Uykusu varken yapıyor. Bazende mümük akıyorsa herhalde burnu rahatsız oluyorPaşa oğlumun keyfi öyle istedi çok sık uyandı hep emzirdim onu uyutmaya çalışmaktan ben uyuyamadım bile hiç derin uykuya dalmadı.Bir de benimki sürekli yüzünü burnunu gözünü kaşıyor uykudayken bile, sizinkiler de yapıyor mu ?
Araştırırsan bizi de bilgilendirir misin canım.. yok benimkinde normal damak hala.seninki yaklaştı o zamanAraştırayım onu duymamıştım. Zeytinyağı karanfil bende yaptım. Hava da soğuk olunca soğuk uygulama yapmak zaten zor oluyor.
Bizim alt damakta çıkmadı diş ama sanki etin içinde diş görünümü var gibi. Bilmiyorum herkeste var mıbebeklerde atak güneşli gün diyorlar ama sanki biz hep yağmurlu gibiyiz. Ağlamaları için bazen sebebe ihtiyaç olmuyor
Bu arada tetagili herkes çok kullanıyor ben Osman gönülal kullanmayın dedi diye hatırlıyorumAkşam baktım fda onaylamamış ama nasıl olur bilmiyorum. Daha tam araştıramadım
Neden canım? Ekstra bir durum mu vardı?
Paşa oğlumun keyfi öyle istedi çok sık uyandı hep emzirdim onu uyutmaya çalışmaktan ben uyuyamadım bile hiç derin uykuya dalmadı.Bir de benimki sürekli yüzünü burnunu gözünü kaşıyor uykudayken bile, sizinkiler de yapıyor mu ?
İnsan her gece uyuyacak değil yaBenimki bunu uykusu varken yapıyor sadece. Acaba uykusu vardı da herhangi bir sebepten uyuyamadı mı?
Tamam canım ben onlara bir bakayım bugün yarın yazarım gruba daAraştırırsan bizi de bilgilendirir misin canım.. yok benimkinde normal damak hala.seninki yaklaştı o zaman
Ben sleepy kullandım sızdırıyor diye baby turco ya geçmiştim. Eşim yoktu araba da bende değildi getir den goon var diye onu söyledim çok memnun kaldım arkası daha uzun taşma yapmıyor içi ince ve yumuşak emicilipi daha yüksek. Kalıbı da daha geniş bence goon alınabilir.Kızlar sleepy de indirim var bakmak isteyen olursabiz şu an molfix 4 numara kullanıyoruz. Goon almayı düşünüyordum ama bionaturali de seviyorum. Tek sorun sleepynin kalıbı küçük. Alsam bacaklarını sıkar mı ki?
Bunların ikisi aynı anda mı çıkıyor yaa çok tatlıİnsan her gece uyuyacak değil yaBenimki de pesimistin dediği gibi uykusu varken yapıyor.
Tamam canım ben onlara bir bakayım bugün yarın yazarım gruba daya şöyle üstte bir şey yok. Şu 1. Gündeki gibi diş etleri sanki
Bu kadın bana kendimi yetersiz hissettiriyor. Hep saçlar maşalı bakımlı, gayet kolayca geziyor. Çocukla öyle kolay nasıl geziyor. Bize sadece bu güzel kısımları yansıtıyordur tabi sosyal medya yalanlar ile dolu. hep böyle bakımlı pozitif olması ben de yetersizlik hissi yaratıyor bilmiyorumondan takibi bıraktım. Bir de Türkçesi çok bozuk okurken zorlanıyorum
Ben hala takip ediyorum ya hoşuma gidiyor süslü olmasıEvet hep pozitif hep makyajlı fln o şekilde gösteriyor kendini
Başlarda bende bakıyodum ve hergün dışarda ben neden yapamıyorum diyodum ama eve yardımcı geliyomuş myle demişti
Biz dışarı çıkınca bütün işler kalıyo
Sen de goon'cu olmuşsun melikeBen sleepy kullandım sızdırıyor diye baby turco ya geçmiştim. Eşim yoktu araba da bende değildi getir den goon var diye onu söyledim çok memnun kaldım arkası daha uzun taşma yapmıyor içi ince ve yumuşak emicilipi daha yüksek. Kalıbı da daha geniş bence goon alınabilir.
