2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Günaydın sevgili tatliş eylül anneleri
Beni sorarsanız bulantı ve kusma ile mücadeleye devam sizler nasılsınız
günaydın canım benim her sabah midem kazınıyor içim bayılıyor resmen son 1 haftadır böyleyim asla açlığa dayamıyorum ,herkes bulantı kusma iştahsızlık tiksinme ile mücadele ederken ben midemi doldurmanın derdindeyim her yemekten sonra mide ağrısı çekiyorum o ayrı ve hafif bulantılar akşamları oluyor daha çok , geçenlerde ağzımın tadı çok bozuktu oda düzeldi bi iki gündür bilmiyorum sırf bunun için naneli sakız çiğnedim belki de ondandır

Hani diyorlar ya 9 dan sonra hafifliyor diye inşallah bizlerde artık normale döneriz insan hayattan keyif alamıyor yemek görmek istemiyo inşallah herşey çok güzel olucak hepimiz için

Hani diyorlar ya 9 dan sonra hafifliyor diye inşallah bizlerde artık normale döneriz insan hayattan keyif alamıyor yemek görmek istemiyo inşallah herşey çok güzel olucak hepimiz için
Bakalım yarın 9 olcak insallah canı sağolsun iyi olsunlar da senelerdir yiyorum zaten amin insallah hepimiz için teşekkür ediyorum geçecek az kaldı 7 ay kaldı

dikloron sana katılıyorum bende de iştah açlık son safhada grubun en çok kilo alanı biz olmayalım doğuma kadar

dikloron sana katılıyorum bende de iştah açlık son safhada grubun en çok kilo alanı biz olmayalım doğuma kadar
kız n'olacak bu halimiz neden bizde iştahsızlık yok zaten ben boğa burcuyum iştahım açılsa beni kimse tutamaz daha şimdiden 1.5 kilo almışım aboooo , vallahi kahvaltı yaptım bayağı da doyurucu bi kahvaltıydı, bi yanım hala aç, sanki sofradan tabağım bitmeden kalkmış gibiyim

Bende aldım bi kilo bide öyle heyecanla hazırlıyorum ki sanki misafir gelecek tek başıma yiyorum şimdide afedersin inek gibi yatıyorum ağırlık çöktü

Selam arkadaşlar, bende aç kalamıyorum aç olunca midem bulanmaya başlıyor henüz çıkarmadım hemen ağzımı dolduruyorum bakalım sonunda neler olacak onun dışında uyku halim devam ediyor

Bende aldım bi kilo bide öyle heyecanla hazırlıyorum ki sanki misafir gelecek tek başıma yiyorum şimdide afedersin inek gibi yatıyorum ağırlık çöktü
sen ne diyosun ben geceden kahvaltı için hayaller kuruyorum acaba ne yapsam diye merak etme bende öyleyim daha masayı toplamadım yatış pozisyonundayım

Selam arkadaşlar, bende aç kalamıyorum aç olunca midem bulanmaya başlıyor henüz çıkarmadım hemen ağzımı dolduruyorum bakalım sonunda neler olacak onun dışında uyku halim devam ediyor
Bendede açken daha fazla bulantı oluyor ama tokken de bulantıya devam ya oğlumda böyle olmamıştı sabah kusardım bitti gitti bunda gün boyu devam bilmiyorum ama kız mı acaba demeden geçemiyorum hayırlısı ile sağ salim olsunlar da

Ya bence önceden çocuğu olan anneler cinsiyet tahminini bu gibi durumlardan dolayı daha iyi tutturuyorlar

Ben de aynıyım herkes bulantıdan şikayetçi ben açlıktan midemin içinde bi kara delik var sanki sürekli öğütüyor öğütecek bişey bulamazsa işte o zaman bulantı başlıyor yiyince hemen geçiyor ama mide fesadı geçiricem böyle giderse daha 6 haftalık şimdiden 5 kilo aldım yemek ve yatmaktan. Allah tan zayıfım da çok dert etmiyorum. Bir de tek olmadığıma sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…