- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 27
-
- Konu Sahibi ananasmango
Yok bu ay kullandım kuzum ama çatlatma iğnesi olmadan iptal oldu çünkü sağda gelişti yumurtalar sağ tarafım tıkalıgeçen ay mı kullandın iğneleri o yüzden sonraki ayda bu kadar ağrı oluyo en azından benim öyle olmuştu yatamıyodum bile
Yok değilim kuzum da beklemiyorum yani bu ayBeklemiyordum derken hamile misiniz
Hmm anladım. Hayırlısı olsun inşaallahYok değilim kuzum da beklemiyorum yani bu ay
İkinci transferden sonra eğer tutunma olmazsa genetik test öneriliyor dedi hemşirem . Birincide her 100 kadından birinde tutmayabiliyor. Ben kendi ısrarımla yapalım dedim ama meğerse zaten hamileymişim . Darısı size inşallahKızlar düzenli adet görüyorum rahim filmim temiz çıktı 2 tane 5.gün embriyom var pgt yaptırmadık zaten ikinci tedavimiz olduğu için maddi olarak karşılayamazdık tedavilerimizin arasında az zaman var. İlk denemem de tek embriyo istedim ama tutunmadı. İkinci denemem de neler önerirsiniz? Doktoruma sordum bişey söylemedi kanıtlanmış bişey yok diyip geçiyorlar
Opu için canımOpu için mi transfer için mi
Çok yüksek değil o gibi durumlarda müdahale etmiyorlar. Tedavinize engel olmazKızlar ben dün kan tahlili yaptırmıştım tedavi öncesi istenen rutin tahliller. Yam kan sayımı, tsh prolaktin falan. Prolaktin sonucum çıkmış. Referans aralığı 4.79-23.3 diyor. Benim değerim 25.40. Yüksek mi sizce tedaviye başlamaya engel olur mu?
İnşaallahÇok yüksek değil o gibi durumlarda müdahale etmiyorlar. Tedavinize engel olmaz
hadi bakalım inşallah güzl güzel sağlıklı yumurtaların olur inşallahOpu için canım
Hayırlısı ile olur inşallah canımMerhaba, benimde ekim ayında olucak. İnşallah tutar Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hakkında hayırlısı olsun insallahMerhaba hanımlarben de lucrin iğne kullanıyorum yarın son doz vurulacagım 1 hafta sonra yanı ayın 28 inde tüp bebrk iğnesine başlayacağım yumurta toplama da ekime denk geliyor transfer fln nasıl olur bilmiyorum. bu arada ilk denemem olacak cok sabırsızım 24 yasındayım amh0.7 sperm normal cikolata kisti mevcut
Hadi hayırlı haberler inşaallahMerhaba hanımlarben de lucrin iğne kullanıyorum yarın son doz vurulacagım 1 hafta sonra yanı ayın 28 inde tüp bebrk iğnesine başlayacağım yumurta toplama da ekime denk geliyor transfer fln nasıl olur bilmiyorum. bu arada ilk denemem olacak cok sabırsızım 24 yasındayım amh0.7 sperm normal cikolata kisti mevcut
teşekkür ederim inşallah sizin de oyle olur. biz de anne oluruz inşallahHadi hayırlı haberler inşaallahsağlıklı ve kolay bir şekilde ilerler umarım
Amiinteşekkür ederim inşallah sizin de oyle olur. biz de anne oluruz inşallahyumurta toplamadan cok korkuyorum baya doktor degiştirdim hepsi ultrason da yumurta rezervimin cok kötü cok düşük olduğunu söylediler. inşallah saglıklı yeteri kadar yumurta toplanabilir
Merhaba hayırlı güzel sonuçlarınız olsun inşaallahMerhaba güzel anne adaylarim guzel arkadaslarim. Bende pcosluyum ama hafif derecede amh degerim hormonlarim cok guzel her ay duzenli adet olurum. Dogustan rahmim hafif kalp seklinde. Klomen tedavileri ve asilama yaptim negatif olunca tüp bebek yapmaya karar verdik ekimde basliyoruz tedaviye ama benim kilo problemim var konunun en basini bulamadim sizce kilonun cok etkisi olur mu? Cevap yazarsaniz cok sevinirim..
Ben kendimi bildim bileli hep diyetisyenle gecti omrum ama olmuyor gercekten 3 veriyosam 5 aldim hepMerhaba hayırlı güzel sonuçlarınız olsun inşaallahçevremden duyduğum kadarıyla kilo vermenin önemi var ama ne kadar etkili onu bilemiyorum. Siz yine de vermeye çalışın sağlıklı beslenin yürüyüş egzersiz yapın. Bunu bütün doktorlar söylüyor çünkü. Gerçi bu ilaçları kullanıp kilo vermek de zor ama