2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Adımçok bilinen ne kız bana yazsana merak ettim dediklerine bakayım. Bir sürü uykucu takip ediyorum bunları nasıl atlamışım

Neyse bunda da ben öncü olacağım belli gelişmelerden haberdar ederim

Her an özleniyor ya
Yani çocuktan öncesi inanılmaz özgürlükmüş ben evde olmuyodum mesela işe gidiyodum gelince hep koşturmaca geçerdi akşam yemk yap ye toparla derdim ama 9 gibi işim biter bi uzanırdım elimde telefon ister uzan dinlen uyukla
Şimdi hep tetikteyiz yani evet çok güzel bi duygu ama ne zaman yine kendi özgürlüğümüz olurki bu çok özleniyo cidden
Bu yüzden bana 2.çocuk fikri sıcak gelmiyo şuan tabi bir daha aynı zorluklar bilemiyorum yani

Kızlar iki gündür aşırı ağlama krizlerimiz var. Diğer diş çıkarma belirtilerimiz de var. Sanırım ilk dişimiz gelecek diye düşünüyorum. Osman gönülal osanit, tetagil türevleri ile ilgili ne demişti? Doktoruna soran var mı? Ne kullanıyorsunuz ya da kullanacaksınız?

Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını da okumuş muydun canım ordada birçok method vardı ben okuyordum ama bitiremedim

Dentinox jel sürdüm ben ama baş vermişti kullandığımda. Bir de karanfil zeytinyağı yaptım onu sürdüm ve de kehribar kolye.

Sadece kundak yapıyormuş ve hemen uyuyomuş biz nerde yanlış yaptık ya doğduğundan beri kundak yapan ben uyumasını sağlayamadığım gibi birde kundağa alıştı

Eklentiler

• IMG_4664.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 70
Sadece kundak yapıyormuş ve hemen uyuyomuş biz nerde yanlış yaptık ya doğduğundan beri kundak yapan ben uyumasını sağlayamadığım gibi birde kundağa alıştı
O kadar geziyor ki el kadar bebeyle çocuk yorgunluktan pert olup kundakla ohh anne karnındayım deyip uyuyordur hemen

Bu kadın bana kendimi yetersiz hissettiriyor. Hep saçlar maşalı bakımlı, gayet kolayca geziyor. Çocukla öyle kolay nasıl geziyor. Bize sadece bu güzel kısımları yansıtıyordur tabi sosyal medya yalanlar ile dolu. hep böyle bakımlı pozitif olması ben de yetersizlik hissi yaratıyor bilmiyorum ondan takibi bıraktım. Bir de Türkçesi çok bozuk okurken zorlanıyorum

Bizde de durum aynı birden bir ağlıyor ne oldu şimdi diye şaşırıyor insan aaima bir beyazlama sertleşme yok anlamadım. Bu diş nerden geliyor da bu kadar can yakıyor. Ne zaman sürmeli öyle şeyler acaba

Ayy iç sesim oldunuz resmen bende sırf bu nedenlerden takibi bırakmıştım, ama her yere annesiyle gidiyor asla yalnız bişey yapmıyor yürüyüşe çıkarken bile birileri var yanında eşi de çok yardımcı oluyor ve evet türkçesi o kadar bozuk ki insanın okurken sinirleri bozuluyor

Dentinox jel sürdüm ben ama baş vermişti kullandığımda. Bir de karanfil zeytinyağı yaptım onu sürdüm ve de kehribar kolye.
Araştırayım onu duymamıştım. Zeytinyağı karanfil bende yaptım. Hava da soğuk olunca soğuk uygulama yapmak zaten zor oluyor.
Bizde de durum aynı birden bir ağlıyor ne oldu şimdi diye şaşırıyor insan aaima bir beyazlama sertleşme yok anlamadım. Bu diş nerden geliyor da bu kadar can yakıyor. Ne zaman sürmeli öyle şeyler acaba
Bizim alt damakta çıkmadı diş ama sanki etin içinde diş görünümü var gibi. Bilmiyorum herkeste var mı bebeklerde atak güneşli gün diyorlar ama sanki biz hep yağmurlu gibiyiz. Ağlamaları için bazen sebebe ihtiyaç olmuyor
Bu arada tetagili herkes çok kullanıyor ben Osman gönülal kullanmayın dedi diye hatırlıyorum Akşam baktım fda onaylamamış ama nasıl olur bilmiyorum. Daha tam araştıramadım
Arkadaşlar günaydın ama farkettim ki biz hiç uyumamışız
Neden canım? Ekstra bir durum mu vardı?

Burnu tıkalıysa yapıyor nazenin mutlaka açıyorum ben uyanmasını göze alarak

Benimki bunu uykusu varken yapıyor sadece. Acaba uykusu vardı da herhangi bir sebepten uyuyamadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…