Sleepy bionaturalden çektiğimizi bir ben bir Allah bideKızlar sleepy de indirim var bakmak isteyen olursabiz şu an molfix 4 numara kullanıyoruz. Goon almayı düşünüyordum ama bionaturali de seviyorum. Tek sorun sleepynin kalıbı küçük. Alsam bacaklarını sıkar mı ki?
Gooncu olmayan kaldı mı yaaSen de goon'cu olmuşsun melikeama güzel taşma ve pişik olmuyor şükür.. ama ben bugün kendim sızdırdım 10 saniye alt açmayı açmak zor geldiği için altına alırken bir çiş yaptı Bütün nevresimleri her şeyi baştan değiştirmek zorunda kaldım
Benim gönlüm hala primada ama cüzdanım değil
Ben de ilk goon u takınca tedirgin oldum pişik falan olur mu diye normalde gece almıyorum altını alayım dedim her yere işediSen de goon'cu olmuşsun melikeama güzel taşma ve pişik olmuyor şükür.. ama ben bugün kendim sızdırdım 10 saniye alt açmayı açmak zor geldiği için altına alırken bir çiş yaptı Bütün nevresimleri her şeyi baştan değiştirmek zorunda kaldım
İçebiliyoruz hatta hamilelikte de veriyodu benim diyetisyenKız yeşil çay içebiliyor muyuz biz Ben hamilelikte alışkanlık yeşil çay içmiyorum hiç Anam bilseydim içerdim Bunca zamandır ödemim ve göbeğim giderdi belki Azıcık da olsa bir gram falan azalırdı belkikonuya gelecek olursa o zaman yapacak bir şey yok ille ille sağacaksın canım elle sarmımdan daha güzel bir çözüm yok bunda biraz can acıtıcı ve zor oluyor uzun oluyor ama sıcak kompres yap Hatta duşta kompress yaparken elle Birazını sağa birazcık masaj yap
Ben nedense ek gıdaya gecince diye dusunuyorum masada bizimle oturur bekler ekmeğini kemirir diye hayal ediyorımKızlar eski hayatınızı ozlediginiz oluyor mu?
Ben bugün çok saçma bir şeyi özledim. Kahvaltıda ekmek kızartmayı. Çok hevesle ekmek kızartma makinesi almıştım, her kahvaltıda kızartır ekmeğimi öyle yerdim, prensiplerim vardı. Şuan kahvaltı haybeye gidiyor, iki lokma yiyince oh be diyorum
Gözüm takıldı o hevesle aldığım makineye, ne günlerdi be dedim. Takriben ne zaman anne baba çocuk sakince kahvaltımızı yapıp, çayımızı yudumlariz?
Baby turcodan sonra goon cennet gibi bişeyBen sleepy kullandım sızdırıyor diye baby turco ya geçmiştim. Eşim yoktu araba da bende değildi getir den goon var diye onu söyledim çok memnun kaldım arkası daha uzun taşma yapmıyor içi ince ve yumuşak emicilipi daha yüksek. Kalıbı da daha geniş bence goon alınabilir.
Ggkf bu bahaneyle size onları kıyaslayayım: Düz molfix, pure and soft ve goon. Hepsinde 3 no kullandım. Ağ genişliği ve yumuşaklıkta goon geçer tabi ki. Düz molfix pişik yapmaya cok meyilli ama yapmıyo garip bi şekilde. Molfixlerde çiş göstergesi yok, ön taraf şişiyo goonda da bazen oyle oluyo ama renk değiştirmemii oluyo goon daha uzun sure kalıyo boylece. Pure and soft du molfixle nerdeyse aynı yumusaklıkta belki bi tık daha iyidir ama kalıbı cok cok hafif daha dar. Duz molfixten farkı arkasında lastik olması ve pişiğe meyil var gibi durmuyo. Duz molfix de pure and softta da saat aksam 7 8 gibi takıyorum, çişi değiştirmiyorum sabah kaka yapıyo yine 6 7 gibi, taştı cogu kez. Sanırım oure and softta daha cok yasadım kaldıramıyo o kadar sure cis artı kaka. Goon bebeğimle henuz oyle bişey olmadı 50 60 tane kullandımnsanırım. Goonun negatif yanı cırtları molfixten daha kötü zor acılıyyor hatta dikkat etmeyip direkt cekersen kopabilir bile. Onun dısında tüm indirimleri kovalayıp gooncuyuz artık tamamen. Qnca köye falak gidersem kolay buluyorum diye molfix alırım iyice bezsiz kalırsam.
