2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Doktor bana adaçayı yasak dedi kuzu. Daha ilk gittiğim kontrolde yasakları saydı adaçayı yeşilçay diye.. nane limon ıhlamur zencefil başka birşey yok dedi.
İçmeyeceksiniz zaten canım sadece gargara yapıp tükürülecek benim de ağrıyo bigün yapıcam ertesi güne geçiyor

Kızlar benim hafif kanamam oldu gebeliğin 5.haftasına girmek üzereyiz. Düşük mü yapıyorum pazar günü hangi doktora ulaşacağım bilmiyorum adet öncesi gibi pembe kan geldi çok kötüyüm

Kızlar benim hafif kanamam oldu gebeliğin 5.haftasına girmek üzereyiz. Düşük mü yapıyorum pazar günü hangi doktora ulaşacağım bilmiyorum adet öncesi gibi pembe kan geldi çok kötüyüm
Merhaba kötü düşünmeyin hemen yerleşme kanaması da olabilir 🙏🏻 herhangi bi hastanenin acil bölümüne gidin mutlaka vardır nöbetçi doktor

Stres yapma git acile hemen
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bazı hastanelerde icapçı doktor oluyor. Özel hastaneler tabi
Gelip bakıyorlar yoksa da git devlete acile
Merhaba kötü düşünmeyin hemen yerleşme kanaması da olabilir 🙏🏻 herhangi bi hastanenin acil bölümüne gidin mutlaka vardır nöbetçi doktor

Herkese selam cuma günü idrar testim pozitif çıktı. 2 düşüğüm var. İnşallah bu sefer sağlıklı ilerler. Yarın randevum var.
Trambofili paneli bu şekilde çıkmıştı. Aynı durumda olan var mı? Nasıl ilerliyor gebeliğiniz?

Eklentiler

• CB4F1C23-75F5-4480-8ADA-C87636D68C6A.jpeg
    CB4F1C23-75F5-4480-8ADA-C87636D68C6A.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 62
  • F519B9F4-654E-41C3-B9D5-8930FE792751.jpeg
    F519B9F4-654E-41C3-B9D5-8930FE792751.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 60
Herkese selam cuma günü idrar testim pozitif çıktı. 2 düşüğüm var. İnşallah bu sefer sağlıklı ilerler. Yarın randevum var.
Trambofili paneli bu şekilde çıkmıştı. Aynı durumda olan var mı? Nasıl ilerliyor gebeliğiniz?
benim de bir düşüğüm var az önce hafif pembe lekem geldi adet başlangıcı gibi diğerinde de böyle olmuştu sonra adetle birlikte düşürdüm. o kadar korkuyorum ki inşallah kötü bişey olmaz sağlıklıca nasip olsun kucağımıza almak

X