- 29 Nisan 2021
- 4.633
- 7.015
Benimde oğluşu benim dışımda kimse kolay bi şekilde uyutamıyor bu elbette normal annesi olarak en çok ben vakit ayırıyorum daha iyi tanıyorum çünkü, kız kardeşim burda o biraz çözdü olayı ama mesela eşim demin uyutmaya çalıştı uyutamadı bizimki fıldır fıldır babasıyla oyun istediği o kadar belliydi ki en son ben aldım abartısız söylüyorum 1 dk içinde uyudu eşim gördü şok dedim senle oyun istediği için uyumadı çünkü babasını görünce bi heyecanlandı gülmeye başladı oda aldı direk uyutmaya çalıştı biraz oynayıp uyutsaydı uyurdu direk, bizimki baktı anasından hayır yok iyisimi uyuyayım dedi
Aynı şey annem içinde geçerli çok zor uyutuyordu oda, ben şunu anladım biz çalışan annelerin bebeğe bakacak kişi ile kesinlikle bi 10 gün geçirmemiz gerekiyor ki bebeğin huyunu suyunu tam çözsün rutinlerini uygulayabilsin yoksa olan bebeğe oluyor dengesi şaşıyor
Aynı şey annem içinde geçerli çok zor uyutuyordu oda, ben şunu anladım biz çalışan annelerin bebeğe bakacak kişi ile kesinlikle bi 10 gün geçirmemiz gerekiyor ki bebeğin huyunu suyunu tam çözsün rutinlerini uygulayabilsin yoksa olan bebeğe oluyor dengesi şaşıyor