2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Evet gözüm üstünde ama kendi kendine oynasın diye bırakıyorum öyle. Uykusu falan varsa. Sağa sola düşüyor 5,5 aylık oldu erken oturtmaya başladım onun faydaları
Bizimki de destekle böyle anaannesiyle görüntülü konuşuyor

Eklentiler

• b932c920-c572-4d5c-ba81-2cb43061031e.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 58
Senin bebiş güzel uyumuyor mu? Özellikle gece uykusu.. Benim çevremde bir tane var eğitim alan melodi uykuydu sanırım.
Oğlu 1.5 yaşındayken aldı, şimdi 3 yaşında. Gayet memnundu.

Aynen döktüm erkenden okusaydım buzluğa girermiş meğer sağlık olsun. Teşekkür ediyorum yanıtınız için

Senin bebiş sakindi uyuyodu sende uyku eğitimi diyosan biz yanmışız

Kızlar eski hayatınızı ozlediginiz oluyor mu?
Ben bugün çok saçma bir şeyi özledim. Kahvaltıda ekmek kızartmayı. Çok hevesle ekmek kızartma makinesi almıştım, her kahvaltıda kızartır ekmeğimi öyle yerdim, prensiplerim vardı. Şuan kahvaltı haybeye gidiyor, iki lokma yiyince oh be diyorum
Gözüm takıldı o hevesle aldığım makineye, ne günlerdi be dedim. Takriben ne zaman anne baba çocuk sakince kahvaltımızı yapıp, çayımızı yudumlariz?

Senin bebiş güzel uyumuyor mu? Özellikle gece uykusu.. Benim çevremde bir tane var eğitim alan melodi uykuydu sanırım.
Oğlu 1.5 yaşındayken aldı, şimdi 3 yaşında. Gayet memnundu.
Benim kızım çok güzel uyuyor 7,5 8 de uyur ama uykuları hep düzenli gündüz de dahil göğsümde oluyor. Kendi kendine uyusun istiyorum. Dişleri de çıkarttı ek gıdaya başlayınca bir şansımı denemek istiyorum 6. Ayın da çok uygun olduğunu okumuştum geç olmadan

Özlemediğim bir saniye bile yok geçen hafta ablamla kız kardeşim gelip kaldı sadece emzirmek için aldım nazenin i onlardan okadar iyi geldi ki anlatamam.

Maşallah, sizin olay kolay sadece desteği azaltacaksiniz. Zaten önce saatler düzene sokuluyor uyku penceresine göre ki bu 15-20 gün alabiliyor, sonra destek azaltılıyor. Sizin ilk aşama hallolmuş bile. Instagram'da Seyhan hanım var, tatlı uykucu aglatmayan anne. Bir de sanırım Sariye Keskinkılıç vardı, düşük bir ücrete veriyor egitim MEB sertifikasi var. Memnun kalanlar vardı. Bak istersen.
O adı çok bilinenler malesef çok ağlatıyor ve bunun çok normal olduğunu savunuyor. Benim annelik doğama aykırı olduğu için bu iki kişiyi mercek altına almıştım.

Bir de merak ettim, emerek uyuyup yatağına mi geciyor bunu mu kesmek istiyorsun, yoksa gündüz 1.5 saat boyunca göğsünde kokunla mi uyuyor

Kızlar bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Ben hep ayakta kucakta sallayıp pışpışlayarak uyutuyorum ve giderek zorlaşıyor Beşikte pışpışla asla uyumuyor

Bir de parmak emiyor mu sizinkiler? Benimki bu ara başparmağını emiyor.

Kızlardeşim geçen sene 10 aylık bebeğiyle Antalya da Amara Luxury Resort a gitmişti. Bebek oteliymiş bebek büfesi varmış tuzsuz haşlama sebzeler falan varmış. Otelin her yerinde hipp kavanoz mamalar sebze püresi meyve püresi varmış. Geceleri de hep çocuklara özel eğlenceler varmış.

