2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım belli olmaz tekrar yaptır bakalım ne olacak, inşallah yanlıstir test coombs un da ne olduğunu bilmiyorum ama
Eşimle aramda kan uyuşmazlığı var bu test bebeğe kanın geçip geçmediğini gösteriyormjş bende pozitif çıktı ama dpktorum tekrarlamamı istedi tekrar kan verdim bu kez özelde sonuç 3 gün sonra çıkacakmış lütfen dua edin

Herşey sağlıklı gönlünce güzelliyle olsun kuzu duamız seninle ama öyle de olsa iğne vs vurulma gerekmiyor mu kuzu bı çözümü yolu yok mu

Vay be.. firmanın ismi neydi paylaşmanda sakınca yoksa bende genox a yaptırmayı düşünüyorum. Daha vaktim gelmedi henüz görüşemedim ama

Herşey sağlıklı gönlünce güzelliyle olsun kuzu duamız seninle ama öyle de olsa iğne vs vurulma gerekmiyor mu kuzu bı çözümü yolu yok mu
bu durum o kadar karışıkmış ki inan ben bile tam anlayamadım. Negatif olursa iğne yapıyorlarmış pozitifte bişey yapmıyorlarmış takibe alıyorlarmjş değer çok artarsa bebek zehirleniyormuş. Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum çok ağladım bugün bebeğimi de çok üzdüm inşallah devlet hastanesi yanılmıştır ve 3 gün sonra gelen sonucum güzel gelir inşallah

Canım inşallah güzel sonuç alırsın sana dua edeceğim

selamlar bayagidir girmiyorum nasilsiniz ne guzel cinsiyet haftalarina gelmisiz benimde haftaya sali randevum var 11+6 oluyoruz cinsiyet icin bisey dermi bilmiyorum hayirlisi

Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah testin negatif gelir sanırım bu ikinci yaptığın detaylı bir test titrasyon demiştin şimdilik lütfen ağlayıp kendini ve bebeğini üzme tabiki kolay değil ama Allahtan ümit kesilmez bekle bu testin sonucunu görelim ne zaman çıkacakmış sonuç tüm kalbimle dualrımdasın

Bende devamlı akıntı yoktu sadece aralıklarla sarı akıntı kasık ağrısı oluyordu sanki böyle iğne batar gibi ama kime sorsam gebelik döneminde çok kez idrar yolu enfeksiyonu yaşamış

Benim doktorum da öyle dedi daha yolun başındayız pozitif bile olsa yüksek titre olmaz dedi. Ankaraya gidiyormuş test 3 gün dediler canım çok teşekkür ederim şuan daha iyiyim Allah büyük bekliyorum sonucu

Ya ne güzel sevindim canım benim hadi bakalım artık cinsiyetler belli oluyor yavaş yavaş :):) Kan sonucunda güzel çıkar inşallah

Benim doktorum da öyle dedi daha yolun başındayız pozitif bile olsa yüksek titre olmaz dedi. Ankaraya gidiyormuş test 3 gün dediler canım çok teşekkür ederim şuan daha iyiyim Allah büyük bekliyorum sonucu
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…