- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 27
-
- Konu Sahibi ananasmango
Sizin kilonuz kaçMerhaba. Benim de insülin direncim yüksek çıkmıştı ama kilom normaldi. Üç ay dikkat ettikten sonra insülin direncim normale döndü. Size tavsiyem şekerden ve hamur işinden uzak durun ve muhakkak egzersiz yapın
Yapıldı 3 günde bir gittim nasip degilmis demekki hoca da bişi diyemediYaa yumurta takibi yapılmadı mı nasıl anlamadılar. Benim de üçüncü denememde ilaç vermişti doktor ama beş gün sonra muayeneye çağırmıştı bana da erken büyümüş yumurtaların demişti. Halbuki iki günde bir kontrol edilmeli. Önceki doktorum günaşırı takip ediyordu
üzüldüm geciktiriyosa güzelleştiriyodur diye bi laf var ya o misal olmuş nasip değilmiş demekki önümüzdeki ay gidiceksin anladığım kadarıylaSelam kızlar bende burda yerimi alayım.eylul başında donmuş embrio transferi için tedaviye başladım.doktor transferi doğal siklus yaapcagiz dedi . yumurta büyüyecek çatlayacak o yumurtanın doğal sıvısı rahim duvarıni kalinlastircakmis sonra transfer edeceğiz dedi.yumurta büyütmek için hap ve iğne kullandım bugün muaneye yumurtalarım erkenden çatlamışhaliyle transfer olamadan tedavim iptal oldu bir sonraki reglde tekrar başlayacağız .bu sefer hormon hapları kullanarak yapılacak. Bu arada 3.denemede bir kızım oldu bu 4.deneme olacak
benimde insülin direncim yüksek glifor kullandım aynı zamanada yediğime içtiğime dikkat ettim çoğu şeyi doktorum direk uyardı yumurtalarda sağlıklı gelişmiyo yoksa diyerek 65 kilodan 55 kiloya kadar düştüm ödemlerimde gitti sana tavsiyem doktorunun önerdiği yönlendirdiği herşeyi uygulaman ve meyve hamur işi tatlı gibi şeylerden uzak durmanMerhaba kızlar bende devlette tedavi görüyorum 2 aşılama sonrasında tüp bebek sürecine başladım ilk aşılama istediğimiz gibi ilerlemedi o yüzden çatlatma iğnesi olmadım . Sağ tüpüm tıkalı ameliyatta sadece sol tüpüm açılmış öncesinde ikisi de tıkalıydı . Gonalf kullandım 75 doz sağ tarafım önce gelişmiş sol geriden gelince iptal oldu 4 gün kaldı adete sonra ikinci aşılamaya başlıcam oda olumsuz olursa tüp bebek tedavisine başlayacağım. Sizler kaç kilosunuz acaba bide hastalığı olan var mı bende insülin direnci var ve 90 kiloyum şu an
Öyle tabi nasip. Hayırlısı olsun inşaallahYapıldı 3 günde bir gittim nasip degilmis demekki hoca da bişi diyemedi
Ben 58 kiloyum kilomda sıkıntı yok ama yüksek çıkmıştı işte. Bir buçuk aydır da fitnessa gidiyorum egzersiz olsun diyeSizin kilonuz kaç
Selam kızlar,
Bende adeti bekliyorum tedaviye başlamak için
Bide kızlar şimdi adete 3 kaldı ama aşırı göğüs hassasiyeti oldu Gonal f yan etkisi olabilir mi bubenimde insülin direncim yüksek glifor kullandım aynı zamanada yediğime içtiğime dikkat ettim çoğu şeyi doktorum direk uyardı yumurtalarda sağlıklı gelişmiyo yoksa diyerek 65 kilodan 55 kiloya kadar düştüm ödemlerimde gitti sana tavsiyem doktorunun önerdiği yönlendirdiği herşeyi uygulaman ve meyve hamur işi tatlı gibi şeylerden uzak durman
Olur olur. Bana gonal f değil başka bir iğne aşırı göğüs hassasiyeti yapmıştı. Sonuçta hormon ilaçları bunlar normal yani bu etkilerBide kızlar şimdi adete 3 kaldı ama aşırı göğüs hassasiyeti oldu Gonal f yan etkisi olabilir mi bu
Hadi hayırlı sonuçlar olur inşaallahKızlar bende transfer için regl olunca gidicektim oldum ikinci gün gittim geçen hafta gonolf 50 ve folik asit verdi bu gün 6 gün tekrar muaynem var bakalım ne dicek ilk deneme tek ebryo var dondurulmuş
Doğal siklus mu olacak transferKızlar bende transfer için regl olunca gidicektim oldum ikinci gün gittim geçen hafta gonolf 50 ve folik asit verdi bu gün 6 gün tekrar muaynem var bakalım ne dicek ilk deneme tek ebryo var dondurulmuş
etkisi var ama regli öncesi normaldede ağrı olduğu içinBide kızlar şimdi adete 3 kaldı ama aşırı göğüs hassasiyeti oldu Gonal f yan etkisi olabilir mi bu
Hayır canımDoğal siklus mu olacak transfer
Zaten gebelik beklemiyordumOlur olur. Bana gonal f değil başka bir iğne aşırı göğüs hassasiyeti yapmıştı. Sonuçta hormon ilaçları bunlar normal yani bu etkiler
Evet ama daha fazla dokunamıyorum ağrıdanetkisi var ama regli öncesi normaldede ağrı olduğu için
geçen ay mı kullandın iğneleri o yüzden sonraki ayda bu kadar ağrı oluyo en azından benim öyle olmuştu yatamıyodum bileEvet ama daha fazla dokunamıyorum ağrıdan
Beklemiyordum derken hamile misinizZaten gebelik beklemiyordum