- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
-
- Konu Sahibi ananasmango
Senide hep görüyorum canımm.inşallah bu tedavin pozitif olacakKızlar bende Opudan sonra ki 2.adetimi bekliyorum. Doğal siklus ile transfer olacağım. Dualarınızı bekliyorum.
Amin canım amin aslında bende seni diğer topiklerde hep görüyordum bak karşılaştık Rabbime o kadar dua ediyorum ki hepimiz için çok güzel şeyler olsunSenide hep görüyorum canımm.inşallah bu tedavin pozitif olacak
Rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin.2024 yılına mucizelerimizle girmek nasip olsunamin
Aldım kabul ettimmmBu topik bize gebelik getirecek, eve sağlıklı bebek veya bebekler götüreceğiz, yaralarımızı saracak.(oldu oldu oldu)
Ay içimi rahatlattınız gerçekten Allah razı olsunBenim bir transferim taze oldu biri dondurulmuş ikisi de tutmadı. O yüzden aklında bu açıdan soru işareti kalmasın. O tamamen embriyonun kalitesi ve rahmin durumuna bağlı. Tabi hepsinden önce nasip. Hiç moralini bozma dinlendirme gerekiyorsa yapılsın. Evet kendini hazırlayıp başlayamamak da zor iki defa yaşadım ama elimizden bir şey de gelmiyor. Sen stres yapıp kendini sıkmamaya çalış
Amin cümlemizdenAy içimi rahatlattınız gerçekten Allah razı olsunçok sabırsız oluyorum bu konuda nedense normalde çok da sabırlıyım ama bi sıkıntı olunca aklıma hep en kötüsü geliyor. Siz bu rahim dinlendirme sürecinde ekstra bi şey yaptınız mı ya da vitamin falan kullandınız mı
Amin canım amin aslında bende seni diğer topiklerde hep görüyordum bak karşılaştık Rabbime o kadar dua ediyorum ki hepimiz için çok güzel şeyler olsunmutluluktan ağlayalım. 40larımız birbirinekarışsın.
Ahh o kadar istiyorum ki hep hayal kuruyorum güzel şeylere düşünmek için kendimi odaklıyorumAminnn çiçeğimmm aminnn inşAllah ben hep şöyle diyorum o kapıdan hepimiz mutluluk gözyaşlarıyla uğurlanalım
Merhaba. Doktor kontrolü derken gitmedin mi daha önce. Öneri olarak da beslenme ve egzersiz var genel olarak. Bir dr stresten uzak durmak her ne kadar zor olsa daHerkese merhaba kozlar Ekim ayında bende transfer işlemlerine başlıycam ama gitmeden önce önerdiğiniz şeyler var mı acaba
Gitmeden doktor kontrolüne gitsem mi acaba
Opu oldu sonra ben evime geldim ikinci regl oldu geri hani gitmeden kendi yaşadığım yerde kontrol yaptırsam mı demek istedimMerhaba. Doktor kontrolü derken gitmedin mi daha önce. Öneri olarak da beslenme ve egzersiz var genel olarak. Bir dr stresten uzak durmak her ne kadar zor olsa da
Opu oldu sonra ben evime geldim ikinci regl oldu geri hani gitmeden kendi yaşadığım yerde kontrol yaptırsam mı demek istedim
Yani mantıklıanladım ama bence gerek yok zaten gidince zaten muayene edecek
24 yasındayım. amin teşekkürlerÇok geçmiş olsun Allah işinizi rast getirsin. Kilo işi zor gerçekten ilaçlarla32 yaşındayım ben. İki yıllık evliyim. Siz
Merhaba hayırlı olsunKizlar merhaba bende estorfem iciyorum suan pazartesi ilk kontrolum var rahim kalinligi ölcülcek ondan sonra ay sonu yada ekim basi transfer olucam transfer kacinci gun yapiliyor bilgisi olan varmi
Oyleyse 1 ekime denk gelicekMerhaba hayırlı olsuntransfer kişiden kişiye değişebiliyor ama ortalama olarak adetin 18.-19. günü gibi diyebiliriz
Pazartesi kontrolum var benim suan estorfem kullaniyorum onun haricinde bir igne ilac veriliyormu yoksa sadece estorfemmi transfere kadarOyleyse 1 ekime denk gelicek
Cnm merhaba embriyolarıniz kaç yıllık dondurulmuş acaba birde hangi merkezde tedavi görüyorsunuzhayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben de Eylülde adet olup eylül sonu ekim başı gibi her şey yolunda giderse dondurulmuş embriyo transferi yapacağım
amin inşallah ekliyorum listeyeMerhaba kızlarım bende tam konu açacaktım ki zaten açılmış bende geldim
2 ekimde kontrolüm var sonrası için transfer hazırlığım başlaycak inşAllah
Umarım öyle bir topik olsun ki gebelerle coşsun burası
Benide tabloya ekleyebilirsin N nur seyda canım bu arada meslektaşız bende ebeyim inşAllah bir gün kendimin de ebesi olurum aminn hatta hepinizin