- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Kuzum senin 10. Hafta görünüyor bulantılar aynı mı yoksa bi azalma oldu muhepimiz aynı durumdayız galibaAllah yardımcımız olsun atlatalım inşallah şu dönemi
Aynen bebğim bir muayene bir kontrol şeklinde ayda iki muayne ye denk geliyor10 gün içinde gidilen 2. Muayene de ücret almıyor benim doktorum canım kontrol olarak görüyor
Çağırsan baktırırız yaamanyakprenses diye bir üye var keseden cinsiyet tahmini yapıyoatsanız kesenizi çağırsakta baksa bana kız dedi
Senin kese nasıldı hangi taraftaydı embriyomanyakprenses diye bir üye var keseden cinsiyet tahmini yapıyoatsanız kesenizi çağırsakta baksa bana kız dedi
Benim oğlum hep önden gitmişti, sonuç: 38+3’te sadece hafif kilolu doğdu (ki normal sınırlar içinde yani, öyle aşırı kilolu da değil) 3840 gram Doğmuştu. Atıyorum o haftada bebek 3300-3400 oluyorsa benimki yarım kilo ağırdı. O yüzden hiç enseyi karartma.Selamm kızlar şimdi çıktım doktordan bugün 7+4 olması gereken embriyo 8+2 çıktı neden 5 gün önden gidiyor acaba sevinemedim nedense crl geçen hafta 7.70 bugün 17.44 çıkmış doktor haftaya gel dedi 12 haftaya kadar haftalık görüşelim dedi
Tmm Kuzum teşekkür ederimBenim oğlum hep önden gitmişti, sonuç: 38+3’te sadece hafif kilolu doğdu (ki normal sınırlar içinde yani, öyle aşırı kilolu da değil) 3840 gram Doğmuştu. Atıyorum o haftada bebek 3300-3400 oluyorsa benimki yarım kilo ağırdı. O yüzden hiç enseyi karartma.
aslında olmuyor organlar gelişiyor.daha sonra kilo alma safhasına geçiyor oda örnek vereyim senden 500 gram alması gerekiyorsa o kadar alıyor yemenle içmenle kilo artmıyor genetik yani benim oğlan 2950 kilo doğdu iri bir yapın varsa veya babanın bebek daha iri olabiliyorTmm Kuzum teşekkür ederimsonraki haftalarda dahada ileri gitme durumu oluyormu acaba örnek şuan 5 gün varsa bu 15 çıkabiliyor mu
Ya ben de kekik adaçayı demlemek tehlikeli diye biliyorum amaKekik demle canım sürekli gargada yap cok iyi geliyor yarına geçer evde olan bir şey. Ada çayı da iyi ama her zaman bulunmuyor
Evet çok şükür azaldı 9+1deyim sabah bulantılarım devam ediyor, ama her şeyi yiyemiyorum koku hassasiyetim çoğaldıKuzum senin 10. Hafta görünüyor bulantılar aynı mı yoksa bi azalma oldu mu
Valla benimki de özel ama.. senin düşük öyküsü var diye daha sık çağırıyordur benceBilmiyorum kuuzm benim önceden düşük olduğu için mi ticari para kazanmak için mi bilmiyorum sonuçta her muayene 615 tl ediyo
Yok çıkmıyor diye biliyorum. Ya haftasını yakalıyor ya da standart bir şekilde önden gidiyor.Tmm Kuzum teşekkür ederimsonraki haftalarda dahada ileri gitme durumu oluyormu acaba örnek şuan 5 gün varsa bu 15 çıkabiliyor mu
Teşekkür ederim bebeğim uzun uzun açıkladın hakkını helal etYok çıkmıyor diye biliyorum. Ya haftasını yakalıyor ya da standart bir şekilde önden gidiyor.
Şimdi hatırladım, benim oğlanın boyu 2 hafta önden, kafası 1 hafta önden gidiyordu Ya da tam tersi bi şey, her neyse Vücudunun üst kısmı normaldi. Kendi kendime kafamda Hep tövbe estağfurullah ne doğacak diye kuruyordum. Doktor dalga geçmişti benimle “kocan gibi koca kafalı olacak” diyeeşim uzun boyludur, oğlan da ona çekecek herhalde. Hatta bi ara makrosefali mi olacak diye kafaya takmıştım. çok normal bir bebek doğdu çok şükür.
Bende yeni öğrendim bitki çayı içmemek lazımmış bu süreçte zencefil dahil içmedim o yüzden ama ateşim çıktı napacam bilemiyorum 38 üstü ılık duş aldım iyi gelir inşallah eşim evde yok hastaneye de gidemedim evde kendi yöntemimle geçiririrm inşallahEvet çok şükür azaldı 9+1deyim sabah bulantılarım devam ediyor, ama her şeyi yiyemiyorum koku hassasiyetim çoğaldıher hafta yeni şeyler oluyor bakalım hayırlısı
Ilık duş iyi olmuş ateşin düşmezse doktoruna ulaş bir şekilde parol iç diyebilir canım takip et ateşiniBende yeni öğrendim bitki çayı içmemek lazımmış bu süreçte zencefil dahil içmedim o yüzden ama ateşim çıktı napacam bilemiyorum 38 üstü ılık duş aldım iyi gelir inşallah eşim evde yok hastaneye de gidemedim evde kendi yöntemimle geçiririrm inşallah
Ben de yemek yiyince midem iyi ama biraz geçsn tekrar huzursuz yemek yemem lazım gibi hepSelam arkadaşlar, bende aç kalamıyorum aç olunca midem bulanmaya başlıyor henüz çıkarmadım hemen ağzımı dolduruyorum bakalım sonunda neler olacak onun dışında uyku halim devam ediyor
Teşekkürler canım takip ediyorum ilaç almak istemiyorum umarım düşerIlık duş iyi olmuş ateşin düşmezse doktoruna ulaş bir şekilde parol iç diyebilir canım takip et ateşini
Canm bende tam doktora gittiğim gün grip olcsk gibiydim sordum. Parol içebilirsin dedi. Bir de ıhlamur nane limon ve zencefil içebilirsin onun dışında birşey yapamazsın dedi. Bende nane limonla atlattım ilerlemen önüne geçtim şükür. Senin de bilgin olsunBende yeni öğrendim bitki çayı içmemek lazımmış bu süreçte zencefil dahil içmedim o yüzden ama ateşim çıktı napacam bilemiyorum 38 üstü ılık duş aldım iyi gelir inşallah eşim evde yok hastaneye de gidemedim evde kendi yöntemimle geçiririrm inşallah
Doktor bana adaçayı yasak dedi kuzu. Daha ilk gittiğim kontrolde yasakları saydı adaçayı yeşilçay diye.. nane limon ıhlamur zencefil başka birşey yok dedi.Kekik demle canım sürekli gargada yap cok iyi geliyor yarına geçer evde olan bir şey. Ada çayı da iyi ama her zaman bulunmuyor
En son doktoruma böyle söyledim nazar etme dedi iki gün sonra bulantı başladı çok şükür kusma olmadı henüz herkesin hamileliği kendine has oluyor bence şanslı annelerden olacaksın belki deKızlar ya herkesin bir belirtisi var. Midesi bulanıyor, çok acıkan var. Bende birşey yok. İnsan belirti yok diye üzülür mü ya ☹ sadece yemekten sonra bazen midemden afedersiniz geğirme geliyor o kadar o da azaldı. 4 . Hafta 5. Hafta daha çoktu..