Kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri nasılsa kilo bu alınır da verilir de diyip hamileliği de bahane edip aşırı çok yemeye başladım. Doğumdan sonra da eski kafayla ne kadar çok yersem o kadar sütüm gelir diye diye aldım kiloları iyice. Ve mankenlere taş çıkartan fiziğim şuan gittikçe kötülemeye başlıyor6. Ayda diyetisyen eşliğinde kilo verme hedefim vardı, bu sefer de sütüm azalır mı diye düşünüyorum. 1 yaşını bekliyim diyorum. Sizce?
Kızlar emzirme diyetisyeniyle calısın ve asırı kiloları hedeflemeyin, ben 2 aylıkken basladım cogunda da uymuyorum 3 kg falan verdim. Misafirden iştahtan cok uymadıgım için 1 kg veriyorum aonra bazen alıyorum sonra tekrar veriyorum flaan ama tamamen benle ilgili. İyi yanı su, kızım bu ay da gecen ay aldıgı kadar kilo aldı. Sütümde bi azalma yok diye anlıyorum bunu. Yediklerimi daha kaliteli hale getiriyor.Aynı dertten bende muzdaribim gelin bir yaşı bekleyip sonra birbirimize destek olup diyet yapalım
Bi tane de bendenSize acı bir gerçek :)
Üniversiteye gidince naptı yedi mi içti mi diye dertleniriz evlense mutlu mu diye ohoooSize acı bir gerçek :)
Hatta torun olunca bu çocuğa bakamıyor bunlar diyeÜniversiteye gidince naptı yedi mi içti mi diye dertleniriz evlense mutlu mu diye ohooo
Vallahi kendi ekseni etrafında dönüyor uzağa da gitme arka ayaklarına bir şey değerse bayağı ittiriyor kendini öne doğru Ayağında bir şey yoksa da çok minik minik sürünüyor Yani çok da ileriye gidiyor diyemem ama oyuncağı falan uzanmaya çalışıyor o zaman sürünüyor bir iki santim... Instagram'da ikidelilibideli var Beyza Hanım takip ediyor musunuz bilmiyorum ama onun çocuğu çok komik sürünüyor ya bayılıyorum emekleme gibi bir şey Ama resmen sürünüyorKızlar bebekleriniz yüz üstü koyunca sürünmeye çalışıyor mu
Dün bir kalıp kek yaptım bir de dereotlu poğaça yaptım hepsini ben yiyorum eşim hiç hamur işi yemez bu şekilde diyete uyuyabilirmiyim senceKızlar emzirme diyetisyeniyle calısın ve asırı kiloları hedeflemeyin, ben 2 aylıkken basladım cogunda da uymuyorum 3 kg falan verdim. Misafirden iştahtan cok uymadıgım için 1 kg veriyorum aonra bazen alıyorum sonra tekrar veriyorum flaan ama tamamen benle ilgili. İyi yanı su, kızım bu ay da gecen ay aldıgı kadar kilo aldı. Sütümde bi azalma yok diye anlıyorum bunu. Yediklerimi daha kaliteli hale getiriyor.
Yok etmiyordum bı bakayım bizim ki de bugün oyuncağına doğru bı beş santim ittirdi kendini totoyu dikti top gibiVallahi kendi ekseni etrafında dönüyor uzağa da gitme arka ayaklarına bir şey değerse bayağı ittiriyor kendini öne doğru Ayağında bir şey yoksa da çok minik minik sürünüyor Yani çok da ileriye gidiyor diyemem ama oyuncağı falan uzanmaya çalışıyor o zaman sürünüyor bir iki santim... Instagram'da ikidelilibideli var Beyza Hanım takip ediyor musunuz bilmiyorum ama onun çocuğu çok komik sürünüyor ya bayılıyorum emekleme gibi bir şey Ama resmen sürünüyor
Yazdım ikidelilibideli diye kullanıcı yokVallahi kendi ekseni etrafında dönüyor uzağa da gitme arka ayaklarına bir şey değerse bayağı ittiriyor kendini öne doğru Ayağında bir şey yoksa da çok minik minik sürünüyor Yani çok da ileriye gidiyor diyemem ama oyuncağı falan uzanmaya çalışıyor o zaman sürünüyor bir iki santim... Instagram'da ikidelilibideli var Beyza Hanım takip ediyor musunuz bilmiyorum ama onun çocuğu çok komik sürünüyor ya bayılıyorum emekleme gibi bir şey Ama resmen sürünüyor
Totoyu dikip öne atıyor kendini hafiften dimi :) bir bak varsa videosu efso komikYok etmiyordum bı bakayım bizim ki de bugün oyuncağına doğru bı beş santim ittirdi kendini totoyu dikti top gibi
Yazdım ikidelilibideli diye kullanıcı yok
ŞerefeeeeePiyano sayesinde çay içip kek yiyebiliyorum çok mutluyum bugün
Ay çok şaşkınım aynı tulum kızımda da var ve şu duruşu kafa yapısını kızıma o kadar çok benzettim ki ufak çaplı bir şok geçirdimPiyano sayesinde çay içip kek yiyebiliyorum çok mutluyum bugün
Ohh afiyet olsun şerefe yalnız hepimizin evinin bitki örtüsü oyuncakŞerefeeeee
YaaAy çok şaşkınım aynı tulum kızımda da var ve şu duruşu kafa yapısını kızıma o kadar çok benzettim ki ufak çaplı bir şok geçirdimMaşaallah
Yırtılmayan kitap can çekişiyorPiyano sayesinde çay içip kek yiyebiliyorum çok mutluyum bugün
Ama yırtılmıyorYırtılmayan kitap can çekişiyor