2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bende Opudan sonra ki 2.adetimi bekliyorum. Doğal siklus ile transfer olacağım. Dualarınızı bekliyorum.
Senide hep görüyorum canımm.inşallah bu tedavin pozitif olacak
Rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin.2024 yılına mucizelerimizle girmek nasip olsun amin

Senide hep görüyorum canımm.inşallah bu tedavin pozitif olacak
Rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin.2024 yılına mucizelerimizle girmek nasip olsun amin
Amin canım amin aslında bende seni diğer topiklerde hep görüyordum bak karşılaştık Rabbime o kadar dua ediyorum ki hepimiz için çok güzel şeyler olsun mutluluktan ağlayalım. 40larımız birbirinekarışsın.

Ay içimi rahatlattınız gerçekten Allah razı olsun çok sabırsız oluyorum bu konuda nedense normalde çok da sabırlıyım ama bi sıkıntı olunca aklıma hep en kötüsü geliyor. Siz bu rahim dinlendirme sürecinde ekstra bi şey yaptınız mı ya da vitamin falan kullandınız mı

Amin cümlemizden biz iyi düşünelim dua edelim iyi olsun benim rahim dinlendirme gibi olmadı da tedaviye başlayacakken adetim az geldi rahim içi dökülmeyince de doğum kontrol hapı verip sonraki ayı beklemişti doktor. İki kere böyle oldu. Sadece folik asit kullanıyordum. Şimdi bu tedavimde vitamin başladı doktor. Yine folik asit de var içinde.

Aminnn çiçeğimmm aminnn inşAllah ben hep şöyle diyorum o kapıdan hepimiz mutluluk gözyaşlarıyla uğurlanalım

Herkese merhaba kozlar Ekim ayında bende transfer işlemlerine başlıycam ama gitmeden önce önerdiğiniz şeyler var mı acaba
Gitmeden doktor kontrolüne gitsem mi acaba

Herkese merhaba kozlar Ekim ayında bende transfer işlemlerine başlıycam ama gitmeden önce önerdiğiniz şeyler var mı acaba
Gitmeden doktor kontrolüne gitsem mi acaba
Merhaba. Doktor kontrolü derken gitmedin mi daha önce. Öneri olarak da beslenme ve egzersiz var genel olarak. Bir dr stresten uzak durmak her ne kadar zor olsa da

Merhaba. Doktor kontrolü derken gitmedin mi daha önce. Öneri olarak da beslenme ve egzersiz var genel olarak. Bir dr stresten uzak durmak her ne kadar zor olsa da
Opu oldu sonra ben evime geldim ikinci regl oldu geri hani gitmeden kendi yaşadığım yerde kontrol yaptırsam mı demek istedim

Kizlar merhaba bende estorfem iciyorum suan pazartesi ilk kontrolum var rahim kalinligi ölcülcek ondan sonra ay sonu yada ekim basi transfer olucam transfer kacinci gun yapiliyor bilgisi olan varmi

Kizlar merhaba bende estorfem iciyorum suan pazartesi ilk kontrolum var rahim kalinligi ölcülcek ondan sonra ay sonu yada ekim basi transfer olucam transfer kacinci gun yapiliyor bilgisi olan varmi
Merhaba hayırlı olsun transfer kişiden kişiye değişebiliyor ama ortalama olarak adetin 18.-19. günü gibi diyebiliriz

hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben de Eylülde adet olup eylül sonu ekim başı gibi her şey yolunda giderse dondurulmuş embriyo transferi yapacağım
Cnm merhaba embriyolarıniz kaç yıllık dondurulmuş acaba birde hangi merkezde tedavi görüyorsunuz

amin inşallah ekliyorum listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…