2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimki 6 hafta sonra çağırdı ya düşündükçe çıldırıyorum.. bazıları çok sık bazıları çok aralıklı yok mu bunun bir tek doğrusu ya:)

benim çayın haddi var hesabı yok çok içiyorum ya

ayy üzgünüm bende tek olmadığıma sevindim benim bu hafta başladı gece ansızın uyanınca bile midem kazınıyor ayakta olsam yani düşüp bayılacakmışım gibi hissediyorum bende 61.5 la başladım sabah tartıldım 63 çıktım

Merhaba kızlar bende kahvaltıdan önce hevesle içeri getirdim tv karşısında yedikçe yedim şimdi bulantı ve siskinlikle size yazıyorum ama kasıgımfa bir damar batıyor gibi acıyor ilk kez böyle oldu üşüttüm mü acaba normal mi 9 haftalık olduk bu arada

Boğaz ağrısı için ne önerirsiniz boğazım fena ilaç içmek istemiyorum ballı süt içtim o midemi bulandırdı galiba
Kekik demle canım sürekli gargada yap cok iyi geliyor yarına geçer evde olan bir şey. Ada çayı da iyi ama her zaman bulunmuyor

Benimde kızımda aşırı bulantı ve kusmam vardı ama bunda daha bişe yok 6 hafta oldu iyi gidiyorum. Kızımda 5 te başlamıştı bende acaba erkek mi diye içimden geçiriyorum

Çok yiyince de bulantı oluyor sık sık az yiyorum o yüzden yoksa bıraksam ohoo götürürüm de

Benimki 6 hafta sonra çağırdı ya düşündükçe çıldırıyorum.. bazıları çok sık bazıları çok aralıklı yok mu bunun bir tek doğrusu ya:)
Bilmiyorum kuuzm benim önceden düşük olduğu için mi ticari para kazanmak için mi bilmiyorum sonuçta her muayene 615 tl ediyo

manyakprenses diye bir üye var keseden cinsiyet tahmini yapıyo atsanız kesenizi çağırsakta baksa bana kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…