-
- Konu Sahibi ananasmango
Benim de tam sınırdaydı ama ilaç vermemişti doktor diyetle düzelir demişti kilom da normaldi ama neden yüksek çıkmıştı bilmiyorumben glifor kullandım diyet yaptım çok yüksek çıkmıştı şuanda kilomda direncimde iyi durumda
pcos var mı pcos olanın çoğunlukla insülin direnci yüksek çıkar demişti doktorum benim ki 3 lerdeydi 1,23 e kadar düşürdümBenim de tam sınırdaydı ama ilaç vermemişti doktor diyetle düzelir demişti kilom da normaldi ama neden yüksek çıkmıştı bilmiyorum
Amin inşallah canım benide yazwr mısın listeye. İnşallah burdan takip ederizhepimiz için hayırlısı olsun canım
ekledimgünleriniz belli olduğunda haber verin günlerinizide ekleyelimAmin inşallah canım benide yazwr mısın listeye. İnşallah burdan takip ederiz
Yok pcos yok bende. Amh düşüklüğü var dendi ama üç gün önce muayene oldum doktor 12 tane yumurta saydı bunlara bakıp amh düşük diyemem dedipcos var mı pcos olanın çoğunlukla insülin direnci yüksek çıkar demişti doktorum benim ki 3 lerdeydi 1,23 e kadar düşürdüm
Bu arada beni de listeye ekleyebilirsinizekledimgünleriniz belli olduğunda haber verin günlerinizide ekleyelim
tedavini nerde görüyorsunYok pcos yok bende. Amh düşüklüğü var dendi ama üç gün önce muayene oldum doktor 12 tane yumurta saydı bunlara bakıp amh düşük diyemem dedi
ekledim canımBu arada beni de listeye ekleyebilirsiniz
İlk iki denemem bahçecide oldu. Şimdi gebzede anadolu sağlık merkezinde tayfun kutlu hocaya gidiyorumtedavini nerde görüyorsun
düşük over rezervi diyebilmesi için 12den daha düşük olması lazım o konuda haklı ama yumurta kalitesi nasıl acaba opun ne zaman olucak tahminiİlk iki denemem bahçecide oldu. Şimdi gebzede anadolu sağlık merkezinde tayfun kutlu hocaya gidiyorum
Ekim 2022 amh tahlilim 1.12düşük over rezervi diyebilmesi için 12den daha düşük olması lazım o konuda haklı ama yumurta kalitesi nasıl acaba opun ne zaman olucak tahmini
hayırlı haberlerin gelsin inşallah canım taze mi yaptırmıştın yoksa dondurulmuş transfer miEkim 2022 amh tahlilim 1.12
Temmuz 2023 amh 0.3 çıkınca bahçecideki doktor çok hızlı düşmüş falan dedi bir de anca beş yumurta toplandı ama hiçbiri döllenmedi. Şimdi de vitamin falan kullanıyorum bakalım inşaallah kaliteleri iyidir. Opu da ekim başı gibi olur. Haftaya adetim bekleniyor duruma göre bakıcaz artık
Amin inşaallah. İlki taze ikinci dondurulmuştuhayırlı haberlerin gelsin inşallah canım taze mi yaptırmıştın yoksa dondurulmuş transfer mi
teşekkürler benim dondurulmuş embriyo transferi olacağı için fazla ilaç vermiyolar sadece bir hap ve vitamin kullandımçok geçmiş olsun transfer sürecinde çoğunlukla ne gibi ilaçlar kullanıyosunuz
bazı yerlerde iğne kullandık falan yazanlar var o yüzden sordum teşekkür ederimteşekkürler benim dondurulmuş embriyo transferi olacağı için fazla ilaç vermiyolar sadece bir hap ve vitamin kullandım
ben dondurulmuşta iğne kullanmadım canım herkesin tedavi yönetimi ilaçlara verdiği yanıt farklı oluyor bünyeden dolayı rica ederim ne demek :)bazı yerlerde iğne kullandık falan yazanlar var o yüzden sordum teşekkür ederim
Yaa yumurta takibi yapılmadı mı nasıl anlamadılar. Benim de üçüncü denememde ilaç vermişti doktor ama beş gün sonra muayeneye çağırmıştı bana da erken büyümüş yumurtaların demişti. Halbuki iki günde bir kontrol edilmeli. Önceki doktorum günaşırı takip ediyorduSelam kızlar bende burda yerimi alayım.eylul başında donmuş embrio transferi için tedaviye başladım.doktor transferi doğal siklus yaapcagiz dedi . yumurta büyüyecek çatlayacak o yumurtanın doğal sıvısı rahim duvarıni kalinlastircakmis sonra transfer edeceğiz dedi.yumurta büyütmek için hap ve iğne kullandım bugün muaneye yumurtalarım erkenden çatlamışhaliyle transfer olamadan tedavim iptal oldu bir sonraki reglde tekrar başlayacağız .bu sefer hormon hapları kullanarak yapılacak. Bu arada 3.denemede bir kızım oldu bu 4.deneme olacak
Merhaba. Benim de insülin direncim yüksek çıkmıştı ama kilom normaldi. Üç ay dikkat ettikten sonra insülin direncim normale döndü. Size tavsiyem şekerden ve hamur işinden uzak durun ve muhakkak egzersiz yapınMerhaba kızlar bende devlette tedavi görüyorum 2 aşılama sonrasında tüp bebek sürecine başladım ilk aşılama istediğimiz gibi ilerlemedi o yüzden çatlatma iğnesi olmadım . Sağ tüpüm tıkalı ameliyatta sadece sol tüpüm açılmış öncesinde ikisi de tıkalıydı . Gonalf kullandım 75 doz sağ tarafım önce gelişmiş sol geriden gelince iptal oldu 4 gün kaldı adete sonra ikinci aşılamaya başlıcam oda olumsuz olursa tüp bebek tedavisine başlayacağım. Sizler kaç kilosunuz acaba bide hastalığı olan var mı bende insülin direnci var ve 90 kiloyum şu an