Eşimle aramda kan uyuşmazlığı var bu test bebeğe kanın geçip geçmediğini gösteriyormjş bende pozitif çıktı ama dpktorum tekrarlamamı istedi tekrar kan verdim bu kez özelde sonuç 3 gün sonra çıkacakmış lütfen dua edinCanım belli olmaz tekrar yaptır bakalım ne olacak, inşallah yanlıstir test coombs un da ne olduğunu bilmiyorum ama
Benim hiç yok neredeyse 12+0 haftalıkKızlar göbişi çok büyüyen oldumu aranızda benim 6 aylık gibi çok şişti ya
Sağlıklı olsunda şuanda fazla olmaması lazım normalde benim kocaman şaşırdım kaldımBenim hiç yok neredeyse 12+0 haftalık
Herşey sağlıklı gönlünce güzelliyle olsun kuzuEşimle aramda kan uyuşmazlığı var bu test bebeğe kanın geçip geçmediğini gösteriyormjş bende pozitif çıktı ama dpktorum tekrarlamamı istedi tekrar kan verdim bu kez özelde sonuç 3 gün sonra çıkacakmış lütfen dua edin
Vay be.. firmanın ismi neydi paylaşmanda sakınca yoksa bende genox a yaptırmayı düşünüyorum. Daha vaktim gelmedi henüz görüşemedim amaSon durum şu dr kesinlikle bırakma dedi firma da en azından 24 saat dolunca numuneyi alalım dün akşam 7 de vuruldum iğneyi bu akşam da 7 de gelip kanımı alıcaklar öğlen de coraspin alıyordum onuda almadım bugün yarın öğlen alır devam ederim nasipse
Genetix firmasına yaptırdım kuzumVay be.. firmanın ismi neydi paylaşmanda sakınca yoksa bende genox a yaptırmayı düşünüyorum. Daha vaktim gelmedi henüz görüşemedim ama
bu durum o kadar karışıkmış ki inan ben bile tam anlayamadım. Negatif olursa iğne yapıyorlarmış pozitifte bişey yapmıyorlarmış takibe alıyorlarmjş değer çok artarsa bebek zehirleniyormuş. Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum çok ağladım bugün bebeğimi de çok üzdüm inşallah devlet hastanesi yanılmıştır ve 3 gün sonra gelen sonucum güzel gelir inşallahHerşey sağlıklı gönlünce güzelliyle olsun kuzuduamız seninle ama öyle de olsa iğne vs vurulma gerekmiyor mu kuzu bı çözümü yolu yok mu
Ayrıca çok teşekkür ederim sana ilgilenip yazdığın içinHerşey sağlıklı gönlünce güzelliyle olsun kuzuduamız seninle ama öyle de olsa iğne vs vurulma gerekmiyor mu kuzu bı çözümü yolu yok mu
Canım inşallah güzel sonuç alırsınbu durum o kadar karışıkmış ki inan ben bile tam anlayamadım. Negatif olursa iğne yapıyorlarmış pozitifte bişey yapmıyorlarmış takibe alıyorlarmjş değer çok artarsa bebek zehirleniyormuş. Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum çok ağladım bugün bebeğimi de çok üzdüm inşallah devlet hastanesi yanılmıştır ve 3 gün sonra gelen sonucum güzel gelir inşallah
Hayırlı uğurlu sonuçların olsunnGenetix firmasına yaptırdım kuzum
Allah razı olsun çok teşekkür ederimCanım inşallah güzel sonuç alırsınsana dua edeceğim
Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah testin negatif gelir sanırım bu ikinci yaptığın detaylı bir test titrasyon demiştin şimdilik lütfen ağlayıp kendini ve bebeğini üzme tabiki kolay değil ama Allahtan ümit kesilmez bekle bu testin sonucunu görelim ne zaman çıkacakmış sonuç tüm kalbimle dualrımdasınAllah razı olsun çok teşekkür ederim
Bende devamlı akıntı yoktu sadece aralıklarla sarı akıntı kasık ağrısı oluyordu sanki böyle iğne batar gibi ama kime sorsam gebelik döneminde çok kez idrar yolu enfeksiyonu yaşamışBende bu aralar şüpheleniyorum ya, acaba akıntınız var mıydı? Varsa nasıldı, kasık ağrım yok ama açık yeşil gibi sümüksü bir akıntı var afedersin. Pazartesi gideceğim ama yine de sorim dedim canım.
Benim doktorum da öyle dedi daha yolun başındayız pozitif bile olsa yüksek titre olmaz dedi. Ankaraya gidiyormuş test 3 gün dediler canım çok teşekkür ederim şuan daha iyiyim Allah büyük bekliyorum sonucuRabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah testin negatif gelir sanırım bu ikinci yaptığın detaylı bir test titrasyon demiştin şimdilik lütfen ağlayıp kendini ve bebeğini üzme tabiki kolay değil ama Allahtan ümit kesilmez bekle bu testin sonucunu görelim ne zaman çıkacakmış sonuç tüm kalbimle dualrımdasın
Ya ne güzel sevindim canım benim hadi bakalım artık cinsiyetler belli oluyor yavaş yavaş :):) Kan sonucunda güzel çıkar inşallahKızlar doktordan çıktım, cinsiyeti net değil ama %55 kız gibi duruyor dedi doktorikili testi de yaptık ultrasonda bi sıkıntı yok şükür burun kemiği ense kalınlığı normal kan sonucum da haftaya çıkacak
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahBenim doktorum da öyle dedi daha yolun başındayız pozitif bile olsa yüksek titre olmaz dedi. Ankaraya gidiyormuş test 3 gün dediler canım çok teşekkür ederim şuan daha iyiyim Allah büyük bekliyorum sonucu
Dün akşam 9 da verdim bitanem inşallah sağlıklı güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?