Ben daha karar vermedim, bebişler daha pek anlamayacak o yüzden kendimize göre bir otel seçip onu adapte edebiliriz ya da hazır böyle bir otel varken daha kolay olabilir belki. Ama deniz olmasına dikkat edin bence. Doktor 1 yaştan önce havuz önermemişti kız kardeşime. Hep denize sokmuştu onlar. Ben de bu yaz öyle yaparım diye düşünüyorum

Kardeşim bizde, kahvaltıyı o hazırlıyor bebiş anakucağında bu arada , ağladığı zaman o alıyor ben kahvaltımı yapıp salona geçip bi de keyif çayı yapıyorum bebek benim değilmiş gibi davranıyorum

Sabahta uyandığında altını değişip besleyip takviyelrini verip kardeşime veriyorum oda mamasını verip ilk uykusuna uyutuyor o sırada bende 2 3 saat uyuyorum Allahım muhteşem bi nimet

Uykusu da düzenli gündüz 3 4 uyku yapar dışarı çıkmamıza göre değişiyor emip uyuduğu için tam uykusu gelmeden uyuyor bu yüzden 45 dk sürüyor bir uykuyu tam ayılmadan pışpışlayıp uzatırsam sersem olmuyor bakacağım söylediğiniz kişilere ben de kızımı ağlatmak istemiyorum mantığını anlayıp yapabilirsem aklıma yatarsa uygulamak isterim

Bir de merak ettim, emerek uyuyup yatağına mi geciyor bunu mu kesmek istiyorsun, yoksa gündüz 1.5 saat boyunca göğsünde kokunla mi uyuyor
Yok emerken uyuyor yatağına koyuyorum 45 dk uyuyor eğer yakalarsam pılpışlar başını okşarsam 1,5 saat uyuyor. Ben memede uyumasın yatağında kendi uyusun istiyorum.

Yok emerken uyuyor yatağına koyuyorum 45 dk uyuyor eğer yakalarsam pılpışlar başını okşarsam 1,5 saat uyuyor. Ben memede uyumasın yatağında kendi uyusun istiyorum.
Kuzum uyku güvenli bağlanma ve beneğim kitabını okumanı tavsiye ederim.. kendim yapamam dersen onun yazarı eğitim veriyor ben onla çalışmak çok isterim ama fiyat alamadım. Sordum da whatsapptan yazın filan dedi ben de o ara daha erken diye salladım..bence bir görüş..

Ben belki uygulamam bile mantığını anlamak istiyorum yazdım önerilen kişilere kitabı da hemen sipariş ediyorum teşekkür ediyorum

Ben belki uygulamam bile mantığını anlamak istiyorum yazdım önerilen kişilere kitabı da hemen sipariş ediyorum teşekkür ediyorum
3 Kitap okudum en içime sinen en anneye yakın bu bence.. mutlaka oku. Ben ve bebek hazır olduğumuzda ileride Ben bu yöntemi deneyeceğim. Bir de Instagram'da bir paylaşım var üstü orada uyku gibilerden ben sana birincisini atıyorum sayfaya gidip diğer 100 tane de okuyabilirsin Ben henüzü bitiremedim 100 maddeyi ama mutlaka kendinden birşey bulursun.

Ben Instagram'da iki üç tane sayfaya sormuştum ama hiçbiri yöntemini söylemiyor tabii ki parayı almadan.. ama işte su ağlatmalı mı diye soruyorum hepsi Hayır diyor. ama işte bundan çok emin olamadım açıkçası yani yöntemini söylemiyor parayı veriyorsun sonra o yöntem bana benim aile dinamiğime benim kişiliğime uymuyorsa ne yapacağız .. O yüzden ben destek alma konusunu bilemiyorum. Kendim okuyup araştırıp kendime en uygun olanını yapmaya çalışacağım olmazsa o zaman düşünürüm belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…