2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

geçen ay mı kullandın iğneleri o yüzden sonraki ayda bu kadar ağrı oluyo en azından benim öyle olmuştu yatamıyodum bile
Yok bu ay kullandım kuzum ama çatlatma iğnesi olmadan iptal oldu çünkü sağda gelişti yumurtalar sağ tarafım tıkalı

İkinci transferden sonra eğer tutunma olmazsa genetik test öneriliyor dedi hemşirem . Birincide her 100 kadından birinde tutmayabiliyor. Ben kendi ısrarımla yapalım dedim ama meğerse zaten hamileymişim . Darısı size inşallah

Kızlar ben dün kan tahlili yaptırmıştım tedavi öncesi istenen rutin tahliller. Yam kan sayımı, tsh prolaktin falan. Prolaktin sonucum çıkmış. Referans aralığı 4.79-23.3 diyor. Benim değerim 25.40. Yüksek mi sizce tedaviye başlamaya engel olur mu?

Çok yüksek değil o gibi durumlarda müdahale etmiyorlar. Tedavinize engel olmaz

Merhaba hanımlarben de lucrin iğne kullanıyorum yarın son doz vurulacagım 1 hafta sonra yanı ayın 28 inde tüp bebrk iğnesine başlayacağım yumurta toplama da ekime denk geliyor transfer fln nasıl olur bilmiyorum. bu arada ilk denemem olacak cok sabırsızım24 yasındayım amh0.7 sperm normal cikolata kisti mevcut

hakkında hayırlısı olsun insallah

Hadi hayırlı haberler inşaallah sağlıklı ve kolay bir şekilde ilerler umarım

Hadi hayırlı haberler inşaallah sağlıklı ve kolay bir şekilde ilerler umarım
teşekkür ederim inşallah sizin de oyle olur. biz de anne oluruz inşallahyumurta toplamadan cok korkuyorum baya doktor degiştirdim hepsi ultrason da yumurta rezervimin cok kötü cok düşük olduğunu söylediler. inşallah saglıklı yeteri kadar yumurta toplanabilir

Amiin nereye gidiyorsunuz şimdi? Benim ilk opuda amh 1.12 idi 8 yumurta toplanıp dördü döllenmişti. Aralık ayında olmuştu bu. Temmuzda ikinci opu oldu amh 0.3e düştü beş yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi. Merkez değiştirdim. Üç tane farklı doktora muayene oldum muayene 10-12 tane yumurta sayıldı. Hatta doktor ben bu kadar yumurta sayıp sana amh düşük diyemem dedi. İçini ferah tut sen. Beslenmene dikkat et egzersiz yap inşaallah güzel kaliteli yumurtalar toplanır

Merhaba güzel anne adaylarim guzel arkadaslarim. Bende pcosluyum ama hafif derecede amh degerim hormonlarim cok guzel her ay duzenli adet olurum. Dogustan rahmim hafif kalp seklinde. Klomen tedavileri ve asilama yaptim negatif olunca tüp bebek yapmaya karar verdik ekimde basliyoruz tedaviye ama benim kilo problemim var konunun en basini bulamadim sizce kilonun cok etkisi olur mu? Cevap yazarsaniz cok sevinirim..

Merhaba hayırlı güzel sonuçlarınız olsun inşaallah çevremden duyduğum kadarıyla kilo vermenin önemi var ama ne kadar etkili onu bilemiyorum. Siz yine de vermeye çalışın sağlıklı beslenin yürüyüş egzersiz yapın. Bunu bütün doktorlar söylüyor çünkü. Gerçi bu ilaçları kullanıp kilo vermek de zor ama

Ben kendimi bildim bileli hep diyetisyenle gecti omrum ama olmuyor gercekten 3 veriyosam 5 aldim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…