Benim bebe de bu şekilde. 3 aile aynı anda beybi sahibi olduk diğer 2 bebek koyduğun yerde put gibi oturuyor bizimki illa kucak ve ilgi istiyor. Dışardan görenler Allah size sabır versin diyorKızlar ya bu hafta annem vardı ve ben o halde bile psikolojik olarak yoruldum. Kızım sürekli ağlama modunda oyun oynarken bile kendi haline 5 dk kalmıyor. Başında durup şarkı söyleyip gülmem gerekiyor. Kimsenin kucağında durmuyor. Ben başında olduğum sürece mutlu oluyor. Babası o kadar uğraşmasına rağmen ben olmayınca ağlıyor. Bir ay kadar önce eşimin akrabası bize misafirliğe gelmişti.Bizden 15 gün küçük kızları var ve çocuğu koltuğa koydular çocuk orada öyle durdu bizimki yemek masasını yıkmaya çalışıyordu. Her şeye atlıyor ses çıkarıyor. Kucakta olmasına rağmen sürekli mızıldanıyor. Misafirler en son giderken şakayla karışık şey dedi bizim çocuk gece uyumuyor ama sizinkine bakması daha zor sanki dedi. Size 1. sorum şuben çocukla sürekli ilgilendiğim için mi kendi başına kalmaya dayanamıyor yoksa mizaç olarak çabuk rahatsız olmaya meyilli mi? O zaman takılmamıştım. Kızım ne güzel canlı hareket etmek, öğrenmek istiyor diye ama bu süreçte başka çocuklar da görünce biraz daha acaba yapı olarak huzursuz bir bebek mi diyorum. Bunu da kendimde buluyorum. Biz aile olarak gergin insanlarız bize benzemesini istemiyorum. Mutlu olsun istiyorum ama sanırım mutlu edemiyorum. Yorgunluğum ona bakmaktan değil onu sürekli huzursuz görmekten bilmiyorum soru sordum ama cevabı bilmek de bir şey değiştirmeyecek. İç dökme postu olsun bu da
Bu arada bu hafta o kadar mesaj alıntıladım. Cevap yazayım diyene kadar o konu kapandı.
Uzun zamandır aldığım en güzel haber olabilir zira o dönem durumunuza saatlerce ağlamıştım.. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok çok sevindim gözlerim yine doldu lanet hormonlarKızlar merhaba beni hatırlayanlar vardır belki bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu ilk size vermek istedim müjdeyi tekrar hamileyim bana dua eder misiniz
Ben hala takip ediyorum ya hoşuma gidiyor süslü olmasıya zaten evinden belli zengin olduğu tabiki yardımcıları vardır.. benim de çok param olsa ben de her gün dışarı çıkarım kahvaltıya yemeğe vs ne olacak evde yemek vs yapmazsan işte yok temizliği de yardımcı yapar zaten. Ne güzel bütün gün gez
Benimki de sidefer ve kakasının kokusu aklıma bile gelince midem bulanıyorBende sidefer kullanıyorum cnm burda bestiron konuşuldu çok ama doktor bunu verince ben bunu aldım
Gaz kabızlık vs olmadı memnunum yani sadece kakası baya kokuyo bu genel bişeymi bilmiyorum
Maşallah yaa keşke ben de böyle ağrı çeksem de sütüm olsaKızlar benim sağ meme gene fecaat, gece bi uyandım emzirmeye her 2 meme de şişmiş yatmadan da sütyen sıkmıştı açıp öyle uyumuştum. Uyumadan önce solgar bira mayası içtim bi kaç günde hiç içmemiştim ondan mı oldu böyle anlamadım ve emzirirken sol mememden süt aktıböyle akmaz normalde hemen bebişi çevirdim soldan emzirdim ama keşke çevirmeseydim sol boşaldı sağ boşalmadı feci ağrısı var, sağım yaptım gelmedi tıkanmış yine pompa açamıyor anca benim sıpanın emmesi lazım ama biliyorsunuz gündüz emmesi işkence hele sağı çok az emiyor, uyy çok canım acıyor ya
Her gün. Bunun için vicdan azabı çekmek de cabası.Kızlar eski hayatınızı ozlediginiz oluyor mu?
