- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Sadece iki bardak çay içiyorumKızlar siz kahve içiyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece iki bardak çay içiyorumKızlar siz kahve içiyor musunuz
Benimki 6 hafta sonra çağırdı ya düşündükçe çıldırıyorum.. bazıları çok sık bazıları çok aralıklı yok mu bunun bir tek doğrusu ya:)Selamm kızlar şimdi çıktım doktordan bugün 7+4 olması gereken embriyo 8+2 çıktı neden 5 gün önden gidiyor acaba sevinemedim nedense crl geçen hafta 7.70 bugün 17.44 çıkmış doktor haftaya gel dedi 12 haftaya kadar haftalık görüşelim dedi
bu hafta içmeye başladım sütlü türk kahvesi sadece 1 fincanKızlar siz kahve içiyor musunuz
benim çayın haddi var hesabı yok çok içiyorum yaBen bir tane Türk kahvesi içiyorum bazen canım istemiyor genelde çok isteseydi kafeinsiz alırdım doktor zaten 2 fincan çay 1 Türk kahvesi yada filtre kahve içebilirsin demişti ben 1 çay 1 Türk kahvesi içiyorum genelde
ayy üzgünüm bende tek olmadığıma sevindim benim bu hafta başladı gece ansızın uyanınca bile midem kazınıyor ayakta olsam yani düşüp bayılacakmışım gibi hissediyorum bende 61.5 la başladım sabah tartıldım 63 çıktımBen de aynıyım herkes bulantıdan şikayetçi ben açlıktan midemin içinde bi kara delik var sanki sürekli öğütüyor öğütecek bişey bulamazsa işte o zaman bulantı başlıyor yiyince hemen geçiyor ama mide fesadı geçiricem böyle giderse daha 6 haftalık şimdiden 5 kilo aldım yemek ve yatmaktan. Allah tan zayıfım da çok dert etmiyorum. Bir de tek olmadığıma sevindim
Kekik demle canım sürekli gargada yap cok iyi geliyor yarına geçer evde olan bir şey. Ada çayı da iyi ama her zaman bulunmuyorBoğaz ağrısı için ne önerirsiniz boğazım fena ilaç içmek istemiyorum ballı süt içtim o midemi bulandırdı galiba
Benimde kızımda aşırı bulantı ve kusmam vardı ama bunda daha bişe yok 6 hafta oldu iyi gidiyorum. Kızımda 5 te başlamıştı bende acaba erkek mi diye içimden geçiriyorumBendede açken daha fazla bulantı oluyor ama tokken de bulantıya devam ya oğlumda böyle olmamıştı sabah kusardım bitti gitti bunda gün boyu devam bilmiyorum ama kız mı acaba demeden geçemiyorum hayırlısı ile sağ salim olsunlar da
Ada çayı yasak demişti bana doktorKekik demle canım sürekli gargada yap cok iyi geliyor yarına geçer evde olan bir şey. Ada çayı da iyi ama her zaman bulunmuyor
Merhaba kekik çayı adet söktürücü etkisi olduğu için hamilelikte yasak diye biliyorum ben ama, içiliyor mu?Kekik demle canım sürekli gargada yap cok iyi geliyor yarına geçer evde olan bir şey. Ada çayı da iyi ama her zaman bulunmuyor
Çok yiyince de bulantı oluyor sık sık az yiyorum o yüzden yoksa bıraksam ohoo götürürüm deMerhaba kızlar bende kahvaltıdan önce hevesle içeri getirdim tv karşısında yedikçe yedim şimdi bulantı ve siskinlikle size yazıyorum ama kasıgımfa bir damar batıyor gibi acıyor ilk kez böyle oldu üşüttüm mü acaba normal mi 9 haftalık olduk bu arada
hepimiz aynı durumdayız galiba Allah yardımcımız olsun atlatalım inşallah şu dönemiBende bitki çayları çok önerilmiyor diye biliyorum Bende acıkınca bi kötü oluyorum midem bulanıyor yiyorum yine midem bulanıyor ama geçiyor sık sık ama az yiyorum bende
İnşaallah bebişlerimiz iyi olsun dahepimiz aynı durumdayız galiba Allah yardımcımız olsun atlatalım inşallah şu dönemi
Bilmiyorum kuuzm benim önceden düşük olduğu için mi ticari para kazanmak için mi bilmiyorum sonuçta her muayene 615 tl ediyoBenimki 6 hafta sonra çağırdı ya düşündükçe çıldırıyorum.. bazıları çok sık bazıları çok aralıklı yok mu bunun bir tek doğrusu ya:)
10 gün içinde gidilen 2. Muayene de ücret almıyor benim doktorum canım kontrol olarak görüyorBilmiyorum kuuzm benim önceden düşük olduğu için mi ticari para kazanmak için mi bilmiyorum sonuçta her muayene 615 tl ediyo
Benimde 5 te çok erken başladıBenimde kızımda aşırı bulantı ve kusmam vardı ama bunda daha bişe yok 6 hafta oldu iyi gidiyorum. Kızımda 5 te başlamıştı bende acaba erkek mi diye içimden geçiriyorum