- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 88
- 37
Bendede oluyor burun kanaması hafif bir şekilde merak etmeyin hamilelik le ilgili burnumun içi aşırı kuru ve çatlıyor zaten kuruluktanArkadaşlar dün akşam hafif kasık ağrısı olduğu için içim rahat etmedi eşimle acile gittik. Yapılan tahliller sonrası idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrarda kan ve 87 bakteri görüldü. Bunun sonucu doktor MUNUROL verdi.Aranızda hamileyken kullanan var mı? Ayrıca iki gündür aralıklarla burun kanaması yaşıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte artan kan basıncından dolayı normalmiş. Bu gebelik beni çok pimpirikli yaptı
Kesin dedi, annem sordu hatta hocam eminsin degilmi diye evet net kiz dedi. Docent doktor zaten.Selam canım hayırlı olsun tahmin mi yoksa net gördü mü çok erken değil mi kesin konuşmak için yüzde kaç dedi merak ettim
Cok erken de degil oglumun cinsiyetini 10+6 da gormustu doktoruSelam canım hayırlı olsun tahmin mi yoksa net gördü mü çok erken değil mi kesin konuşmak için yüzde kaç dedi merak ettim
Biz dort kardesiz. 3 kiz bir erkek. Annem diyorki uc kizimda da komadaydim bir oglumda rahat hamilelik gecirdin sadece. Kiminde kizi oldugunu duysam arkadaslarimdan hep zor gecmis gebelikleri bulantilardan. Ben dedigim gibi kiz diye icime doguyordu oyle de oldu cok sukur rabbin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizeHayırlı olsun bitanem benimde bulantılar kusmalar çok zorladı bunda oğlumda böyle olmamıştı acaba benimde mi kız olucakşimdiden tatlı bir heyecan sardı
Hayırlı olsun doktorunuz kesin gördü o zamanKesin dedi, annem sordu hatta hocam eminsin degilmi diye evet net kiz dedi. Docent doktor zaten.
Ben bir kere yaptım gebelik düşündüğüm dönemde valla zor iş. O nedenle gurvita marka var. GÜvendim ben. Trendyoldan alıyorum. Böyle 4 lü minik paketleri var. ondan alıyorum her sabah bir tane aç karnına hop yutuyorum.Çok iyi yapıyorsun biliyor musun, benimde demir eksikliğim var hep bende bununla savaşıyorum yazın tedavi gördüm bende baya serumlar iğneler ama devam ediyor yine aynı düşüyor. İlikli kemik suyunu alıyor musun yapıyor musun canım bende yapayım, avokadoya da alışmam lazım. Teşekkür ederim paylaştığın için.
Canım fetal dna verdinmi sen bende bu akşam vericem inşallah hayırlı güzel haberler alırızBen bir kere yaptım gebelik düşündüğüm dönemde valla zor iş. O nedenle gurvita marka var. GÜvendim ben. Trendyoldan alıyorum. Böyle 4 lü minik paketleri var. ondan alıyorum her sabah bir tane aç karnına hop yutuyorum.
Verdim canım dün aldılar kanı. Heycanla bekliyorum sonucu. Senin de alınsın bakalım hayırla bekleyelim.Canım fetal dna verdinmi sen bende bu akşam vericem inşallah hayırlı güzel haberler alırız
Aa son durum ne oldu peki oksapar içinCanım fetal dna verdinmi sen bende bu akşam vericem inşallah hayırlı güzel haberler alırız
Benimde neredeyse doğuracak gibi kilo çok almadın 2 kilo ama niye böyle oldu şaşkınımKızlar göbişi çok büyüyen oldumu aranızda benim 6 aylık gibi çok şişti ya
Bende baktım biraz yapamayacağıma kanaat getirdimBen bir kere yaptım gebelik düşündüğüm dönemde valla zor iş. O nedenle gurvita marka var. GÜvendim ben. Trendyoldan alıyorum. Böyle 4 lü minik paketleri var. ondan alıyorum her sabah bir tane aç karnına hop yutuyorum.
Bende bu aralar şüpheleniyorum ya, acaba akıntınız var mıydı? Varsa nasıldı, kasık ağrım yok ama açık yeşil gibi sümüksü bir akıntı var afedersin. Pazartesi gideceğim ama yine de sorim dedim canım.Arkadaşlar dün akşam hafif kasık ağrısı olduğu için içim rahat etmedi eşimle acile gittik. Yapılan tahliller sonrası idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrarda kan ve 87 bakteri görüldü. Bunun sonucu doktor MUNUROL verdi.Aranızda hamileyken kullanan var mı? Ayrıca iki gündür aralıklarla burun kanaması yaşıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte artan kan basıncından dolayı normalmiş. Bu gebelik beni çok pimpirikli yaptı
Canım belli olmaz tekrar yaptır bakalım ne olacak, inşallah yanlıstir test coombs un da ne olduğunu bilmiyorum ama. Canım o kadar sıkkın ki coombs testim pozitif çıktı bana tekrar yaptır titreli dedi hep intwrnette kötü şeyler yazmışlar çok korkuyorum
bende 2.5 kilo aldım her tarafım şişBenimde neredeyse doğuracak gibi kilo çok almadın 2 kilo ama niye böyle oldu şaşkınım
Son durum şu dr kesinlikle bırakma dedi firma da en azından 24 saat dolunca numuneyi alalım dün akşam 7 de vuruldum iğneyi bu akşam da 7 de gelip kanımı alıcaklar öğlen de coraspin alıyordum onuda almadım bugün yarın öğlen alır devam ederim nasipseAa son durum ne oldu peki oksapar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?