2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Maşallah, sizin olay kolay sadece desteği azaltacaksiniz. Zaten önce saatler düzene sokuluyor uyku penceresine göre ki bu 15-20 gün alabiliyor, sonra destek azaltılıyor. Sizin ilk aşama hallolmuş bile. Instagram'da Seyhan hanım var, tatlı uykucu aglatmayan anne. Bir de sanırım Sariye Keskinkılıç vardı, düşük bir ücrete veriyor egitim MEB sertifikasi var. Memnun kalanlar vardı. Bak istersen.
O adı çok bilinenler malesef çok ağlatıyor ve bunun çok normal olduğunu savunuyor. Benim annelik doğama aykırı olduğu için bu iki kişiyi mercek altına almıştım.
Adımçok bilinen ne kız bana yazsana merak ettim🤣 dediklerine bakayım. Bir sürü uykucu takip ediyorum bunları nasıl atlamışım

Ben Instagram'da iki üç tane sayfaya sormuştum ama hiçbiri yöntemini söylemiyor tabii ki parayı almadan.. ama işte su ağlatmalı mı diye soruyorum hepsi Hayır diyor. ama işte bundan çok emin olamadım açıkçası yani yöntemini söylemiyor parayı veriyorsun sonra o yöntem bana benim aile dinamiğime benim kişiliğime uymuyorsa ne yapacağız .. O yüzden ben destek alma konusunu bilemiyorum. Kendim okuyup araştırıp kendime en uygun olanını yapmaya çalışacağım olmazsa o zaman düşünürüm belki
Neyse bunda da ben öncü olacağım belli 😁 gelişmelerden haberdar ederim 😂

Her an özleniyor ya
Yani çocuktan öncesi inanılmaz özgürlükmüş ben evde olmuyodum mesela işe gidiyodum gelince hep koşturmaca geçerdi akşam yemk yap ye toparla derdim ama 9 gibi işim biter bi uzanırdım elimde telefon ister uzan dinlen uyukla
Şimdi hep tetikteyiz yani evet çok güzel bi duygu ama ne zaman yine kendi özgürlüğümüz olurki bu çok özleniyo cidden 🥹
Bu yüzden bana 2.çocuk fikri sıcak gelmiyo şuan tabi bir daha aynı zorluklar bilemiyorum yani ☺️
Kızlar eski hayatınızı ozlediginiz oluyor mu? 😊
Ben bugün çok saçma bir şeyi özledim. Kahvaltıda ekmek kızartmayı. Çok hevesle ekmek kızartma makinesi almıştım, her kahvaltıda kızartır ekmeğimi öyle yerdim, prensiplerim vardı. Şuan kahvaltı haybeye gidiyor, iki lokma yiyince oh be diyorum 😅
Gözüm takıldı o hevesle aldığım makineye, ne günlerdi be dedim. Takriben ne zaman anne baba çocuk sakince kahvaltımızı yapıp, çayımızı yudumlariz? 😅😅

Kızlar iki gündür aşırı ağlama krizlerimiz var. Diğer diş çıkarma belirtilerimiz de var. Sanırım ilk dişimiz gelecek diye düşünüyorum. Osman gönülal osanit, tetagil türevleri ile ilgili ne demişti? Doktoruna soran var mı? Ne kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız?

Kuzum uyku güvenli bağlanma ve beneğim kitabını okumanı tavsiye ederim.. kendim yapamam dersen onun yazarı eğitim veriyor ben onla çalışmak çok isterim ama fiyat alamadım. Sordum da whatsapptan yazın filan dedi ben de o ara daha erken diye salladım..bence bir görüş..
Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını da okumuş muydun canım ordada birçok method vardı ben okuyordum ama bitiremedim

Kızlar iki gündür aşırı ağlama krizlerimiz var. Diğer diş çıkarma belirtilerimiz de var. Sanırım ilk dişimiz gelecek diye düşünüyorum. Osman gönülal osanit, tetagil türevleri ile ilgili ne demişti? Doktoruna soran var mı? Ne kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız?
Dentinox jel sürdüm ben ama baş vermişti kullandığımda. Bir de karanfil zeytinyağı yaptım onu sürdüm ve de kehribar kolye.