Ben bugün çok saçma bir şeyi özledim. Kahvaltıda ekmek kızartmayı. Çok hevesle ekmek kızartma makinesi almıştım, her kahvaltıda kızartır ekmeğimi öyle yerdim, prensiplerim vardı. Şuan kahvaltı haybeye gidiyor, iki lokma yiyince oh be diyorum
Gözüm takıldı o hevesle aldığım makineye, ne günlerdi be dedim. Takriben ne zaman anne baba çocuk sakince kahvaltımızı yapıp, çayımızı yudumlariz?
Benimkini uyku saati gelince doyurup beşiğine salıyorum. Dönencesiyle uyuyor kendi kendine. Bazen ben de yatıp uyuyor taklidi yapıyorum hadi uyku saati bak herkes uyuyor mesajı vermek için. Bazı günler bizde de kaos oluyor tabi kucakta pış pış modumuz da var. Gündüz uykuları full pışpışlı diyebilirim ama gece daha rahat.Kızlar bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Ben hep ayakta kucakta sallayıp pışpışlayarak uyutuyorum ve giderek zorlaşıyorBeşikte pışpışla asla uyumuyor
Ay ben dün gidip saçlarıma brezilya fönü çektirdim. 6 ay kalır dedi kuaför. Zaten doğumdan kalma fazla 10 kilom var. Her gün aynaya bakıp kendimden nefret etmektense bi şeyleri değiştireyim artık dedim. Kuaföre gitmeyeli yıl olmuş neredeyse kredi çekecek kıvama getirdi beni en son hesapBu kadın bana kendimi yetersiz hissettiriyor. Hep saçlar maşalı bakımlı, gayet kolayca geziyor. Çocukla öyle kolay nasıl geziyor. Bize sadece bu güzel kısımları yansıtıyordur tabi sosyal medya yalanlar ile dolu. hep böyle bakımlı pozitif olması ben de yetersizlik hissi yaratıyor bilmiyorumondan takibi bıraktım. Bir de Türkçesi çok bozuk okurken zorlanıyorum
Benim beybimin narin totişi sadece primayı kabul ediyor. Evi barkı yiyecek çocum böyle böyle.
Bende öyle yaparım burnu tıkalıysa içim rahat etmez açarım ama değildi şöyle ki uykudan mızırdanarak uyanıyır sonra elini yüzüne götürüyor kaşıdıkça daha beter uykusu açılıyorBurnu tıkalıysa yapıyor nazenin mutlaka açıyorum ben uyanmasını göze alarak
Sabah erkenden kakasını yapmıştı gazı mı vardı diye düşünmedim değilBenimki bunu uykusu varken yapıyor sadece. Acaba uykusu vardı da herhangi bir sebepten uyuyamadı mı?
Olabilir bilemedim bende ama yaptıkça uykudan uyanıyor bazen elini indiriyorum tutuyorum ama yine kaldırıyorUykusu varken yapıyor. Bazende mümük akıyorsa herhalde burnu rahatsız oluyor
Ayy vallahi tövbeler olsun o ne günlerdiSleepy bionaturalden çektiğimizi bir ben bir Allah bidedikloron bilir elimde halen 30 tane var bitmedi bitmedi bitmedi bence goon ile sleepy bionatural kesinlikle aynı kategoride bile değiller
Goon forever