2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sizin kilonuz kaç

Yapıldı 3 günde bir gittim nasip degilmis demekki hoca da bişi diyemedi

üzüldüm geciktiriyosa güzelleştiriyodur diye bi laf var ya o misal olmuş nasip değilmiş demekki önümüzdeki ay gidiceksin anladığım kadarıyla

benimde insülin direncim yüksek glifor kullandım aynı zamanada yediğime içtiğime dikkat ettim çoğu şeyi doktorum direk uyardı yumurtalarda sağlıklı gelişmiyo yoksa diyerek 65 kilodan 55 kiloya kadar düştüm ödemlerimde gitti sana tavsiyem doktorunun önerdiği yönlendirdiği herşeyi uygulaman ve meyve hamur işi tatlı gibi şeylerden uzak durman

Kızlar bu süreci daha iyi takip etmek birbirimize destek için wts.p kuruyorum gelmek isteyen özelden yazabilir.

Bide kızlar şimdi adete 3 kaldı ama aşırı göğüs hassasiyeti oldu Gonal f yan etkisi olabilir mi bu

Kızlar bende transfer için regl olunca gidicektim oldum ikinci gün gittim geçen hafta gonolf 50 ve folik asit verdi bu gün 6 gün tekrar muaynem var bakalım ne dicek ilk deneme tek ebryo var dondurulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…