Sadece kundak yapıyormuş ve hemen uyuyomuş 😩 biz nerde yanlış yaptık ya 🥴 doğduğundan beri kundak yapan ben uyumasını sağlayamadığım gibi birde kundağa alıştı 😅😂😂

Eklentiler

• IMG_4664.jpeg
    IMG_4664.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 70
Sadece kundak yapıyormuş ve hemen uyuyomuş 😩 biz nerde yanlış yaptık ya 🥴 doğduğundan beri kundak yapan ben uyumasını sağlayamadığım gibi birde kundağa alıştı 😅😂😂
O kadar geziyor ki el kadar bebeyle çocuk yorgunluktan pert olup kundakla ohh anne karnındayım deyip uyuyordur hemen 😂😂

Bu kadın bana kendimi yetersiz hissettiriyor. Hep saçlar maşalı bakımlı, gayet kolayca geziyor. Çocukla öyle kolay nasıl geziyor. Bize sadece bu güzel kısımları yansıtıyordur tabi sosyal medya yalanlar ile dolu. hep böyle bakımlı pozitif olması ben de yetersizlik hissi yaratıyor bilmiyorum 🤷‍♀️🤦‍♀️ ondan takibi bıraktım. Bir de Türkçesi çok bozuk okurken zorlanıyorum 😃

Bizde de durum aynı birden bir ağlıyor ne oldu şimdi diye şaşırıyor insan aaima bir beyazlama sertleşme yok anlamadım. Bu diş nerden geliyor da bu kadar can yakıyor. Ne zaman sürmeli öyle şeyler acaba

Bu kadın bana kendimi yetersiz hissettiriyor. Hep saçlar maşalı bakımlı, gayet kolayca geziyor. Çocukla öyle kolay nasıl geziyor. Bize sadece bu güzel kısımları yansıtıyordur tabi sosyal medya yalanlar ile dolu. hep böyle bakımlı pozitif olması ben de yetersizlik hissi yaratıyor bilmiyorum 🤷‍♀️🤦‍♀️ ondan takibi bıraktım. Bir de Türkçesi çok bozuk okurken zorlanıyorum 😃
Ayy iç sesim oldunuz resmen bende sırf bu nedenlerden takibi bırakmıştım, ama her yere annesiyle gidiyor asla yalnız bişey yapmıyor yürüyüşe çıkarken bile birileri var yanında eşi de çok yardımcı oluyor ve evet türkçesi o kadar bozuk ki insanın okurken sinirleri bozuluyor 😂

Dentinox jel sürdüm ben ama baş vermişti kullandığımda. Bir de karanfil zeytinyağı yaptım onu sürdüm ve de kehribar kolye.
Araştırayım onu duymamıştım. Zeytinyağı karanfil bende yaptım. Hava da soğuk olunca soğuk uygulama yapmak zaten zor oluyor.
Bizde de durum aynı birden bir ağlıyor ne oldu şimdi diye şaşırıyor insan aaima bir beyazlama sertleşme yok anlamadım. Bu diş nerden geliyor da bu kadar can yakıyor. Ne zaman sürmeli öyle şeyler acaba
Bizim alt damakta çıkmadı diş ama sanki etin içinde diş görünümü var gibi. Bilmiyorum herkeste var mı 😅 bebeklerde atak güneşli gün diyorlar ama sanki biz hep yağmurlu gibiyiz. Ağlamaları için bazen sebebe ihtiyaç olmuyor 🥲
Bu arada tetagili herkes çok kullanıyor ben Osman gönülal kullanmayın dedi diye hatırlıyorum🤔 Akşam baktım fda onaylamamış ama nasıl olur bilmiyorum. Daha tam araştıramadım
Arkadaşlar günaydın ama farkettim ki biz hiç uyumamışız 🥹🥱
Neden canım? Ekstra bir durum mu vardı?

Paşa oğlumun keyfi öyle istedi çok sık uyandı hep emzirdim onu uyutmaya çalışmaktan ben uyuyamadım bile hiç derin uykuya dalmadı.Bir de benimki sürekli yüzünü burnunu gözünü kaşıyor uykudayken bile, sizinkiler de yapıyor mu ?
Burnu tıkalıysa yapıyor nazenin mutlaka açıyorum ben uyanmasını göze alarak😁

Paşa oğlumun keyfi öyle istedi çok sık uyandı hep emzirdim onu uyutmaya çalışmaktan ben uyuyamadım bile hiç derin uykuya dalmadı.Bir de benimki sürekli yüzünü burnunu gözünü kaşıyor uykudayken bile, sizinkiler de yapıyor mu ?
Benimki bunu uykusu varken yapıyor sadece. Acaba uykusu vardı da herhangi bir sebepten uyuyamadı mı?

X