüyorum. 1 yaşını bekliyim diyorum. Sizce?

Aynı dertten bende muzdaribim gelin bir yaşı bekleyip sonra birbirimize destek olup diyet yapalım
Kızlar emzirme diyetisyeniyle calısın ve asırı kiloları hedeflemeyin, ben 2 aylıkken basladım cogunda da uymuyorum 3 kg falan verdim. Misafirden iştahtan cok uymadıgım için 1 kg veriyorum aonra bazen alıyorum sonra tekrar veriyorum flaan ama tamamen benle ilgili. İyi yanı su, kızım bu ay da gecen ay aldıgı kadar kilo aldı. Sütümde bi azalma yok diye anlıyorum bunu. Yediklerimi daha kaliteli hale getiriyor.

Kızlar bebekleriniz yüz üstü koyunca sürünmeye çalışıyor mu 🤣
Vallahi kendi ekseni etrafında dönüyor uzağa da gitme arka ayaklarına bir şey değerse bayağı ittiriyor kendini öne doğru Ayağında bir şey yoksa da çok minik minik sürünüyor Yani çok da ileriye gidiyor diyemem ama oyuncağı falan uzanmaya çalışıyor o zaman sürünüyor bir iki santim... Instagram'da ikidelilibideli var Beyza Hanım takip ediyor musunuz bilmiyorum ama onun çocuğu çok komik sürünüyor ya bayılıyorum emekleme gibi bir şey Ama resmen sürünüyor

Kızlar emzirme diyetisyeniyle calısın ve asırı kiloları hedeflemeyin, ben 2 aylıkken basladım cogunda da uymuyorum 3 kg falan verdim. Misafirden iştahtan cok uymadıgım için 1 kg veriyorum aonra bazen alıyorum sonra tekrar veriyorum flaan ama tamamen benle ilgili. İyi yanı su, kızım bu ay da gecen ay aldıgı kadar kilo aldı. Sütümde bi azalma yok diye anlıyorum bunu. Yediklerimi daha kaliteli hale getiriyor.
Dün bir kalıp kek yaptım bir de dereotlu poğaça yaptım hepsini ben yiyorum eşim hiç hamur işi yemez bu şekilde diyete uyuyabilirmiyim sence🤣

Vallahi kendi ekseni etrafında dönüyor uzağa da gitme arka ayaklarına bir şey değerse bayağı ittiriyor kendini öne doğru Ayağında bir şey yoksa da çok minik minik sürünüyor Yani çok da ileriye gidiyor diyemem ama oyuncağı falan uzanmaya çalışıyor o zaman sürünüyor bir iki santim... Instagram'da ikidelilibideli var Beyza Hanım takip ediyor musunuz bilmiyorum ama onun çocuğu çok komik sürünüyor ya bayılıyorum emekleme gibi bir şey Ama resmen sürünüyor
Yok etmiyordum bı bakayım bizim ki de bugün oyuncağına doğru bı beş santim ittirdi kendini totoyu dikti top gibi

Yazdım ikidelilibideli diye kullanıcı yok

X