2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bendede oluyor burun kanaması hafif bir şekilde merak etmeyin hamilelik le ilgili burnumun içi aşırı kuru ve çatlıyor zaten kuruluktan

Hayırlı olsun bitanem benimde bulantılar kusmalar çok zorladı bunda oğlumda böyle olmamıştı acaba benimde mi kız olucak şimdiden tatlı bir heyecan sardı
Biz dort kardesiz. 3 kiz bir erkek. Annem diyorki uc kizimda da komadaydim bir oglumda rahat hamilelik gecirdin sadece. Kiminde kizi oldugunu duysam arkadaslarimdan hep zor gecmis gebelikleri bulantilardan. Ben dedigim gibi kiz diye icime doguyordu oyle de oldu cok sukur rabbin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

Grupta biri çetin çetintaş hamile yogası yaptığını söylemişti. Biraz bakayım diyince böyle bir haber çıktı karşıma, paylaşmak istedim..

Ben bir kere yaptım gebelik düşündüğüm dönemde valla zor iş. O nedenle gurvita marka var. GÜvendim ben. Trendyoldan alıyorum. Böyle 4 lü minik paketleri var. ondan alıyorum her sabah bir tane aç karnına hop yutuyorum.

Canım fetal dna verdinmi sen bende bu akşam vericem inşallah hayırlı güzel haberler alırız

. Canım o kadar sıkkın ki coombs testim pozitif çıktı bana tekrar yaptır titreli dedi hep intwrnette kötü şeyler yazmışlar çok korkuyorum

Bende baktım biraz yapamayacağıma kanaat getirdim aşçı anne vardı ondan aldım 6 tane bı denim, bidahakine senin markadan alırım onu da gördüm denim kuzu

Bende bu aralar şüpheleniyorum ya, acaba akıntınız var mıydı? Varsa nasıldı, kasık ağrım yok ama açık yeşil gibi sümüksü bir akıntı var afedersin. Pazartesi gideceğim ama yine de sorim dedim canım.

. Canım o kadar sıkkın ki coombs testim pozitif çıktı bana tekrar yaptır titreli dedi hep intwrnette kötü şeyler yazmışlar çok korkuyorum
Canım belli olmaz tekrar yaptır bakalım ne olacak, inşallah yanlıstir test coombs un da ne olduğunu bilmiyorum ama

Aa son durum ne oldu peki oksapar için
Son durum şu dr kesinlikle bırakma dedi firma da en azından 24 saat dolunca numuneyi alalım dün akşam 7 de vuruldum iğneyi bu akşam da 7 de gelip kanımı alıcaklar öğlen de coraspin alıyordum onuda almadım bugün yarın öğlen alır devam ederim nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…